keskiviikko 15. tammikuuta 2020

SECRET KEY Lemon Sparkling Peeling Gel

Tuote saatu pr-lahjana www.kokoskin.fi

Herkän ihon hellä kuorinta on ehdottomasti Kokoskinin valikoimista löytyvä SECRET KEYn Lemon Sparkling Peeling Gel.

Tuotteessa kuorinnan hoitaa sitruunavesi sekä hapotettu vesi. Nämä yoimivat hyvin hellävaraisesti poistaen kuollutta ihosolukkoa ja puhdistaen ihohuokosia. Tuote lupaa kirkastaa ja freesata ihoa, jota se myös tekee mielestäni tehokkaasti.

Jos olet tottunut rouheampiin mekaanisiin kuorintoihin, niin tämän tuotteen käytön aloitus voi olla hieman haasteellinen ja sinusta voi tuntua, ettei tuote kuori ollenkaan. Ihon pitää tottua entsyymi ja happokuorintoihin ja tulokset näkyvät oman kokemuksen mukaan vasta useampien käyttökertojen jälkeen.

Tuote on hyvin mielenkiintoinen käyttää, koska se käytännössä hierotaan pois iholta sen kuivuessa. Operaatio näyttää semi ällöltä, mutta toimii. Tuote on hyvin hellävarainen, eikä kihelmöi missään vaiheessa. Koska tuotteessa ei ole mekaanista kuorintaa ollenkaan, niin se sopii mielestäni myös herkkäihoisemmille. Tuotetta voi myös käyttää huoletta useamman kerran viikossa, eikä iho ärry siitä. Iho jää tämän jälkeen pehmeäksi ja sileäksi. Iho kirkastuu muutamalla käyttökerralla huomattavasti, jos aiemmin ei ole kuorintaa tehty aktiivisesti. Talvikuiva ihokaan ei ärry tästä tuotteesta, mikä on suuri plussa mielestäni.

Yksi positiivinen puoli on myös tuotteen huokea hinta. Vaikka SECRET KEY on korealaisen kosmetiikan ns. halpamerkki, niin sen laatu taso on mielestäni yksi hintatason. Jos brändi ei ole sinulle tuttu, niin ehdottomasti tuosittelen testaamaan. Yksi omista suosikkituotteistani, STARTING THREATMENT ESSENCE, Rose edition, on juuri Secret Keyn tuote. Bröndillä on muutamia helmiä, jotka yllättävät hintatasollaan laatuun nähden.

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.