lauantai 18. tammikuuta 2020

The Ordinary, osa 3 AHA30% + BHA2% Peeling Solution


The Ordinaryn koko idea on ollut tuottaa kosmetiikkateollisuuden ihannoimia ihonhoitotuotteita niiden oikeilla hinnoilla. Tarkoitus ei ole siis rahastaa asiakasta raaka-aineen mielikuvallisella hinnalla vaan sillä millä yritys saa haluamansa katteensa. Tuotteisiin ei lisätä mitään ylimääräistä vain filleriksi vaan jokaisella raaka-aineella on jokin funktio tuotteessa. Maksat siis asiakkaana vain siitä mitä tarvitset. Esimerkiksi The Ordinaryn Marulaöljy on lähes 4 kertaa halvempi kuin halvimpien kilpailijoiden (sittemmin markkinoille tullut muutama samalla mentaliteetissä toimiva yritys, jotka samaa hintaluokkaa).

The Ordinary kulttituote AHA 30%+BHA2% Peeling Solution


The Ordinary AHA30%+BHA2%
Yksi hypetetyimpiä tuotteita on ehdottomasti AHA30% + BHA 2%. Siitä on kuhistus siitä lähtien kun se julkaistiin ja se on kulkemassa reippaasti kohti kulttimainetta. Se on pelottava viininpunainen happokuorinta, joka on niin tehokas, ettei se sovi ihan herkkäihoisimmille ja norsun nahkanomaajatkin joutuvat sen kanssa olemaan hieman varovaisia.

Tuote koostuu 30% AHA hapoista (sekoitus Glycolic/Lactic/Tartaric/Citric), jotka kuorivat ihon päälimmisiä kerroksia antaen iholle kirkkaamman ja tasaisemman lopputuloksen. 2% BHA (Salicylic Acid), joka on aknea hoitaneille tuttu raaka-aine. Tässä tuotteessa sen tehtävä on ihohuokosten "hoito" eli se kuorimisen lisäksi taklaa mustapäitä tehokkaasti puhdistaen ihohuokosie pohjia myöden. Yhdistettynä nämä kaksi taklaavat harmaan ja epäpuhtaan ihon ongelmia tehokkaasti.
Happojen lisäksi tuotteessa on hyaluronihappo johdannaisia sekä B5-vitamminia ja mustaa porkkanaa tasmanialaisen pippurimarjan kera. Pippurimarjan tehtävänä on rauhoittaa ihoa yhtäaikaa kun vahvat hapot kuorivat. B-vitamiinin tehtävä on ihon palautumista, samoin mustan porkkanan antioksidantit.


Tuotetta ei suositella käytettäväksi yhdessä muiden happojen kanssa. Ei edes seerumin muodossa myöhemmin ihonhoidossa. On kuitenkin kyse hyvin vanvasta happokuorinasta, joka on haaste iholle, niin ei ole hyvä lisätä rasitetta muilla hapoissa. Yllätyksenä itselleni tuli, ettei peptidejä suositella yhdistettäväväksi tämän kanssa samaan ihonhoitorutiiniin. Mutta esimerkiksi, C-vitamiinin, olen koskemus toimivan paremmin tämän tuotteen käytön jälkeen, koska tämän ph-arvo (ph 3,5-3,7) on hyvin alhainen.

Jos et ole aiemmin käyttänyt tätä tuotetta, niin suosittelen ehdottomasti testaamaan sitä ensin käden iholle ja kaulalle pienelle alueelle, ennen kuin täräytät kasvoille. Muuten voi tulla yllätyksenä, jos tuote onkin liian vanva happokuorinta sinulle. Tuote "kutittelee"/kirvelee melkein 100 varmasti käytössä ensimmäisen minuutin aikana. Sitä ei pidä säikähtää, mutta jos se tuntuu epämielyttävältä, niin pese tuote välittömästi pois.
Kun levität tuotteen iholle pesun jälkeen, niin kuivaa iho erittäin hyvin. Tämä tuote ei välitä vedestä. Lisäksi tuote altistaa ihon auringolle, joten en itse suosittele sen käyttöä aamulla. Tämäkin "ongelma" voidaan ehkäistä hyvin hyvällä aurinkosuojalla.

Minun Holy Grail tuote


Tämä tuote on ehdottomasti minun kosmetiikka varaston pyhä kulttituote. Se toimittaa mitä lupaa joka kerta, mutta varoituksen sanana pitää sanoa, että sen käyttö tekee välillä kipeää. Hyvin harvoin saan idettyä sitä iholla vaadittua 10 minuutin aikaa, mutta jo muutaman minuutin käyttö tuottaa isoja tuloksia. Käytän tuotetta vain silloin, kun tuntuu ihon kaipaavan tehokasta kuorintaa. Tätä tapahtuu noin pari kertaa kuussa.
Oma ihoni rakastaa tätä tuotetta!

Mistä tuotetta saa?
Eleven.fi * , hinta 9,50€
Cocopandalta * , hinta 8,95€
*-merkityt linkit on affiliaattilinkkejä
ARVIO: 😍

------------------------------------
ARVIOT
👽 = yak, en käyttäisi tai koskisi uudestaan, kiertoon jo ennen loppua. Henkiläkohtainen inhokki.
💖 = hiin ja hiin tulisi käytettyä, jos ei muuta olisi vaihtoehtona, mutta kaupasta en ostaisi.
💖💖 = käyttäisin jos ilmaiseksi saisin, mutta en välttämättä ostaisi kaupasta.
💖💖💖 = ei aiheuta kriippsejä, eikä ikon hihkaisuja. Hyvä perustuote, jossa hinta kohtaa laadun. Saattaisin ostaa joskus mielijohteesta.
💖💖💖💖 = Ihana tuote, jonka ostaisin tuleaisuudessa, jos kaapissa olisi tilaa vanhoille tuttavuuksille. Toimii hyvin minun iholleni. 
💖💖💖💖💖 = Super tuote, jonka ihan varmasti ostan uudelleen kaappiini, koska harmittaa jopa, että se loppui liian aikaisin. Toimii minulla säännöllisessä käytössä.
😍 = Hanne super IHQ tuote, joka vaatii erityishuomiota. 


Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.