perjantai 10. tammikuuta 2020

MORPHE yllätysboxit

MORPHE julkaisi Black Fridayna ensimmäistä kertaa historiansa aikana mysteeri laatikot. Niitä tuli myyntiin kaksi erillaista:

EYE LOVE MYSTERIES 38€
* Sisältää 6 erillaista "silmätuotetta"
* Tuotteiden arvo 55€

THE SUR(PRIZE) BOX 58€
* Sisältää 9 eri tuotetta Morphen valikoimista
* Tuotteiden arvo 115€

Molempia boxeja on edelleenkin tarjolla Morphen sivuilla. Jos valitset kumman tahansa, niin tuotteet lähetetään rahtivapaasti Suomeen, joten lisäkuluja ei tule rahdista. Tuotteet myös postitetaan EUn sisältä, joten sinulle ei tule lisäveroja maksettavaksi.

Tilasin oman laatikon heti Black Fridayna, kun se tuli myyntiin. Ihan mielenkiinnolla sen nappasin ostoskoriin, kun kaikki sivellinsetit olivat jo menneet. En odottanut sisällöltä mitään ihmeitä, koska usein mysteeriboxeissa on jämiä, joita ei ole saatu myytyä kuluneen vuoden aikana. Mutta kun katsoo Morphen valikoimaa, niin paletit ovat hyvin safe play tyylisiä ja melkein 100 varmasti osuvat ruskean sävyiseen palettiin, koska värikkäät ovat olleet loppuunmyytyjä jo moneen kertaan vuoden aikana. Itse olin kuitenkin kiinnostunut enemmän niistä muista Morphen tuotteista, koska en ole niitä raaskinut tilata. Siveltimistä pidän ja olin sitä mieltä, että mikä tahansa sivellin sieltä tulee, niin olen tyytyväinen.


Tilasin 38€ arvoisen pienemmän boxin, mutta boxin saapuessa sain kokea ihanan yllätyksen ja noutamani laatikko oli 9 osaisainen 58€ arvoinen laatikko. Tämä oli toki minulle enemmän kuin iloinen yllätys. Alla video laatikon avaamisesta Youtube-kanavallani:
Kaikin puolin olen hyvin tyytyväinen tuotteisiin, jotka sain, vaikka paletti ei ollutkaan omiin tarpeisiini sopiva, mutta muut tuotteet tuntuivat erittäin kivoilta vaihtoehdoilta. Sain 35T Dupe Taupe-paletin, 3 huulituotetta, 3 sivellintä, ripset ja poskipunapaletin. Huulituotteet olivat kaikki erillaisia ja pääsee kivasti testaamaan erillaisia Morphen tuotteita ja tekemään päätöksen tykkääkö niiden koostumuksesta niin paljon, että ostaisia muita sävyjä. Poskipunapakletti oli juuri vaalealle iholleni sopiva, joten tulee ehdottomasti käyttöön.

Jos olet suunnitellut, jonkun ruskeansävyisen paletin hankkimista Morphelta, niin nämä laatikot on hyvä vaihtoehto, koska kaikki, joiden laatikoiden avaamiset olen katsonut, ovat saaneet juurikin näitä ruskeita paletteja eli 35T ja 35OS. Molemmat ovat hyvin samanlaiset. Pienemmässä laatikossa on ollut ruskeansävyinen pienempi paletti mukana. Eli jokaisessa laatikossa on luomiväripaletti mukana. Ero on tuotteiden määrässä, paletin koossa ja siinä että isommassa on myös poskipunapaletti mukana.

Tilasitko sinä jo Morphen mysteeriboxin?

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.