perjantai 3. tammikuuta 2020

Carita Cosmetiikka on nyt Catteco

Cattecon Carita I Love Me -messuilla 2019
Uusi vuosi toi tullessaan myös nimenmuutosuutisia eli kaikkien tuntema Carita Cosmetiikka muutti nimensä CATTECOksi. Rauhoittava sana kaikille Caritan tuotteiden rakastajille on, että tuotteissa ei mikään muuttunut tässä muutoksessa.

Cattecon tuotteita saa edelleenkin ihan samalla tavalla hankittua CATTECOn verkkokaupasta sekä useilta jo Carita Cometiikan ajalta tutuilta jälleenmyyjiltä. Ja jos sinun lähin luonnonkosmetiikan puoti tai kyläpuolti ei vielä pidä Cattecoa valikoimassa, niin käy ihmeessä ehdottamassa heidän tuotteitaan valikoimaan. Cattecon taustalla hyörii ihan niin kuin ennenkin Carita ja Miika ja tuotteet valmistuvat pienessä nurmijärveläisessä pajassa yhtä korkealaatuisina kuin ennenkin. Eikä myöskään pariskunnan intohimo kehittää entistäkin parempia omalaatuisia ihonhoitotuotteita ole laantunut. Uusia tuotteita saamme varmasti nähdä vuoden 2020 aikana tältä pieneltä pajalta "leivottuna", sen verta lähellä luontoa he asuvat ja Carita on kertonut usein saavansa inspiraatiota sieltä.

Catteco on tunnettu luonnonkometiikan saralla ehdottomasti ihon- ja hiustenpuhdistustuotteista. Heidän suolasaippuat sekä palashampoot ovat marrkkinoiden hoitavimpia ja laadukkaimpia. Itse olen ollut koukussa jo monta vuotta. Oma suosikkini on tällä hetkellä herkkis-palasaippua, joka hellii talvi-ihoa huikean ihanasti.

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.