keskiviikko 13. toukokuuta 2020

Kosteutta, kiiltoa ja ryhtiä hiuksille

Vinkit ryhdikkääseen kosteutettuun hiukseen
Oma hiukseni on todella ohutta ja kantaa itseään todella huonosti. Mun hius on sellanen perinteinen pannutukka, kulkee päätäpitkin alaspäin lötkönä kuin spagetti. Aina olen unelmoinut kiharasta hiuksesta, mutta sen saavuttaminen omaan hiukseeni on sula mahdottomuus, varsinkin kun haluan ylläpitää myös vaaleaa kuontaloa. Näin ollen olen hukannut sen kihara ajatuksen sille muille kateellisena olon tasolle. Vaalennan kuitenkin hiusta muutaman kuukauden välein, niin se ei tulisi kestämään muita käsittelyitä sen lisäksi.

Nyt kuitenkin testasin settiä, jolla sain hiuksiin sekä ryhtiä että kiiltoa yhdistettynä kosteutukseen. Laineet/kiharan sain aikaiseksi ihan perinsteisellä kostean tukan letittämisellä yöksi. Letitin ranskanletin otsalta niskaan tästä mun lyhyestä tukasta ja se muuttui yön aikana kauniiksi isoksi laineeksi. Toki takaraivolla oleva lyhyempi hius oli vähän turhankin kähärää, mutta edestä näytti kauniilta. Pah, kuka sitä takaraivoa katsoo, eihän se näy edes Instagramissa, joten pois sen rumuus minusta.
Kolme Cosmeticsin ja BP Hairin kotimaisilla tuotteilla
kosteutta, ryhtiä ja kiiltoa elottomaan hiukseen

Mutta siis itse asia eli millä tuotteilla terve kihara saatiin aikaiseksi tikkusuoraan tukkaan. Käytin siihen Kolme Cosmeticsin KEHÄKUKKA SHAMPOOPALAA ja BP Hairin LUXURY MISTiä. Palashampoolla hiuksen pesu on itselläni vähän takuunnuttanut hiusta, mutta yhdistettynä hoitosuihkeeseen, jossa hiuksen saa selvitettyä, niin sain mielestäni asiallisen lopputuloksen omaan hiukseeni. Jopa jo monesta vaalennuksesta kärsinyt latva nautti tästä kombosta.

Kolme Cosmetics kehäkukka-shampoopala antaa
hiuksille kosteutta ja ryhtiä

Kolme Cosmeticsin palashampoolla ryhtiä hiukseen

Kolme Cosmeticsin CALENDULA + SITRUS palasahmpoolla saa hoidettua hiuksen lisäksi myös päänahkaa. Jos sinulle on vähänkään kuovahko päänahka, niin palashampoot on hyvä vaihtoehto hallita sitä, koska saa kosteutuksen lisäksi pienellä harjoittelulla pesuväliä pidemmäksi. Näin paanahkasi saa levätä pesujen välissä pidempään.

Tuote lupaa antaa hennollekin hiukselle ryhtiä ja sitä se antaa. Itse tykkään sen juureen antamasta tuesta, jonka ansiosta hiusta tuntuu olevan enemmän kuin oikeasti on. Toki hiusta ei saa kokoajan lääppiä, jottei se lässähdä. Itselläni aiknakin on huono tapa kosketella hiusta kokojan, joka rasvoittaa sitä huomattavasti perus arjessa.

Shampoo pala sisältää D-panthenolia, joka kosteuttaa hiusta yhtäaikaa kun kehäkukkatee tuuheuttaa ja hoitaa päänahkaa. Palan mieto tuoksu tulee eteerisistä öljyistä (laventeli, litsea ja sitruuna). Tämän palashamppon etu on ehdottomasti sen hellävaraisuus yhdistettynä tuuheuttaviin ominaisuuksiin. Toki samalla kun valitset Kolme Cosmeticsin tuotteet vähennät kroppasi kemikaalikuormaa ja luontoon pakkauksen aiheutuvaa kuormaa.

BP Hairin Luxury Mist pelastaa kuivan hapsuuntuneen latvan

BP Hairin hiustuotteet suunniteltu pidennyksille ja käsitellyille hiuksille

BP Hair hius tuotteet on kaikki suunniteltu hiuksille, joilla on suuria vaatimuksia hiustuotteilta. Yleisesti tämä tarkoittaa kautta tuotelinjan maksimaalisia kosteuttavia vaikutuksia. LUXURY MIST ei tästä poikkea mitenkään heidän tuoteperheestään.

Kaksifaasinen hiussuihke sisältää Argan Löjyä, joka hellii viottunutta hiusta. Tuote on helppo käyttää, sheikkaus ja suihkutus hiukseen. Kyse on siis hiukseen jätettävästä syväkosteuttajasta.

Itselläni tämä tuote on ollut jo vuoden käytössä varsinkin talvella sähköistyvään hiukseen. Itse käytän tuotetta normaalin pesun jälkeen kosteaan hiukseen latvaosuuteen. Ihan tyveen en tykkää tuotetta käyttää sen rasvaisen koostumuksen vuoksi. Käsitelty his oikein imaiseen tämän tuotteen itseensä ja näyttää käytön jälkeen niin hyvin voivalta.

Koodilla "NEVER30AGAIN" saat BP Hair kuluttajaverkkokaupasta 10% alennuksen kaikista tuotteista, jopa pakettitarjouksista. Nappaa samalla matkaan Quick Mask, jolla hoidat käsittelystä rasittunutta hiusta nopeasti.


Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.