keskiviikko 5. helmikuuta 2020

Tammikuun boxi: nomakenolife.

Tilasin ensimmäistä kertaa NoMakeNoLife boxin
Juuri ja juuri tammikuun aikana saapui tammikuun boksiksi valitsemani nomakenolife. Ajattelin valita vähän harvinaisemman kuukausiboxin ihan sen vuoksi, että siinä on yhdistettynä korealaista ja japanilaista kosmetiikkaa sekä aina jokin pieni länkkärille tuntematon herkku. Tämä boxi on osa isompaa konsernia, joka tuottaa erillaisia kuukausi boxeja liittyen esimerkiksi kawaiihin ja makeisiin japanista ja koreasta.

Boxi lupaa, että sisältö on monipuolinen sisältäen meikkejä, kasvojenhoitoa, ihonhoitoa, hiustenhoitoa, kosmetiikan kätkättimiä ja naamioita. Lisäksi jokaisesa boxissa pitäisi olla myös jokin herkku. Kuten näkyy, niin sisältö on aika monipuolinen. En oikein uskonut, että he pystyvät tähän, mutta olin yllättynyt kun avasin laatikon mitä kaikkea ja kuinka laajasti kaikista luvatuista tuoteryhmistä.

nomakenolife. maksaa 35 dollaria (noin 33€). Rahti Suomeen on sisällytettynä Suomeen, joten siitä ei tarvitse huolehtia. Toki jos boxi osuu Tullin rakkaaseen huomaan, niin ALVn osuuden joutuu pulittamaan, mutta kyse on hyvin pienestä lisäsummasta. Omalla kohdallani boxi ei kiinnostanut Tullia, joten se tuli tuolla noin 33€ hinnalla Suomeen. Boxi kootaan Japanissa, josta se lähetetään ympäri maailman.

Boxi oli helppo tilata. Itse tilasin sen joulukuun viimeisinä päivinä kyseisen firman verkkosivuilta. Maksoin PayPalin kautta 30.12 ja sain ilmoituksen, että boxi on matkalla Suomeen 13.1. Paketti saapui Postin kyydissä lähimpään Postin toimipisteeseen 30.1 eli noin parissa viikossa paketti matkasi Suomeen, joka oli minusta kohtuullinen aika. Varoituksen sana kuitenkin, kun tilataan boxia noinkin kaukaa, kuin Japanista, niin rahtiin voi mennä parhaimmillaankin 6 viikkoa. PayPalilla maksaessasi et jää langalle lirkuttelemaan, jos boxi jää tulematta, vaan saat PayPalin vakuutuksesta korvauksen. Tämän vuoksi ehdottomasti suosittelen PayPalin käyttöä.

Tamminuun nmnl. - boxin sisältö
Tammikuun boxi sisäksi 8 tuotetta, joista 7 oli kaikille tilaajille samat tuotteet. Näiden tuotteiden lisksi oli yksi bonustuote.

Tuotteet olivat:
- LUCKY WINK Hair Curlers - papalarit 4kpl
- KRACIE Rose Candy - ruusunmakuiset kauneuskaramellit, joissa collageeniä, C-vitamiinia sekä Hyaluronihappoa
- PUREVIVI Cleansin Foam Clear - vaahtoputsari
- FARMSTAY Princess Waterproof Eyeliner
- JASMINE Hair Cream - hoitoaine
- PAPARECIPE Bombee Honey Mask - kangasnaamio
- BEAUTY WORLD Yoghurt Face Pack

BONUS-tuote minun boxissa oli PRRTI Pure White Milk Cream - kasvovoide


Fiilikset NoMakeNoLife - boxista

Oma fiilis boxista näin ensimmäisellä tilauskerralla oli ehdottomasti positiivinen ja saatan tilata uudestaankin. Minusta hyvää boxissa on sen laaja tuotevalikoima, jolloin tuotteet pääsevät helpommin käyttöön, eikä jää kaappiin pyörimään. Myös mukana oleva lehtinen, jossa tuotteet esitellään on hyvä, koska tuotteissa ei ole kovinkaan messa sanaakaan englantia, joten käyttöohjeet ja esittelyt löytyvät lehtisestä englanniksi.

Minusta myöskin rahtikuluineenkin koin saavani rahalle vastinetta. 8 tuotetta, joista kaikki paitsi papalarit tulee ehdottomasti minulle käyttöön. Lineri on oikeasti musta ja pysyy paikallaan. Ei varise vaikka olisi useampia tunteja paikallaan. Omaksi suosikiksi tästä boxista muodostui ehdottomasti KRACIEn kauneuskarkit. Nannaa! Olen aina ollut hulluna ruusunmakuisiin tuotteisiin ja nämä karkit osuivat naulan kantaan. Terveysvaikutuksista en menisi paljoa puhumaan, mutta maksu oli hyvä. Muut tuotteet odottavat vielä vuoroaan testiin, mutta erittäin mielelläni testaan ne.

nmnl. kuukausiboksin avausvideo Suomeksi


Oliko tämä kuukausiboxi sinulle tuttu?

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.