tiistai 21. tammikuuta 2020

NIVEAlta uusia kangasnaamioita

Viikottaisella kauppareissullani törmäsin Citymarketin hyllyssä Nivean uusiin kangasnaamioihin. Siis vaikka en oikeastaan saa hankkia mitään uutta kaappiini, niin mielenkiintoiset ihonhoitotuotteet on "pakko" ottaa testiin kotiin. Tai no, jos olisi tavallinen immeinen, niin ei olis tarvinnut, mutta kosmehullun on aina tartuttava uusiin tuotteisiin.
Nivean uudet kangasnaamiot, jotka löysin Citymarketista

Vaihtoehtoja on kolme erillaista kangasnaamiota:

  • Urban Skin Detox, jossa vihreää teetä ja aktiivihiiltä
    • Sysimusta syväpuhdistava kangasnaamio, poistaa iholta kuona-aineita ja vähentää haitallisten ympäristötekijöiden vaikutusta. Jälkimmäiseen en näistä niinkään usko. Lupaa jättää ihon puhtaaksi ja mattapintaiseksi.
  • Natural Radiance, jossa argan öljyä ja sheavoita
    • Tämä maski sopii herkkäihoisillekin. Näistä kolmesta selkeästi hellävaraisin. Kosteuttaja ja ravitseva naamio, joka antaa iholle kauniin, luonnollisen hehkun ja tekee siitä säteilevän näköisen.
  • Q10 Anti-Wrinkle + energy, jossa Q10:ntä ja C-vitamiinia
    • Lupaa kosteuttaa ja virkistää ihos 10 minuutissa. Tuotteen luvataan myös häivyttävän väsymyksen merkkejä eli se olisi täydellinen keski-ikäisen äidin naaman pelastaja. Toki se lupaa myös tasoittaa ryppyjä ja pieniä juonteita, johon en ihan usko ensi kokeilun perusteella, mutta kosteutus häivyttää niitä toki ajan myötä.
Kaikki kolme maskia on tehty biohajoavasta kuidusta. Materiaali on pehmeää ja muoto on munamainen, joka sopii hyvin pidempäänkin naamaan. Maski pysyy erittäin hyvin kosteana koko 10min, voisi jopa pitää pidempää, mutta sillä ei saa välttämättä vastaavaa hyötyä enään. Nuo viite ajat käytöstä on kangasnaamioissa ihan syystä eli niitä kannattaa pyrkiä noudattaamaan. Toki esim kosteuttavat naamiot voi hyvin pitää pidempää, jos maski vain pysyy kosteana. Kyse ei ole minuuttipelistä, muta ei nyt kuitenkaan kannata tuntia lähennellä käyttöajassa. Johan siinä ajassa alkaa muuttua ryppyiseksi.

Testaan nämä kaikki rauhassa ja laitan mietteitä ehdottomasti myöhemmin yhdessä niistä kaikista! Oletko jo ehtinyt testata näitä? Jos olet, niin mitä tykkäsit?

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.