sunnuntai 17. toukokuuta 2020

The Ordinary suosikkini

The Ordinary on noussut jo Suomessakin ihonhoitoilmiöksi ja moni ihoaan kotona tunnollisesti hoitava on löytänyt heidän tuotteensa. Itse olen jo 2 vuotta pyöritellyt eri heidän tuotteitaan omassa ihonhoitorutiinissani korealaisten tuotteiden joukossa. Se, miksi ne ovat uineet omaan rutiiniini vallaten tilaa korelaisilta, on ollut niiden vaikutusaineiden selkeys. Ei tarvitse arpoa mikä ainesosa tuotti reaktion huonoon tai hyvään suuntaan, kun tuotteessa on selkeät raaka-aineet.
Minun The Ordinary suosikkini kautta aikain

Mikä on The Ordinary?

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution
The Ordiany on Deciemin tuotelinjojen ns. halvin tuotesarja, joka keskitty suoriin vaikutusaineisiin ilman lisäraakaaineita ja kikkailuja. Näet suoraan tuotteista ja niiden kuvauksesta mitä ne ovat syöneet itseensä ja millä prosenttiosuudella. Tuotteet on helppo valita yhden tai kahden vaikuttavan pääraaka-aineen perusteella täsmähoidoksi tiettyyn iho ongelmaan.

Pääajatus The Ordinaryn takana on ollut myös saattaa markkinoille järkihintainen ihonhoitobrändi, jonka hintataso ei määrity brändin nimen mukaan, vaan puhtaasti raka-aineiden hinnasta ja halutusta järjellisestä katteesta. Tämän hinnoittelun vuoksi The Ordinaryn moni tuote on vallannut kulttimaisen jalansijan ihonhoitopiireissä. Toki sitä myös vihataan, koska se polki monen kalliin tuotteen kuten Marulaöljyn hintaa, alaspäin oikein urakalla verrattuna kilpailijoihin.

Lisäksi brändi on kokonaan vegaaninen ja eläinkokeeton, joka nostaa brändin omalle tasolleen eettisyydessä asiakkaitaan ja ympäristöään kohtaan.

Minun suosikkini The Ordinaryn tuotteista

Kyllä minullakin on omat selkeät suosikkini The Ordinaryn tuotteista. Vaikkain omat suosikkini ovat hieman eriävät varmastikkin, jos haette yleistä linjaa suosikeista. Oma ihoni ei nimittäin ole vastannut tehokkaasti monien hypettämiin retinolituotteisiin tai hyaluronihapposeerumiin. Ne eivät vain ole soineet minun iholleni. Mutta seuraavaksi esittelen ne tuotteet, joihin ihoni on vastannut hyvin ja joista pidän erityisen paljon. Nämä tuotteet ovat jo osa vilahtaneet omassa blogissanikin pidemmän tekstin muodossa, joten linkkaan ne tekstit tähän samaan, jotta voitte tutustua lähemmin tuotteisiin jo mielenkiinto heräsi.

AMINO ACIDS + B5
The Ordinary Amino Acids + B5
Tätä en viime talven jälkeen vaihtaisi pois. Tuote on tehomas ihon kosteuttaja ja aminohapot tukevat ihon joustavuutta ja tukevat ihon omaa suojaa ilma radigaaleja vastaan. Täydellinen seerumi päivittäiseen käyttöön. Ohuen koostumuksen ansiosta sopii meikin alle. Imeytyy hyvin nopeasti ihoon ja jättää ihon ihanan kosteutetun tuntuiseksi.

MARINE HYALURONICS
Se, että en ole pitänyt The Ordinaryn Hyaluronihapposeerumista, kuten muut bloggaajat, ei tarkoita että en pitäisi mistään heidän hyaluronihappotuotteesta. Itse taas pidän hyvinkin paljon Marine Hyaluronics seerumista, joka on hyaluronihapposeerumia hyvin paljon ohuempaa koostumukseltaan. Imeytyy nopeammin ihoon ja kulkeutuu syvemmälle ihoon. Yhdistettynä ohueen kasvoveteen saa aikaiseksi syväkosteutuksen. Tämän seerumin luvataan sitovan kosteutta itseensä kuten hyaluronihapposeerumi. Meriveden mimitoiminen on tuotteen juju eli jo ihosi voi hyvin etelän reissujen jälkeen uituasi suolavedessä, niin tämä voi olla juuri sinun juttusi.

AHA 30% + BHA 2% PEELING SOLUTION
Tämä taitaakin olla ainoa tuote, jonka kohdalla oma hypetykseni osuu kohdilleen valtaväestön kanssa. Tämä kaikkien hypettämä happokuorinta on pienen totuttelun jölkeen ollut oman ihoni pelastaja. Vaikkakin kuorinta on todella vahva ja sen kanssa pitää olla varovainen, on se hellä iholle, kun se perustuu täysin happoihin eikä mekaaniseen kuorintaan. Toki jos et ole koskaan happokuorintoja käyttänyt kasvoille, niin aloita pienellä alueella testaaminen ja ensimmäisellä kerralla pidä naamiota vain muutama minuutti, älä koko 10 min mikä on tuotteen maksimi aika iholla.

100% COLD-PRESSED VIRGIN MARULA OIL
The Ordinaryn uraa uurtava tuote, jolla osoitettiin yleisölle, ettei marulaöljy ole vain varakkaiden ihonhoitotuotteiden raaka-aine. Tuote on talvi-ihon pelastus. Kun kovat pakkaset alkavat painostamaan ihoa, niin tämä on hyvä ottaa mukaan rutiiniin. Myös jos ihosi on hyvin öljyinen ja rasvoittuu päivän aikana, niin kokeile lisätä tämä öljy rutiiniisi, koska rasvoittumisen syynä voi ollakin liian kuiva iho. Omasta mielestäni tämä tuote on arjen luksusta.

Miten aloittaa The Ordinaryn käyttö?

Suomesta saa The Ordinaryn tuotteita aika kivasti jo. Toki joitakin tutteita ei ole kaikkien valikoimissa. Ainakin tuota aminohapposeerumia en ole Suomesta löytänyt vielä keltään myynnistä. Aloita muutamasta seerumista, jotka täyttävät juuri sinun ihon tarpeitasi. Tutustu tuotteiden vaikuttaviinaineisiin hieman ja valitse niistä mielenkiintoisimmat ja aloita testaaminen niistä. Älä osta kerralla koko arsenaalia, vaan muutama alkuun ja lisää kokoelmaa ihosi tarpeiden mukaan.The Ordianarya Suomessa myy
*-merkityt linkit affiliaattilinkkejä

Toki The Ordinaryä saa ihan suoraan heidän verkkokaupastaan Suomeen tilattuna. Jos tarvitse isomman määrän erillaisia tuotteita, niin kannattaa tsekata mitä tuotteet maksaa heillä. Saatat isommassa mällissä säästää vähän rahaa, kun yli 25€ ostoksille saa ilmaisen kuljetuksen Suomeen. Ei rahtikaan ole alle sen oleville tilauksille kuin 4,99€. Kannattaa siis vertailla.

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.