lauantai 23. toukokuuta 2020

Alkuvuoden käytetyt kosmetiikka tuotteet

Olen ollut hieman laiska käytettyjen esittelyssä, mutta parhaat on jo melkein varmasti esitelty teille yksittäisinä tuotteina, mutta tässä koonti millaisia kosmetiikan tuotteita itse olen käyttänyt viimeisen 4 kuukauden aikana (saattaa olla että tammikuun muistin postata teille erikseen). Tuotteita on jonkin verran kertynyt ja varsinkin kangasnaamioita tuli kulutettua paljon kotona ollessa. Niiden helppous ihonhoidossa on se juttu minulle. Kun on aikaa rauhoittua paikalleen, niin niillä säästää paljon aikaa ilman miljoonaa eri purkkia.
Kaikki alkuvuodesta 2020 käyttämäni kosmetiikkatuotteet

16 kangasnaamiota
5 meikkituotetta
7 hiustenhoitotuotetta
14 ihonhoitotuotetta
YHTEENSÄ 42 loppuun kulutettua tuotetta

Alkuvuoden parhaat tuotteet


Ihan kaikkia tuotteita en viitsi ruveta yksitellen esittelemään, mutta tässä parhaat palat loppuneista eli ne, joista olen tykännyt paljon ja voin suositella lämpimästi hankittavaksi. Tämä lista ei kuitenkaan tarkoita sitä, että muut tuotteet olisivat huonoja, mutta eivät yllä tasolle, jossa hankkisin niitä uudestaan.
Alkuvuodesta 2020 kulutin kiitettävät 16 kangasnaamiota

DR. JART HYDRATING LOVER naamio
Ihana super kosteuttava naamio, jossa kasvoille ensin levitetään kosteuttava paksu seerumi geeli ja sen jälkeen jellymaski, joka pitä ihon alla olevan seerumin kostena pidemmän aikaa, jotta iho saa nauttia superkosteutuksesta. Tuotteen ainoa huono puoli on sen hinta.

MISSHA COLOR HAIR LOCK hoitoaineet
Ihan mielettömän ihanat hiustenhoitotuotteet. Ensimmäisiä korealaisen kosmetiikan hiustuotteita mitä olen kokeillut ja näihin ihastuin. Ne eivät mielestäni pidennä värjätyn hiuksen värin ikää, mutta niiden hoitavuus on ensiluokkaista.

TOO COOL FOR SCHOOL EGG MOUSSE SOAP
Tehokas ja pitkäkestoinen vesipohjainen vaahtopuhdistus. Ponnepakkaus huijaa vähän, koska tämä tuote kestää ja kestää. Arkikäytössä 2 x päivässä tämän saa ehkä kulumaan 3-4 kuukaudessa loppuun. Pehmeä vaahto puhdistaa tehokkaas ja pitää ihon kosteutettuna sittenkin.

CATTECO HERKKIS saippuapala
Pehmeä vaahto hellii ihoa pitäen sen kosteutettuna. Tällä on pesty jopa meidän neljä vuotiaan hiukset. Jos Cattecon suolaaippuat ovat tuntuneet liian kovilta omaan makuusi, niin tämä pehmeä herkkis voisi olla oma valintasi, koska siin' suola ei ole kitenä vaan sulatettuna massaan. Vaahto on pienikuplaista. ihan kuin voiteella pesisi ihoa.

PIXI GLOW TONIC
Lopultakin sain käytettyä tämän kasvoveden loppuun. Pieni sedin pullo on ollut todella riittoisa, kun tuoteta ei tarvitse suuria määriä käytössä. Tällä tuotteella ei ole turhaan kulttimaine. Se vain on hitokseen hyvä. Hellä kuorinta iholle, joka kirkastaa ihoa nopeasti ja varmasti.

PIELOR käsirasva
Yksi parhaista käsirasvoista mitä on olemassa omasta mielestäni. Persikka sitrus tuoksu on ihana, mutta ei liian parfyyminen, haihtuu nopeasti iholta. Systäkin näitä on kulunut alkuvuodesta minulla 3 tuubillista. Kulkee niin kivasti käsilaukussa ja työpaikalla mukana. Ei pääse kädet kuivumaa, vaikka niitä pesee usein.

MALU WILZ JOJOBA PEELING
Ihan pehmoinen kasvojen kuorintavoide, joka jättää ihon todella kosteutetuksi. Voi jätää kuorinnan jälkeen hetkeksi naamaan ja antaa toimia myös naamiona. Kuorii ihon tehokkaasti, vaikkakaan ei ole kova iholle. Tämä oli itseltäni jo toinen puteli tätä tuotetta käytössä, joten on oikeasti ihana tuote.

Tuotteita kertyi alkuvuodesta kappalemäärällisesti paljon, koska korona-aikana oli aikaa testailla eri tuotteita ja käyttää vanhoja hallitusti loppuun. Egg Mousse Soap oli mun ikuisus projekti, se vain riitti ja riitti. Lopulta melkein 5kk systemaattisen käytön jälkeen se pihahti viimeisen kerran. Ei mennyt hyvä tuote hukkaan tällä kertaa.

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.