lauantai 16. toukokuuta 2020

Tue kotimaista: Mini+Mii


Mini+Mii kosvakorut ovat ainutlaatuisia 
Sain viime vuonna tehdä yhteistyötä Mini+Mii:in kanssa ja ihastuin heidän koruihinsa. Olen aina tykännyt näyttävistä ja puhuttavista koruista. Mini+Mii:n korut ovat suuria ja näyttäviä, koska ne kimaltavat kaikissa sateenkaaren väreissä. Näin, aikana kun mieli voi olla hieman maassa, on hyvä sijoissa itseensä ja hankkia kotimaisia koruja. Meillä on Suomesa nimittäin todella monta upeaa pienpajaa, joissa on oivallettu se oma juttu, jolla tuotetaan ihan oman näköisiä koruja.

Mini+Mii:n koruista minulla on ollut käytössä PEILI-setti kultaisena, joka yllätti minut. Rasiassa en niistä innostunut ja ne jäivätkin AURA-mallin jalkoihin vähän. Sittemmin PEILIt ovat olleet minula itseasiassa enenmmän käytössä, koska ne ovat minimalistisen kauniit. Toki AURAt ovat ne suuret keskustelun aiheet, jotka vrmasti huomataan. Ne ovat täyttä kimallusta. Suuresta kostaan huolimatta AURAt eivät ole painavat korvissa. Huoletta ne voi pukea ilahduttamaan ihan normaalia toimistopäivää ja korvasi jaksavat koko päivän.
Mini+Mii PEILI-kosvakorut kultaisena
Mini+Mii PEILI-kosvakorut sopivat arjeen ja juhlaan

Se mistä itse pidän Mini+Mii:n koruissa on se, että niissä on se oma jujunsa eli hillityn överi glitter. Itse korut ovat väriltään hyvin arkisiakin, mutta glitter nostaa ne uudelle tasolle. En ole vastaavaa ideaa nähnyt kellään muulla, joka tekee koruista uniikkeja idealtaan. Korut ovat myös glitteristä huolimatta ajattomia ja kuten sanoin, niin sopivat arkeen ja juhlaan. Isommat AURAt näkyvät myös pidempien hiuksien joukosta.

Mini+Mii AURA-kosvakorut ovat ajattomat
Mini+Mii:n tuotteita saa tilattua Instgramin tai Facebookin kautta viestillä Pauliinalta. Minusta alle 30€ hintakaan ei ole paha ajattomasta korusta. Kaikki korut toimitetaan tyylikkäässä brändin omassa korulaatikossa, jossa glitterkorut säilyvät pidempään kauniina.

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.