keskiviikko 8. tammikuuta 2020

MAYBENA kangasnaamio




Kokoskin myy Maybena sheet maskeja
Syksyn ja talven tullen iho alkaa oikein huutamaan kosteutta, joten on hyvä hetki ottaa käyttöön sarjamaskaamisen alkeet. Kun pakkaset alkaat on hyvä antaa iholle paljon kosteutta sekä ulkoisesti että sisäisesti. Erittäin hyvä vaihtoehto tähän on KOKOSKINin valikoimassa oleva MAYBERNAn 30 kangasnaamion pakkaus. Näin sarjamaskaamisesta ei tule niin paljoa roskaa, joka on kangasnaamiotrendin huonopuoli.

Nämä maskit yllättivät minut totaalisesti, koska pakkauksessa on niin paljon seerumia ja maskit kosteuttavat ihoa erittäin hyvin. Oma pelkoni oli, että päälimmäiset olisivat kuivia ja tuote olisi halppis maskejakin huonompia. Mutta ei, ne toimivatkin erittäin hyvin. Maski pysyy hyvin kosteana 20-30 minuuttia ilman kuivahtamista. Maskeista jää vielä käytön jälkeen pyyhittävää kroppaan asti seerumin osalta. Laatikossa on myös erittäin reilusti extraa seerumia vielä maskien käytönkin jälkeen. Älä heitä pois vaan käytä joko uittaen kuivia maski nappeja tai kroppaan.

Itselläni on ollut nämä käytössä iltaisin niinä iltoina, kun en vaan jaksa nähdä vaivaa hoitaa naamaa. Purkki odottaa yöpöydällä ja siitä on helppo napata illalla mini hemmottelu hetki. Nämä on helppo lisätä iltarutiiniin tarvittaessa, kun ne ovat esillä valmiina odottamassa, eikä tarvitse arpoa laatikosta sopivaa maskia. Itse ainakin huomaan tarttuvani maskeihin useammin, kun nämä ovat tarjolla.

Kangasnaamio ilman turhaa roskaa

Nämä maskit eivät korvaa ihonhoitorutiinia itsessään mitenkään, mutta antavat erittäin hyvän lisäkosteusboostin sitä tarvitsevalle iholle notrmaalin ihonhoidon lisäksi. En välttämättä ole käyttänyt edes seerumeita näinä päivinä. Ne toimivat jopa pesu, kangasnaamio ja rasva yhdistelmässä, jos on oikein laiska olo. Tuoksu on mieto, ei mielestäni ärsytä nenään tai silmiä, mutta jos haluat välttää lisättyjä tuoksuja, niin nämä eivät välttämättä ole sinun tuote, kuten vallitettavasti moni korealainen tuote.

Näille maskeille jää jälkeen hintaa alle euro normaalihinnalla, mutta tuote on usein tarjouksessa, jolloin kappalehinta tippuu reippaasti alle euroon. Lisäksi roskaa ei tule niin pahasti kuin perinteisistä sheet maskeista, voit siis maskata huoletta useammin!

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.