sunnuntai 1. maaliskuuta 2020

H&M Conscious kosmetiikka

Itselläni on jo aikaa edellisestä visiitiltä H&Mn myymälöissä. Olisinko viime kesänä piipahtanut viimeksi, mutta silloinkin ohitin kosmetiikka osaston tyylikkäästi. Viime viikolla ajattelin, että poikkean katsomassa meikkejä, ajatuksena tehdä video meikeistä ja niiden laadusta. No, päädyinkin hypistelemään viereisessä hyllyssä olevia ihonhoitotuotteita. Olen niin monta kertaa pettynyt, kun ostan jonkin ihonhoitotuotteen vaateliikkeessä, siksi hypistelin tuotteita pitkään ja hartaasti. Mutta tuotteita pyöritellessä, huomasin niiden olevan EcoCert-merkittyjä, jolloin mielenkiintoni heräsi.




Mikä #CONSCIOUS ?

CONSCIOUS on H&Mn uusi konsepti kohti kestävämpää tulevaisuutta heidän tuotteidensa osalta. Heillä on jopa kohtuu lentävä tavoite, että käyttävät 2030 mennessä ainoastaan kierrätettyjä tai kestävämmistä lähteistä saatavia materiaaleja. Tämän onseptin myötä on valikoimiin tullut myös #CONSCIOUS kosmetiikka tuotteet, jotka keskittyvät EcoCert merkittyihin ihonhoitotuotteisiin ja muutamiin luomulähtöisiin kulutustuotteisiin kuten vanupuikkoihin.

Mitä itse nappasin mukaan?

Itse keskityin tällä kertaa helpostikulutettaviin tuotteisiin, koska kaappini ovat täynnä erillaisia rasvoja, enkä sen vuoksi oikein inspiroidu mitenkään niistä. Valitsin kaksi naamiota: Hiili ja Vihreä tee, Vartalokuorinnan ja Huulirasvan.

Huulirasva tuoksuu ihan törkeen ihanalle aidolle passionille ja se on todella öljyistä. Vartalokuorinta tuoksuu taas todella vahvasti inkiväärille, josta itse pidän. Kasvonaamioihin en ole vielä ehtinyt tutustua, mutta kerron teille kun pääsen niiden kanssa sinuiksi.

Onko H&Mn vastuullinen kosmetiikka sinulle tuttua?

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.