sunnuntai 16. helmikuuta 2020

Goodiebox, kun homma menee pieleen jo ekasta boksista


Helmikuun Goodiebox ennen pettymystä

Tiedättekö sen tunteen, kun olette nähneet jos vilauksia muiden saamista boxeista ja haette omanne postista ja avaatte sen... ja petytte!
No, tämä pääsi minulle tapahtumaan, kun tilasin Helmikuulle Goodieboxin testimiessä helmikuun boksiksi. Oin jo muutaman kuvan nähnyt sisällöstä esim. Lipstick Loven Lindan feedissä sekä muutaman muun IGssä postanneen julkaisuista. Heidän laatikoissaan oli  useampia täysikokoisia tuotteita, joten olin innoissani. Mutta...

Tein tilaustani 5.2 ja tuolloin boxin arvon luvattiin, mainossähköpostin mukaan, olevan vähintään 90€. Katsotaampa mitä boxini sisälsi ja mikä näiden tuotteiden arvo oli oikeasti:

Helmikuun Goodieboxin sisältö minulla
* ZARKOPARFUME, Purple Moleculw 070.07 näyte 5ml , arvo 3,75€
(Esittelyssä hinnaksi kerrotaan 105€/100ml, mutta halvimmillaan tämän saa noin 75€ / 100ml Googlen mukaan)
* NAOBAY, Mattifying Cream 50ml täysikokoinen tuote, arvo 12,95€
(Esittelyssä arvoksi kerrotaan 24€ ja Googlella löytyi heti puolet halvempi 12,95€ hinta)
* MIGURA, Shine Control Paper, 50kpl täysikokoinen tuote , arvo 5€
* GLOV Moonpads, 2kpl, arvo 3,96€
(Tuote myydään 5kpl pakkauksissa ja hinta halvimmillaan 9,90€/5kpl)
* de_CURE N NIT3 Retinoid Night Cream 10ml näyte, arvo 17€ 
* -417 Time Control Firming Mask 20ml näyte, arvo 7,57€
YHTEENSÄ LASKENNALLINENARVO 50,23€

Tuotteilla on laskennallinen arvo kyllä 50,23€, mutta jos poistamme näytteiden arvon kokonaan laskelmasta, niin sisällön arvo on vain 17,95€, ei edes boxin hintaa 24,95€. En näe saaneeni vastinetta ostokselleni tällä kertaa ollenkaan.

Minun tarvitsee nyt tylysti sanoa, että olen hyvin pettynyt tämän boksin sisältöön! En olisi odottanut tällaista betteboksimaista riman alitusta kansainväliseltä kuukausiboksilta. Sisältö oli nimittäin huonompi kuin Betteboksissa konsanaan. En osaa edes valita boksista parasta tuotetta, koska olen niin sanaton sen huonoudesta. Lisäharmistusta aiheuttaa ehdottomasti se, että näkee muiden boksien sisällön olleen totaalisen erillainen ja huomattavasti arvokkaampi. En myöskään tämän kokemuksen perusteella voi sanoa tilaavani boksia uudestaan.

Toki voi olla, että he tekevät tällaisia huonoilla sisällöillä olevia bokseja nille, joska käyttävät muiden käyttäjien -50% linkkejä, itse käytin nimittäin sellaista. Mutta näissäkään ei ole mainintaa, että kyseessä olisi näyte boksi, vaan maininta saat ensimmäisestä boksista -50%.

Mitä mieltä olette?

4 kommenttia

 1. No onpa mälsää jos nuo boksit ovat keskenään noin paljon erilaisia. Mua kiinnosti tää Goodiebox kun näin kans muilla kivoja bokseja, mutta jos riskinä on tälläinen boksi täynnä vaan jotain random höntsää niin ei kiitos sittenkään :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puolustukseksi pitää sanoa, että ne muut Helmikuun boksit oli jopa hyvännököisiä. Kuikkaa tuo Lindan postaus, joka on linkattuna alussa, nin boksi on oikeasti hyvä.

   Poista
 2. Tämä on tammikuun boxi ei helmikuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin kuulin IGn puolella. Tilattu Helmikuun puolella ja helmikuun boksin mainosten aikaan, niin vähän ihmetyttää. Toisaalta jos olisin tänsaanut tammikuussa, niin olisin silloin kommentoinut ihan samalla tavalla.

   Poista

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.