perjantai 21. helmikuuta 2020

Super-tarjous mun suosikkituotteesta

Madara Smart Glow - setti
*Teksti sisältää affiliaattilinkkejä*

Huomasin juuri, että Natural Goods Companyllä on ystävämyynnit 20-24.2 ja yksi omista suosikki settipakkauksista on myynnissä ihan hullun halvalla hinnalla. Kyse on Madaran Smart Glow setistä, jossa on kaksi Madaran oikeasti hyvää tuotetta.

Natural Goods Companyn ystävämyynnissä on monia luonnonkosmetiikan huippu brändejä -20%, -30% ja -50%. Joukossa on esimerkiksi Madaraa, Whamisaa ja Santea. Tuotteet myydään tarjoushintaan, niin kauan kuin varastoa riittää, joten jos tämä minun suosikkisetti kiinnostaa, niin nappaa se ihmeessä, koska hintaa näille kahdelle tuotteelle jää vain 13,50€ alennuksen jälkeen. Myös Madaran BOOST Aminohappo -ampullit on nyt hyvässä tarjouksessa, nekin löytyy kaapistani, hinta vain 16,40€ -50% alen jälkeen. 

Madara SMART Antioksidants Anti-Polution
Charcoal & Mud Repair Mask

Madara SMART Antioxidants Anti – Polution Charcoal & Mud Repair Mask

Taisin joskus kirjoittaa IGn puolella tämän tuotteen kohdalla, että black is the new orange. Tuote on syväpuhdistava ja kirkastava musta naamio, jossa on mustaa mutaa, mineraalirikasta mutaa ja aktiivihiiltä. Se on oikeasti tehokas ja luonnonkosmetiikaksi yllättävän hyvä. Itse olen käyttänyt joka kuukausi sitä vähintään kerran viimeisen vuoden ajan. Oma ihoni ei välitä yleensä pahemmin savinaamioista, mutta tämä naamio ei savinaamio, mutta toimii kuin savinaamio. Naamio puhdistaa ihoa toksiineista ja edistää ihon solujen uudistumista. 

Itse olen kokenut tämän maskin pelastaja tuotteeksi, varsinkin kun kasvot ovat tuntuneet väsyneiltä ja epäpuhtauksia on alkanut kertyä, kun ei ole jaksanut hoitaa kiireen keskellä. Illalla käytettynä on aamulla ollut paljon paremmän näköinen iho. Yhdistettynä setin kasvoöljyyn tekee ihmeitä.

Superseed Radiant Energy - kasvoöljy

Madara Superseed Radiant Energy -kasvoöljy
Antioksidantit ovat olleet mun kasvojenhoidon avain raaka-aine viimeisen vuoden ajan ja oma ihoni on vastannut niihin erittäin hyvin eri tuotteiden muodossa. Yksi tuote, joka on toimittanut mitä lupaa on ollut tämä Madaran Radiant Energy -kasvoöljy. Olen yleensä karttanyt öljypohjaisia tuotteita, koska ihoni on helposty rasvoittuva, mutta todellisuudessa öljypohjaiset tuotteet ovat rauhottaneet rasvoittumista jonkin verran.

Tuotteen yhdeksän öljyn sekoitus hellii ihoa sekä pakkaskeleillä että muulloinkin. Itse käytän sitä iltarutiinissa, kun iho on väsyneen näköinen ja olen joutunut putsaamaan rajummin tai on ollut meikki koko päivän naamassa. Ammulla en tuotetta laittaisi meikin alle, on sen verran tuhti tuote. Hoitavista öljyistä mainiten, että tuotteessa on lakansiemenöljyä, mustikansiemenäljyä, persiljaöljyä, kurpitsansiemenöljyä sekä karpalonsiemenöljy. Eli luonnon superfoodeissa ei ole säästelty tämän tuottee kohdalla.

Tuote on naurettavan riittoisa ja muutama tippa riittää koko kasvoille. Itse lisään tätä jopa kuiviin kyynerpäihin, jotta saan sen kulumaan. Toisaalta tuote vanhenee aikansa kulutta, joka tuottaa sen, että sitä olisi harmi heittää pois, joten kroppaan vain.

Setti super tarjouksessa

Olin yllättynyt, kun huomasin että tämä setti on tarjouksessa 13,50€ Natural Goods Companyn ystävämyynnissä. Tähän hintaan nappaisin tuon setin uudestaankin, jos omat tuotteeni olisivat jo käytettynä loppuun. Kylkeen saattaisin ottaa tuota -50% kategoriasta monia muitakin tuotteita.

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.