torstai 14. toukokuuta 2020

Glitternisti 4 vuotta

Glitterimeikki
On jännää miten aika kuluu ja kotimaisessa kosmetiikka/kauneus-genressä jää pysyviksi kotimaisia yrittäjiä, joilla on oma innovatiivinen ote tekemiseensä. Uskoisin että 4 vuotta sitten glitterit eivät välttämättä olleet niin iso juttu suomalaisessa kauneusgenressä. Kuitenkin Gitternistin Tiina päätti kokeilla miltä kimaltava elämä tuntuu.

Viime vuonna voisin sanoa, että glitterit oli viime kesän muotiilmiö festari scenessä. Tänä vuonna tilanne onkin vähän erillainen, mutta olisiko glitteristä takapiha bileiden villitykseksi ja mielenvirkistykseksi, kun suurin osa kesän festareista on peruttu.

Glitternistin 4v synttäreille yli 30€ tilauksesta -25% ja mukaan saat vielä yllärinkin

Tarjous on voimassa www.glitternisti.fi verkkokaupassa 17.4 asti

Glitterimeikki ei katso ikää - anna mennä!
Aika huikeaa, että saa työskennellä glitterien kanssa kokoajan. 4-vuodessa Tiina on rakentanut Glitternististä suomalaisen kimalluskauppojen ykkösen. Valikoima muuttuu ja laajenee kokoajan. Myös vastuullisuus on astunut kuvioihin, kun miksomuoveista alettiin olla tietoisempia. Nykyään valikoimissa on myös ekoglittereitä, jotka maatuvat yli 90 prosenttisesti. Näin ollen glitteröinti voi olla vastuullisempaa, mutta edellenkin lähes yhtä kimaltavaa.

Glitternisti glitteri-tiimeineen ilahduttaa myös ihmisiä eri tapahtumissa ympäri Suomen. Eikä kimallesanoman jakaminen ole van tapahtuma juttu, vaan heidät saa tilata glitteröimään myös yksityistilaisuuksiin. Myös kesällä 2020, vaikka festareita ei ole, niin voit tilata heiltä tiimin glitteröimään pihafestareidesi vieraat. Tämä on takuu varmaan viihdettä sekä aikuisille, että lapsille. Glitteri ei näet katso ikää.

Mikä ihmeen GLITTERNISTI GOES ONLINE?

Kevät 2020 toi tullessaan kauneusbisnekseen haasteet, mutta se myös haastoi yrittäjät keksimään uutta. Glitternistin kohdalla se tarkoitti sitä, että iholla oleminen muutetaan verkkoon. Glitternistin verkkokaupasta voit ostaa online opetuksen itsellesi ja ystävillesi yhdessä tai erikseen. Noin tunnin verkko-opetuksessa opetellaan glitteröinnin perusteet ja tarvittavat materiaalit toimitetaan sinulle suoraan kotiin ennen kurssia.

Glitternisti Goes Online opetussession hedelmiä
Kurssilla opetellaan 3 helppoa näyttävää glitter lookkia
Online kurssista potkua ja uskallusta tehdä glittereillä meikkiä. Itselleni tämä kurssi lois uskallusta käyttää ja sekoittaa erillaisia glittereitä ahvemmalla kädellä. Kaikki toimitetut glitterit sopivat yhteen keskenään, vaikka omaan silmääni ne eivät olleet yhteen sopivia ihan kokonaan, mutta kun opettajan ohjeistuksella yhdistettiin ne, niin ne olivat kin kauniita yhdessä.

Kurssilla opetellaan yhdessä opettajan vinkkien avulla 3 erillaista glitterlookkia. Ohjeita on helppo seurata ja kysymyksiä saa esittää. Opettaja kannustaa myös ihanasti tekemään överit. Itselleni oli uutta erillaisten glittereiden yhdistminen, jotta saa glittermeikkiin enemmän ulottuvuuksia. Kurssi on mukavaa ajanvietettä vaikka eri paikkakunnilla asuvien kavereiden kesken. Toisaalta myös kodin pikkuprinsessatkin innostuvat varmasti kurssista iahn siinä missä isommatkin wanna be prinsessat. Meillä 4v sankari glitteröisi vaikka joka päivä, jos saisi!

Verkko-opetus ja ohjeet sen lunastamiseen löytyy Glitteristi verkkokaupasta. Käy ihmeessä varaamassa oma kimallekoulusi!

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.