torstai 7. toukokuuta 2020

Sothys kevään uutuudet

Sothys Athletics sävyttävä päivävoide
Sothys julkaisia keväälle paljon ihania uuttuuksia, jossa ihan super kauniita pehmeitä sävyjä kasvoille sekä vahvoja värejä korostamaan niitä muissa meikki tuotteissa. Balilaista eteerisyyttä koko rahalla sanoisin minä. Sävyt näyttävät täydellisiltä jopa vaalealle iholle. Ihonhoitoon on tarjolla kotihoitotuotteita vadelma-mustaherukka yhdistelmällä.

Lisäksi he lanseerasivat perinteisten hoitola hoitojen lisäksi Sothys Athletics konseptin, jossa tuotteita aktiivisille ihmisille, joska urheilevat paljon tai ovat muuten aktiivisia. Tuotteet on helppoja ja nopeita käyttää tai niiden tavoite on palauttaa kroppaa urheilun keskellä. Tämä on mielenkiintoinen erillainen sarja heiltä. Pääsinkin testaamaan tämän sarjan kotihoitotuotteita kotona.

Kesän hehkua jo nyt iholle

Yksi testiin saaduista tuotteista on sävyttävä päivävoide, Sothys SPF15 Crème hydra-protectrice, jossa yhdistyy kosteuttava päivävoide, kevyt meikkivoide sekä aurinkosuoja. Monitoimituote, jolla saat loihdittua iholle kauniin kesän hehkun jo nyt keväällä. Yhtäaikaa voide hoitaa ihoa päivän aikana, kuten päivävoide ja suojaa sitä UV-säteiltä sekä sinivalolta.

               
Käytössä tuote on helppo, tuote levittyy iholle helposti. Valkoinen voide muuntuu iholla, sen lämmöstä ja työstämisestä, ihon väriin sopivaksi. Toki jos työstät tuotetta liikaa se tummuu ihoa tummemmaksi. Tuote vaatii pientä opettelua käyttöön.

Varsinkin vähän tummemmalle ihotyypille täydellinen tuote. Vaihtoehtoisesti tällä tuotteella on hyvä tukea esimerkiksi itseruskettavan jälkeen ihoa. Tuote kun ei rasita ihoa, vaan hoitaa sitä käytön aikana. Itse omaan hyvin vaalean FAIR ihotyypin, jolla tämä voide on hieman liian tumma näin keväällä, mutta loppukesästä se tulee olemaan täydellinen päivittäistuote omassa kosmetiikka arsenaalissa.

Sandaalijalkojen väsyessä

Kesäaikaan tulee jokaisen meistä liikuttua aktiivisesti ja nautittua ulkoilusta. Moni myös urheilee enemmän kun kelit ovat kohdillaan. Kesällä kävelemme vähän "huonommilla" kengillä ja jalat rasittuvat ja on hyvä muistaa hoitaa niitä. Näin ne ovat valmiina seuraavaan aktiiviseen päivään.

Urheilun tai pitkän päivän jälkeen jalat kiittävät, kun illalla sivelet niihin Sothys Gel fraicheur jambes et pieds jalkoja rauhoittavaa geeliä. Tuotteen mentholi, arnikki ja kamferi auttavat jalkoja palautumaan pitkän päivän jälkeen.

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.