sunnuntai 5. tammikuuta 2020

MARJA ENTRICH Koivunmahla & Ruusunmarja kasvovoide

Tuote on saatu Marja Entrichiltä testiin
Marja Entrich Koivunmahla & Ruusunmarja kasvovoide
Talvi toi tullessaan kuivan huoneilman sekä kylmät pakkaskelit mukanaan. Ne rasittavat huomattavasti ihoa. Nyt on viimeinen hetki aloittaa ihon boostaaminen kosteuden osalta, jotta sillä on edellytykset valmistautua talven kylmimpään aikaan ja selättää ne 6-0.

Marja Entrich on tuottanut jo 1940-luvulta asti ihonhoitotuotteita, joiden tavoite on ollut luoda pohjolan iholle sopivia tuotteita. Kaikki tuotteet on valmistettu kasvipohjaisista, luomuviljellyistä raaka-aineista ja luonnon mineraaleista. Kaikkien raaka-aineiden käsittelyssä tavoite on säilyttä maksimaalinen teho ihon hyväksi.

Sarjan oma suosikkini on tähän mennessä ollut ehdottomasti Koivunmahla & Ruusunmarja kasvovoide. Mun iho on totaalisen ihastunut sen ihoa helliviin raaka-aineisiin: kouvunmahla, ruusunmarja, manteli, jojoba, arganöljy sekä sheavoi. Laadukkaat kosteuttavat raaka-aineet tuntuvat tuotteessa. Tuotteen tuoksukin on hyvin vieno raaka-aineiden omainen.

Tuote soveltuu sekä ilta- että aamurutiiniin. Imeytyy ihoon helposti mattapintaiseksi, vaikka mittaisit hieman liikaakin. Toimii mainiosti yhteen eri merkkien erillaisten tuotteiden kanssa. Eli voit huoletta yhdistää tämän kanssa tuhdimmankin kasvoveden tai seerumin. Eikä edes rullaa meikin alla eli kyse on ihonhoidon supertuotteesta.

Tuote on toki hinnakas, mutta hieman alle 50€ hinta ei ole mielestäni paha, kun raaka-aineet ovat laadukkaita. Jos olet tarkka, niin tuote riittää hyvinkin pitkään. Jopa omalla ronskilla kädelläni sanoisin pakkauksen kestävän reilun puoli vuotta eli juuri sopivasti talven kuukaudet. Myös hygieninen pumppupullo on mieleeni, koska tuote ei kerää bakteereja käsistä ja säilyy näin ollen paremmin. Annostelijasta saa helposti sopivan määrän tuotetta.

ARVIO: 😍

------------------------------------
ARVIOT
👽 = yak, en käyttäisi tai koskisi uudestaan, kiertoon jo ennen loppua. Henkiläkohtainen inhokki.
💖 = hiin ja hiin tulisi käytettyä, jos ei muuta olisi vaihtoehtona, mutta kaupasta en ostaisi.
💖💖 = käyttäisin jos ilmaiseksi saisin, mutta en välttämättä ostaisi kaupasta.
💖💖💖 = ei aiheuta kriippsejä, eikä ikon hihkaisuja. Hyvä perustuote, jossa hinta kohtaa laadun. Saattaisin ostaa joskus mielijohteesta.
💖💖💖💖 = Ihana tuote, jonka ostaisin tuleaisuudessa, jos kaapissa olisi tilaa vanhoille tuttavuuksille. Toimii hyvin minun iholleni. 
💖💖💖💖💖 = Super tuote, jonka ihan varmasti ostan uudelleen kaappiini, koska harmittaa jopa, että se loppui liian aikaisin. Toimii minulla säännöllisessä käytössä.
😍 = Hanne super IHQ tuote, joka vaatii erityishuomiota. 

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.