maanantai 11. toukokuuta 2020

Korelaisen kosmetiikan parhaat öljyputsarit

Yksi korelaisen ihonhoidon kulmakivistä on kaksoispuhdistus, jossa päivän kosmetiikka kuorma sekä ympäristön sekä ihon omat kuonat poistetaan öljypohjaisella puhdistustuotteella. Öljypuhdistuksen jälkeen ihon puhdistus viimeistellään vesipohjaisella puhdistusaineella, joka voi olla vaahtoava tai geelimäinen. Itse suosin vaahtoavaa, mutta tämä on mielipide asia, josta ei voi kiistellä. Näin vesipohjainen puhdistusaine pääsee ihohuokosiin asti, jolloin iho tuntuu puhtaammalta ja raikkammalta. Kaksoispuhdistus on erittäin tehomas puhdistus metodi, eikä loppujen lopuksi vie arkirutiinissa sen pidempää aikaa. Jos minun pitäisi jokin korelaisen ihonhoidon osa alue valita ainoastaan ihonhoitorutiiniini se oli aika varmasti kaksoispuhdistus.
Tällä hetkellä käytössäni olevat korelaiset öljypuhdistustuotteet

Minulle on aiemmin ollut meikin poistaminen iholta tuskaa ja minusta on tuntunut, että ihoa oikein polttelee, kun ihoa on tullut puhdistettua perinteisillä meikinpoistoaineilla. Toki tästä ajasta on meikinpoistoaineet kehittyneet paremmiksi ja minä valistuneemmaksi millaisilla aineilla meikkiä on suotavaa poistaa. Myönnän siis, että käyttäjässäkin on ollut vika monessakin mielessä. Muistautan siis siitä kuinka tärkeää on oikeasti paneutua ihonhoitoonsa ja tuotteisiin, joita käyttää.


Itse pidän öljypuhdistuksessa sen hellävaraisuudesta iholla. Käytännössä kun öljypuhdistusaineen lisää iholle pitää odottaa hetki, että se aloitta meikin sulattamisen. Lähes tulkoon kaikki kokeilemani korealaiset öljypuhdistustuotteet ovat irroittaneet jopa vedenkestävän ripsivärin hankaamatta. Osa öljyputsareista poistetaan liinalla/pyyhkeellä, mutta suurinosa korelaisista tuotteista lähtee ihan veden voimalla. Kun ne ovat kosketuksissa veden kanssa, ne muuttuvat maitomaisiksi ja näät kuinka meikki irtoaa sen mukana. Pesun jälkeen iho jää kosteutetuksi ja vaahtoputsarin käyttö perään ei rasita ihoa, mutta raikastaa tunnetta iholla huomattavasti.

Korelaiset öljyputsarit voidaan jakaa kahteen eri kategoriaan nestemäisiin öljyihin (cleansing oil) sekä kiinteisiin balmeihin (cleansing balm). Molemmat ovat mielestäni yhtä hyviä ja toimivat käytössä. Nestemäiset yksilöt ovat yleensä kevyempiä ja sopivat päivittäiseen käyttöön ilman meikkiökin hyvin. Tuhdilla balmilla en niinkään lähtisi pesemään kasvoja, joissa ei ole meikkiä. Tuhdit balmit taas puolestaan tovat niin tuhteja, että niillä sulattaa hevimmänkin juhlameikin. Myös Estee Lauderin Double-Wear sulaa niiden käsittelyssä. Se kumman valitset käyttöösi on täysin mielipide kysymys, jonka vastauksen löydät helpoiten testaamalla tuotteita. Nestemäisistä putsareista saa todella kivasti testereitä eri verkkokaupoista ja Ebaysta. Niistä on myös helppo saada mielikuva toimivuudesta ihan  testerin tai kahden perusteella.

Minun suosikit öljypohjaisiin tuotteisiin kaksoispuhdistukseen

Oma ultimaattinen suosikki on ehdottomasti ollut INNISFREEn Apple Seed Cleanding Oil Balm, mutta sen tuotanto on loppunut ja tilalle on tullut Innisfreelle vastaava nestemäinen versio, jota en ole vielä testannut. Tässä tuotteessa yhdistyi teho ja tuoksu. En voi vastustaa sen kirpeän omenan tuoksua, joka oli täydellinen minulle. Mutta koska sitä ei enään saa markkinoilta, niin ei hypetetä sitä lisä vaan keskitytään saatavilla oleviin tuotteisiin. Eli alla listattuna muutama oma suosikini öljyputsareista ja muutama sana niistä. Osa mainituista linkeistä on affiliaattilinkkejä. Affiliaattilinkit merkitty *-merkillä, niiden kautta kulkemalla voit kannattaa minua yrittäjän, saan komission suosittelulinkin kautta tehdyistä ostoista.

HEIMISH - All Clean Balm
Kulttimaineesa olevat tuhti balmi, jolla lähtee oikeasti kaikki. Pari vuotta takaperin kaikki puhuivat tästä tuotteesta, kun puhuttiin balmeista. Toki Suomessa sen suosio on jäänyt peneksi, koska sen saatavuus Suomessa on olematon. Sen joutii tilamaan aina maailmalta. Tuptteen yksi parhaista puolista on oman muistikuvani mukaan sen vähäinen tuoksu.

Mistä voi tilata: iHerb , Ebay



THE FACE SHOP - Rice Water Bright Cleansing oil
Erittöin kevyt ja edukas nestemäinen öljypuhdistusaine. Plussana ehdottomasti matala hinta. Tätä voi saada tarjouksista Ebaystä alle 10€ rahtikuluineen. Pehmeä jokapäiväiseen köäyttöön sopiva tuote, joka hellii ihoa, mutta ei ole liian tuhti. Ei ihan teho riitä hevimpien meikkien poistoon, mutta toimii mainiosti arjessa kevyen meikin irroitukseen. Hyvä esimerkki siitä, ettei puhdistustuoteen tarvitse olla kallis. Saatavuus tälläkin tuotteell Suomessa vähän heikko. Moni suomalainen k-beauty intoilija tilaa RoseRoseShopista.

Mistä saa: RoseRoseShop , Ebay

TONYMOLY - Wonder Apricot Seed Deep Cleanding Oil
Kevyt nestemäinen öljypuhdistaja arkikäyttöön. Irroittaa meikin, mutta yskii vähän vedenkestävän meikin kohdalla. Muuttuu todella maitomaiseksi veden kanssa sekoittuessaan. Arkikäytössä rasvoittuvalle iholle töydellinen tuote. Samoin nyt kesällä aurinkovoiteen poistamiseen iltaisin iholta. Samoin kun edelle mainittukin tuote, niin hinnaltaan hyvin edukas, joten sopii päivittäiseen käyttöön.

Mistä saa: Nobe*


THE SKIN HOUSE - Lemon Sorbet Cleanser
Tuhti balmi hevimmänkin meikin poistamiseen. Itse olen tykästynyt erittäin paljon tuotteeseen ja sen toimintaan. Lähtee pois iholta sekä vedellä että liinalla, joten käy käyttää kummin tahansa. Tuotteen ainoa huonopuoli on sen tuoksu. Se ei tuoksu purkistaan kovinkaan pitkään sitruunalle vaan muuttuu hyvin öljyiseksi tuoksuksi. Kuitenkin irroittaa hyvin veden kestävän meikinkin, joten pitäisin varteen otettavana hankintana. Bearelin pisteillä voi messuilla käydä nuuskuttelemassa tykkääkö.

Mistä saa: Bearel* . Oletkaunis*

COXIR - Ultra Hyaluronic Cleansing Oil
Erittäin kosteuttava ja kevyt nestemäinen öljypuhdistusaine. Irroittaa kevyemmän meikin mainiosti ilman suurempia ongelmia. Hyaluronihappo on mukava lisä tuotteeseen, se sitoo öljyisen tuotteen kosteutta ihoon säilyttäen sen kosteustasalainon läpi koko kaksoispuhdistuksen. Hinnaltaan tämän joukon kallein nestemäinen tuote, mutta tarjouksista saa erittäin huokeaan hintaan, joten kannattaa kytätä tarjouksia.

Mist'ä saa: Bearel*

2 kommenttia

  1. Siis mä niin haluun kokeilla näitä kaikkia :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korealaisen kosmetiikan ihanuus on hinta, näitä voi kokeillakkn useampia huoletta

      Poista

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.