perjantai 7. helmikuuta 2020

Tammikuun lopuun käytetyt

Tämä vuonna en säästä kaikkia kuluttamiani tuotteita vuoden loppuun asti, vaan saatte joka kuukausi pienen ajatuksen loppuneista tuotteista, jonka jälkeen tyhjät lähtevät roskiin. Edelleenkin tänä vuonna pyrin käyttämään tuotteita loppuun ennemminkin kuin heittämään niitä pois tai hankkimaan uusia. Toki iholleni sopimattomat tuotteet päätyvät karsinnan myötä roskiin tai kiertoon tuttavilleni. Arvostelen omalla asteikollani kaikki loppuneet tuotteet, jotta saatte vähän osviittaa siitä mitä tykkäsin niistä
Tammikuussa loppuun käyttämäni kosmetiikka tuotteet
Tamminuussa käytin loppuun 7 kangasmaaniota, sekä 4 muuta tuotetta

HYGGEE All-In-One Wrinkle Mask 💖💖💖💖
Hinta-laatusuhteeltaan mainio tuote. Onneksi tilasin tarjouksesta useamman näitä.

INNISFREE My Real Squeeze Mask riisi 💖💖💖
Hyvä perustuote. Sarjamaskaajille täydellinen ratkaisu. Tässä maskissa hyvin paksu voidemainen seerumi. Kosteuttaa ihoa erittäin hyvin talven kuivilla ja kylmillä ilmoilla.

EYENLIP Super Food Avocado Mask 💖💖
Ostin joulukuussa uudet Eyenlip maskit K-Beauty Popista, mutta tämä ensimmäinen maski ei valitettavasti minusta ollut hyvä. Keskiverto maski, mutta ei nouse edes perusnaamioiden kanssa samaan tasoon.

EYENLIP Salmoin Oil Moisture Essence Mask 💖💖💖💖
Oma suosikkini Eyenlipin maskivalikoimasta. Minun ihoni rakastaa tätä maskia ja usein niitä käytänkin. Vielä on onneksi vanhoja jäljellä.

3kpl NIVEA uutuus maskit 💖💖💖
Hyvä perustuotteita, joiden keskiarvo 3 sydäntä vaikkakin Q10 versio ansaitsee viisi sydäntä. Yksi arvosanaa alentava tekiä on ylimääräisen tukipaperin olo maskin mukana, vaikka se ei ole tarpeen. Muutoin tuotteet erittäin laadukkaita ja helposti saatavia.

FRUDIA Käsivoide kookos 💖💖
Tuote muuten aivan mahtava käsille ja pakkaus hyvä kuljettaa mukana, mutta tuoksu on aivan liian vahva. Onneksi muut sarjan käsirasvat eivät ole niin voimakkaita tuoksultaan.

Loreal Paradice ripsiväri, vedenkestävä 💖💖💖💖
Ei tämä ole yhtä hyvä kuin se perusversio, mutta kyllä tämä mieleeni on. Sen pitää antaa vähän kuovahtaa, niin levittäminen ei päädy aina luomelle.

BECCA higlighter Champagne Pop 💖💖💖💖💖
Ihana higlihter, jonka ikä lyheni ihan liikaa pudottuaan lattialle. Sopii täydellisesti mun iholle. Taattua Becca-laatua. Suosittelen ehdottomasti jos kaipaa kultaiseen taittavaa korostustuotetta.

Suosikeiksi näistä tuotteista nostaisin Paradice maskaran sekä Nivean Q10 naamion. Ne ilmestyvät varmasti uudestaan kaappiin. Beccan highlighterikin ilmestyy varmasti, kunhan käytän muita pois ja olen valmis kuluttamaan pienen omaisuuden uuteen samanlaiseen. Nipun pettymys oli varmaan tuo Eyenlipin uusien maskien sarjasta ole avokado maski. Se ei vain tuottanut mitään etua iholle. 

------------------------------------
ARVIOT
👽 = yak, en käyttäisi tai koskisi uudestaan, kiertoon jo ennen loppua. Henkiläkohtainen inhokki.
💖 = hiin ja hiin tulisi käytettyä, jos ei muuta olisi vaihtoehtona, mutta kaupasta en ostaisi.
💖💖 = käyttäisin jos ilmaiseksi saisin, mutta en välttämättä ostaisi kaupasta.
💖💖💖 = ei aiheuta kriippsejä, eikä ikon hihkaisuja. Hyvä perustuote, jossa hinta kohtaa laadun. Saattaisin ostaa joskus mielijohteesta.
💖💖💖💖 = Ihana tuote, jonka ostaisin tuleaisuudessa, jos kaapissa olisi tilaa vanhoille tuttavuuksille. Toimii hyvin minun iholleni. 
💖💖💖💖💖 = Super tuote, jonka ihan varmasti ostan uudelleen kaappiini, koska harmittaa jopa, että se loppui liian aikaisin. Toimii minulla säännöllisessä käytössä.
😍 = Hanne super IHQ tuote, joka vaatii erityishuomiota. 




Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.