perjantai 24. tammikuuta 2020

7 Skin Method - korealaisen ihonhoidon tehokosteutus

Seven skin method on oma korealaisen ihonhoidon suosikki trendejä 
Blogikirjoituksen linkkine joukossa on affiliaattilinkkejä, ne on merkitty *

Kun puhutaan korealaisesta ihonhoidosta, niin usein törmää termiin "7 Skin Method". Tämä on varmaan k-beautyn yksi helpoimmista ja yksinkertaisimmista aarteista ihon kosteutukseen. Sitä ei kannata pelästyä, vaan testata rohkeasti. Kyse on vain yksinkertaisesta kasvoveden kerrostamisesta. Tässä blogipostauksessa esittelen omat suosikit tuotteista 7 Skin Methodiin.

Itse hurahdin metodiin heti ensimmäisen kerran testattuani sitä. Itse pidän sen vapaamuotoisuudesta, ei ole pakko tehdä 7 kerrosta vaan viisikin riittää, jos sinä päivänä tuntuu, ettei aika riitä koko metodiin. Tämä on pelastanut oman talvikuivan ihoni. Oma rakkaussuhteeni on vähän niin kuin kangasnaamioissakin, tykkään käyttää kuuriluontoisesti inhonhoitoarjessani.

Mikä ihmeen "Seven Skin Method"?

Seven Skin Method on korealaisen ihonhoidon kulmakivi, kun halutaan muuttaa ihonhoitoa kohti kuuluisaa lasi-ihoa. Kyse ei ole kuitenkaan mistään taika tuotteesta vaan simppelistä kasvoveden (tai essencen ja seerumin) kerrostamisesta iholle. Parhaassa lopputuloksessa iho on totaalisen täynnä kosteutta ja se muuttuu jopa tahmeaksi.

Seven Skin Methodissa kasvovesi levitetään iholle joko kädeltä tai vanulapulla. Itse tuosittelen käden kautta levittämistä, jolloin hoidat kuivat kädet samalla. Näin ei myöskään joudu tuottamaan ihonhoidon takia ylimääräistä roskaa. Kuitenkin tämäkin on mielipiden asia tykkäätkö tehdä miten.

Yksinkertaisuudessa metodi on siis kuin lisäisi seitsemän kertaa kasvovettä. Vältä levittäessäsi vetävää liikettä iholla, koska se venyttää ihoa ja edesauttaa ikääntymisen merkkien näkymistä. Metodin pitäisi kuitenkin olla niden imestymisen ennaltaehkäisijä, eikä edesauttaja. Itse kaadan kasvoveden kädelle ja levitän sen molempiin kämmeniin. Kosteilla kämmenillä taputtelen ihoa koko kasvojen ja kaulan alueelta. Jos tuntuu, että iho imasee ensimmäiset kerrokset hullun nopeasti, niin ei haittaa, kerroksia tulee kuusi perään. Tämä simppeli toimenpiden toistetaan siis 7 kertaa, josta metodi saa nimensä. Viimeisissä kerroksissa voi tuntua ettei iho enään ime kasvovettä, mutta taputtele sinnikkäästi ihoa kunnes tuote käsistäsi imeytyy. Kasvovettä tarvitset käsin levitettynä yllättävän vähän seitsemään kerrokseen, tulet yllättymään. Ja kädet tulevat olemaan kosteutetut ja pehmeät tämän jälkeen.

Ihon hellä taputtelu aktivoi yhtäaikaa, kun kasvovesi imeytyy, ihon pintakerroksien verenkiertoa, joka helpottaa kasvoveden työtä. Viimeisillä kerroksilla voit myös käyttää hyvää hyaluronihapposeerumia, joka sitoo aiemmilla kierroksilla ihoon syötetyn kosteuden. Hyvin ohuen hyaluronihapposeerumin voi jopa laittaa jo kerroksessa 1, mutta geelimäisemmän suosittelen lisäämään vasta lopussa.

Tuotteet kannattaa kerrostaa kuten ihonhoitorutiinissakin ohuimmasta paksuimpaan, jos sekoitat eri tuotteita yhdessä metodiin. Itse olen kuitenkin kokenut löytäväni parhaan tuloksen yhdellä tuotteella. Tässä metodissa kun ei ole kyse kikkailusta.


Miten valitsen oikean kasvoveden Seven Skin Methodiin?

Jokaisella Seven Skin Methodilla ihoaan hoitavalla on omat suosikit kasvovesien suhteen. Seven Skin Methodiin sopii omastamielestäni parhaiten ohuet hyvin vesimäiset kasvovedet, joilla on kosteuttavia raaka-aineita. Ihan kaikki kasvovedet eivät sovi tähän kerrostamiseen.

Voit myös valita essencen tai seerumin osaksi 7 skin methodia. Niitä voi lisätä vaikka kerroksiin 5-7, jos kaipaat tuhdimpaa kosteutusta iholle. Hyvä seerumi lisätä metosiin on hyaluronihapposeerumi, joka helpottaa ihoa sitomaan metodissa siihen syötetyn kosteuden. Itse saatan käyttää erittäin kuivan ihon aikaan keskellä talvea Collagen-seerumia tai Peptidi-seerumia, mutta ne ovat usein koostumukseltaan hyvin palsuja ja geelimäisiä, joilloin ne sopivat vain viimeiseen kerrokseen.
Itse en suosittele sekoitettavan tähän metodiin öljyjä, koska itse olen kokenut niiden jäävän kellumaan kosteutetun ihon pintaan. Muutoinkin seerumin valinta on aina haasteellinen, koska iho on hyvin kosteutettu, niin se ei ole välttämättä niin vastaanottavainen enään viimeisillä kerroksilla paksuille seerumeille.
Ohuet essencet toimivat kasvovesien tapaan metodissa hyvin. Paksummat ovat seerumien kanssa samanlaisia, että ne eivät välttämättä sovi ensimmäisiin kerroksiin. Jos ihosi vastaa jonkun tietyn essencen kosteuttaviin vaikutuksiin, niin ehdottomasti käytä sitä.

Omat suosikkini Seven Skin Methodin tuotteiksi

Tässä muutama oma suosikkini Seven Skin Methodiin. Suosin hyvin simppeleitä tuotteita, eikä kikkailua tarvita näiden kanssa.

SECRET KAY , Starting Threatment Essence Rose Edition



Oma ultimaattinen suosikki tähän asti on ollut Secret Key Starting Threatment Essence Rose Edition, jossa vaikuttavana ainesosana Galactomyses, joka on hyvin ihoon syvälle kulkeutuva kosteuttava raaka-aine. Tämä tuote on tehnyt minun iholleni ihmeitä. Tuote on hyvin ohutta ja imeytyy ihoon todella hyvin.

Hinta pyörii 20€ puolin ja toisin sekä Ebayssä että korealaisissa verkkokaupoissa


HUXLEY, Extract it toner
Toner, johon olen tykästy nyt metodiin on  HUXLEY , Extract It Toner, jota saa kohtalaisen hyvin myös suomalaisista verkkokaupoista. Tuote on ohut, erittäin kosteuttava. Imeytyy ihoon helposti.

Hinta ja mistä saa? Bearel* , hinta 31,90€ / Nobe* , hinta 31,90€ /  Eleven.fi* , hinta 31,95€. Ebayssa tuotteen hinta on noin 20€ luokkaa.

THE SKIN HOUSE, Rose Water mist
The Skin House Rose Water Mist

Uusi tykkäyksen kohden on ollut itselläni ihonhoidossa ruusutuotteem joihin oma ihoni vastaa mainiosti. Kohtuuhintainen ohut suihkutettava toner on THE SKIN HOUSEn Rose Water Mist. Toki jos et pidä tai ihosi ei pidä ruususta, niin tämä ei ole sinun tuotteesi. Sarjassa on myös vastaava suihke joka on Aloella "maustettu". Tämän tuotteen positiiviset puolet on ehdottomasti kohtuu kokoinen pakkaus ja suihkepullo sekä hinta.

Hinta ja mistä saa? Bearel* , hinta 13,90€ / Oletkaunis.fi* , hinta 13,90€ / Stockmann hinta 13,90€. Tuotetta on hyvin vähän tarjolla Ebayssa ja hinta on sillä yhdellä löytämälläni lähes sama kuin Suomesta ostettuna.

Miten aloittaa Seven Skin Method?

Metodin toteuttamisen aloitus on niinkin helppoa, että valitse mieleisen kasvoveden ja aloitat toteuttamaan. Jos tuntuu, että seitsemän kerrosta on aivan liikaa sinulle, niin aloita vaikka viidellä kerroksella. Kyse on vain kerrostamisen mentaliteetista ei rakettitieteestä!

Metodia voi myös toteuttaa länsimaalaisella kasvovedellä, jos et halua hankkia kaappiisi uutta kasvovettä. Koeta kuitenkin katsoa, että ei ole kyse länsimaalaisesta kasvovedestä, jonka tarkoitus on puhdistaa ihoa. Muita rajoitteita ei oikeastaan ole, joten rohkeasti testaamaan. Testaamalla tiedot sopiiko tuote sinun ihollesi tähän metodiin.

Mistä on teidän suosikki kosteuttavat kasvovedet?

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.