perjantai 15. toukokuuta 2020

Kun karanteenitukka pettää

LYKO Hair Color Copper Golden
Vaikka moni kampaaja pitääkin putiikin auki ja kampaajapalveluita saa kohtuullisesti vielä hankittua, niin joidenkin meidän mielet ovat enemmän rauhassa, jos voimme vain olla kotona mahdollisimman vähillä kontakteilla. Tämän vuoksi onkin kotikampaamojen kulta-aikaa. Itse en uskaltaisi kovinkaan radikaaleja operaatioita itse tehdä, mutta värille on tehtävä jotain jossain vaiheessa.

Toisaalta kesää kohti mennään kovaa vauhtia ja vaaleita hiuksia on ihana sävyttää eri sävyille kesätyyliin sopiviksi.

Hyvä potentiaalinen tapa on sävyttävät hoitoaineet, joita on tarjolla useammallakin brändillä. Itse olen käyttänyt paljon BIOZELiä ja FOUR REASONSsia. Molemmilla saa kivan sävyn rasittamatta hiusta pahemmin. Uutena kokeilin nyt LYKO*n omaa sävyttävää hoitoainetta ja yllätyinkin sen hyvyydestä. Hintalaatu-suhde on kohdillaan ja ainakin minun hiukseeni tuoteen sävy tarttui kauniisti.

Lyko hair color - positiivinen yllätys 

LYKO Hair Color Copper Golden
Koska olin vähän skeptinen tuotteen suhteen, niin otin varman päälle ja annoin sävytteen olla yli tunnin hiuksissa ennen pois pesua. Sävy, joka itselläni oli, on GOLDEN COPPER. Sävytteitä löytyy 7 eri sävyssä. Tuotteet on pääasiallisesti suunniteltu ylläpitämään kampaajan tekemää kaunista väriä, mutta toimivat minusta varsinkin vaaleassa hiuksessa hyvin hiuksen sävyn muuttajana. Tuote on kivasti pakattu pumppupulloon, jolloin hanskoillakin tuotteen ottaminen oli helppoa ja sotkutonta. Tai ainakin vähemmän sotkuista.

Tuote levittyi helposti kuivaan hiukseen ilman, että olisi jäänyt laikukkaaksi. Toki oma vaalennettu hiukseni ottaa eri kohdista sävyn eri tavalla kuin toisista kohdista. Se on ihan normaalia, mutta loppu tulos tällä tuotteella on minusta mukavan vivahteikas ja luonnollinen. Sain melkein korona karanteeni juuren häviämään. Käsittelemättömään kohtaan hiusta tämä tuote ei kovinkaan hyvin tarttunut.

LYKO Hair Color Copper Golden
Kritiikkinä voisin antaa tuotteen tuoksun. Ei ole miellyttävä ja saa minut ainakin aivastelemaan vahvuudellaan pahasti. Tuoksuu vielä seuraavana päivänä pesun jälkeen, joka häiritsee minua huomattavasti. Ensimmäisen varsinaisen pesun yhteydessä tuoksu häviää kokonaan hiuksista, joten ei sinänsä pysyvä haitta.

Aikaan saatu sävy hälvenee vaaleasta hiuksesta lupauksen mukaan viidessä pesussa. Itse esimerkiksi tiedän jo heti, ettei se tule omasta huokoisesta hiuksesta häviämään 5 pesussa vaan saan nauttia vaalenevasta sävystä pidempään. Olen nyt tätä kirjoittaessani pessyt hiukset 3 kertaa ja sävy on haalistunut, mutta se haalistuu vähän kerrallaan tasaisesti. Sävyyn ei tule laikkuja pesujen myötä.

Aina kun on kyse sävyttävistä hoitoaineista tms. tuotteista, niin on muistutettava, että tulos on jokaisella käytettäessä uniikki ja haalistuminen tapahtiu jokaisella hiuksen laadusta johtuen eri tavalla. Siksi ei voi luvata tietynlaista tulosta ja tietyn tyylistä haalistumaa jollekkkin tämän kategorian tuotteelle.

3 kommenttia

 1. Kuulostaapa kivalta tuotteelta, pitääkin napata testiin tuo beige versio seuraavan Lyko-tilauksen yhteydessä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi testaamaan oli yllättävän hyvä ja haalistuukin nätisti

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.