torstai 21. toukokuuta 2020

Yves Rocherin uudet Go Green kynsilakat

Kevään iloisin ja innovatiivisin lanseeraus oli mielestäni Yves Rocherin Marsaanan kanssa yhteistyössä tehty Le Vernis Go Green kynsilakkojen lanseeraus 7.5. Lanseeraus tehtiin minusta aikaan sopivasti verkossa Instagram livessä. Kuitenkin lanseeraukseen jaettiin juuri niin kuin pitää kutsut. Se ettei päässyt paikalle hypistelemään tuptteita korvattiin kotiin toimitetuilla lempisävyillä lakoista.
Yves Rocher Le Vernis ekokynsilakat lanseerattiin 7.5
Minusta korona on opettanut meitä löytämään ekologisia tapoja tehdä asioita liikuttamatta imisiä paikasta A paikkaan B. Toki lanseerauksista jää taroilut pois, mutta itselleni perheellisenä työssäkäyvänä bloggaajana tämä oli täydellinen tapa lanseerata tuote. Toisaalta lanseeraustapa sopi mainiosti myös lakkojen tyyliin. Kyse on kuitenkin ekologisesti vastuullisista kynsilakoista.

Mikä tekee Yves Rocherin ekolakoista niin erillaiset?

Yves Rocher Le Vernisse Go Green -kynsilakat
Se miten nämä lakat eroavat perinteisistä kyntilakoista on, että niissä käytetyt liuottimet ovat täysin luontoperäisiä. Pohjana on kasvipohjainen biomassa, joka on peräisin juurikkaasta, sokeriruo’osta ja puusta. Kynsiä hoitavina ainaesosina niissä on kookosöljyä ja bambu-uutetta.

Tähän joudun myöntämään maalaisuuteni, että en ole koskaan ajatellut kyntilakkoja ns. luontoa kuormittavina tuotteina, mutta onhan se totta, että perinteiset lakat sisältävät aika suuria määriä ei niin luontoystävällisiä raaka-aineita. Kyntilakka on kuitenkin sananmukaisesti lähes iholla, joten senkin sisällön pitäisi ole meillekin terveellistä, mutta miksi ei luonnolle.

Lakat lanseerattiin 32 sävyssä, joissa on sävyjä valkoisesta siniseen. Joukossa on räväköitä punaisia, kirkkaita vihreitä sekä perinteisiä murrettuja sävyjä nudejen kera. Eli lähes kaikille löytyy kaikkea. Neon värit taitavat vain puuttua.

Yves Rocherin uudet Le Vernis -lakat käytössä

Yves Rocher Le Vernis Go Green
Malva-sävyssä
Sain testiin Marsaanan kautta kolme eri sävyä lakoista: Valkoinen orkidea, Roosabeige ja Malva. Lisäksi sain mukana alus- ja päälyslakan, jotka onkin sitten minulle uusi tuttavuus, nimimerkki en lakkaa kynsiä. Sävyistä Malva nousi omaksi suosikiksi.

Lakkojen peittokyky on minusta erittäin hyvä, koska yksi kerros riittää ainakin aluslakan päälle levitettynä. Lakka on myöskin sopivan paksuista, että siihen ei jää sudin rantuja levittämisen jälkeen vaan ne tasoittuvat ensisekuntien aikana. Lakasa itsessään todella kaunis kiilto, mutta päälilakalla sen saa kiiltämään entistäkin paremmin. Toki päälilakka pidentää myös lakkauksen käyttöikää jonkin verran. Kaikki lakat kuivuvat ihanan nopeasti koviksi, niin ettei niihin jää jälkiä, mikä on ihan super iso plussa.

Itselläni, kun käsitiskaan ja teen kotitöitä ilman hanskoja, niin lakka joutuu koville, eikä kestä niin kauniina montaa päivää, mutta peruskäytössä varmasti noin viikon kestää lakka kauniina. Suosittelen ehdottomasti nappaamaan ostoskoriin alus- ja päälilakan samalla kun kerää kauniita sävyjä käyttönsä. Ne helpottivat lakkojen käyttöä huomattavasti omasta mielestäni.

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.