torstai 20. helmikuuta 2020

Acon kesän uutuudet

Aco kesä 2020 uutuus tuotteet
Aco esitteli tänä aamuna kesän 2020 uutuuksia ihanassa Ravintola Espassa. Aamupalan lomassa saimme tutustua uutuksiin, joista varsinkin yksi herätti minun huomioni. Muutoinkin aurinkotuotteet alkavat olemaan ajankohtaisia, kun tämä 4 kuukauden marraskuu alkaa oikkuhiljaa kääntyä kevättä kohti. Ainakin toivon niin.

Tuote aurinkoihottumaan

ACO Sun Intolerance Lotion SPF50
Moniko meistä saa kevään korvilla ensimmäisista auringonsäteistä ihottumaa kasvoille, decolteen alueelle tai muualle kroppaan? Meneekö etelän aurinkolomasta ensimmäiset päuvät ihon kutittaessa ja häiritessä rentoutumista? Kuulun itse näihin aurongosta kärsiviin, enkä ole edes tiennyt että oireita voi ennaltaehkäistä.

Ei hätää Aco lanseerasi nyt juuri meidän aurinkoihottumasta ja -allergiasta kärsiville suunnitellun tuotteen ACO Sun Intolerance Lotion SPF50, joka korostetun UVA-suojan sekä ACO Triple Moist Complex -kosteudensitojayhdisteen. Voide on suunniteltu toimimaan sekä kasvoilla, että vartalolla. Se antaa yhtäaikaa aurinkosuojan, ennaltaehkäisee aurinkoallergian oireita sekä kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja pitkäaikaisesti.

Kuivan ja atooppisen ihon aurinkosuojatuotteet

Yhtäaikaa tuon oman intotuotteeni kanssa Aco laajensi jo laajaa apteekkikosmetiikkasarjaansa erityisesti kuivalle ja atooppiselle iholle suunnatulla ACO Sun AtoProtect Lotion SPF50+:llä. Tuote lupaa antaa välittömän suoja UV-säteitä vastaan sekä vahvistaa ihon suojakerrosta. Tuote lupaa jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. ACO Triple Moist Complex syväkosteuttaa ihoa pitkävaikutteisesti. Tuote on ACO-tyyliin hajusteeton, alkoholiton sekä väriaineeton, joten jo valmiiksi herkkä iho ei reagoisi aurinkotuotteeseen. Tuote imeytyi ihoon täysin, eikä jättänyt rasvaista jälkituntua, mistä yllätyin.

ACO Sun Soothing After Sun Gel Cream
Ihonhoitoa ei tulisi unohtaa auringossaolon jälkeen ja ACOlta tulikin nyt sarjaan uusi after sun -tuote ACO Sun Soothing After Sun Gel Cream. Kevyt geeli kosteuttaa ihoa 24 tuntia ja palauttaa ihon kosteustasapainon. Tuote sisältää ACO Triple Moist Complexin lisäksi pantenolia. Tuote on miedosti hajustettu, joka on sen ainoa miinuspuoli minusta. Toisaalta jos iho kestää mietoja tuoksija, niin ihanan tuoksuiset voiteet on mukava lisä arkeen.

Näin pintaraapaisulta kaikki ACO uutuudet tuntuivat mielenkiintoisilta ja päätyvät varmasti testiin kevään

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.