perjantai 31. tammikuuta 2020

Ale-laarin aarteet

MACin ale-löytöni Stockmannilta
Kyllä, myönnän, että en ole immuuni kosmetiikan alennusmyynneille. Kierrän aika usein varsinkin high end kosmetiikkaa myyvien yritysten alelaareja. Sen verta tämä yksinhuoltajan budjetti on tiukka välillä, että ostan mieluummin laatukosmetiikan alesta ja käytän ylijäämän laadukkaamman lastenhaalarin hankintaan pojalleni. Voisin jo sanoa, että olen harjoittanut itselleni hyvän vainun mistä kannattaa laatukosmetiikkaa hankkia.

Yksi varma vinkki ale-löytöihin on pienempien paikkakuntien Emotion-myymälät, koska niissä käyttöaste hieman pienempi kuin isojen kauppakeskusten myymälöissä, jolloin laatumerkkejä jää aina myymättä. Yleisin syys miksi tuotteet on olessa on pakkausmuutokset, jolloin kaikki vanhan pakkausmallin tuotteet myydään pois vähintään 50% alella hyvin usein. Nopeat täsmäiskut kosmetiikka liikkeisiin on aina hyvää piristettä arkeen. Kun tietää mihin ale-tuotteet yleensä sijoitetaan tutuissa liikkeissä, niin haahuiluun ei mylskään mene aikaa liikaa. Eikä tule harhauduttua normaalihintaisten osastoille, jossa rahaa palaa heräteostoksiin ihan liikaa.

                  
Trax
I'm INto It

Laatukosmetiikan alennusmyynneissä on kuitenkin pidettävä pää kylmänä, varsinkin jos osut täydelliseen kultasuoneen. On tehtävä kuitenkin järkeviä hankintoja, jotka eivät jäisi kaapinpohjalle loppujen lopuksi. Eli osaisit tehdä järkevämpiä hankintoja kuin minä. Viime vuonna joudun opettelemaan oikeaan tarpeeseen tehtyjen ostojen arvon.

                 
Younf Venus
Midnight Shine
                     Tämän vuoden ekoista aleista löysin itse MACin luomivärejä 50% alesta, jolloin niille jäi hintaa alle 12€. No, eihän niitä voinut jättää odottamaan parempia koteja. Kuitenkin rajoitin hankintani kolmeen eri purppuran sävyyn. Koitin valita myös neljä erillaista koostumusta, jotta pääsen testaamaan niitä. Ajatuksella tietenkin, että jos joskus tulevaisuudessa ostaisi useamman, niin tietäisi mitkä on kivoja. Tuotteiden ainoa huono puoli on, että ne on pakattu yksittäin, jolloin niiden käyttö luultavimmin jää vähäiseksi. Ei siis ole kyse ihan järkevimmästä hankinnasta.

Muutoinkin Stockmannin MACin piste on Emotionin lisäksi toinen vakio kohteistani, joissa piipahdan, koska niissä usein on tarjolla kivojakin tuotteita alessa.

Hurahdatko alekosmetiikkaan helposti vai osaatko ostaa viisaasti?




Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.