perjantai 28. helmikuuta 2020

The Ordinary, osa 4 - Amino Acid + B5

The Ordinary osa 3


The Ordinary Amino Acids + B5
The Ordinary on osa Deciemin brändejä ja sen ensisijaisena tavoitteena on ollut olla avoin kosmetiikka brändi siitä, mitä sen tuotteissa on ja millaisilla prosenteilla vaikuttavat aineet ovat heidän tuotteissaan. INCI-listat on hyvin simppeleitä ja ne on helppo tulkita. Tiedät siis asiakkaana mistä maksat. Lähes tulkoon kaikki tuotteet ovat myös tuotettu ilman tuoksuja tai eteerisiä öljyjä (joukossa taitaa olla vain yksi poikkeus). Tuotteista jopa kerrotaan vaikuttavien  aineiden prosentuaaliset määrät, joka on hyvin harvinaista kosmetiikka-alalla.




Mun talvilemppari The Ordinary Amino Acids + B5

Itse innostuin tänä talvena pidempään hyllyssäni olleesta Aminohapposeerumista. Olen jotenkin kammoksunut happosanaa aina ihonhoidossa, mutta 2019 olen enemmänkin tutustunut happojen maailmaan ja ne ovat oikein käytettyinä oivia tuotteita iholle. OMa ihoni vastaa erittäin hyvin happotuotteisiin, siksi niitä on ilmaantunutkin paljon kokoelmaani.

The Ordinary Amino Acid + B5 on kkostumukseltaan
kohtuu vetinen
The Ordinaryn Aminohapposeerumissa on 17% aminohappoja, joiden tarkoituksena on luoda ihon omaa rakennetta vastaava yhdistelmä, jolla taataan tuotteen paras toimivuus iholla. Aminohappojen tavoitteena on tukea ihon omaa suojaa ja joustavuutta. Lisäksi tuotteessa on 5% D-panthenolia, joka on B5-vitamiini johdannainen ja sen tarkoitus on kosteuttaa ihoa pinnalta sekä syvältä ihon alemmista kerroksista. Lisäksi sen tarkoitus on vähentää ihon ärsytystä.

Tuote on koostumukseltaan hyvin vetinen eli se on oiva tuote käyttää juuri kasvoveden jälkeen. Ohuen koostumuksen ansiosta se imeytyy ihoon helposti ja nopeasti. Heti levittämisen jälkeen iholle jää kosteutettu "plump" fiilis. Itse en tämän seerumin kanssa kaipaa liiemmälti muita kosteuttavia seerumeita. Tämä on oikeasti tehokas kosteuttaja. Pidemmällä käytöllä iho tuntuu myls kimmoisammalta mielestäni.

Tuotetta voi käyttää suoraan iholle, mutta jos se aiheuttaa kihelmöintiä iholla (joka on ihan normaalia, mutta epämiellyttävää), tuotteen voi sekoittaa esimerkiksi kasvovoiteen joukkoon. Näin tuote ei tunnu iholla liian vahvalta. Jos ihoalueella, jolle tuotetta levitetään, on ihorikkoja, niin älä käytä tätä tuotetta, koska se tulee kirvelemään ihan hitokseen, nimimerkki olen kokeillut - ei kannata.

Mistä tätä saa?

Tämä on The Ordinaryn tuotteista kummallinen, koska sitä ei ole pikaisella Googlen haulla kenenkään kotimaisen verkkokaupan valikoimissa. Toisaalta monella on muutoinkin rajattu valikoima myynnissä, joten tämä ei yllättänyt. Eli tämän joutuu tilaamaan suoraan Deciemin omasta verkkokaupasta, jossa sen hinta on vain 6,80€.

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.