torstai 13. helmikuuta 2020

Murumurun yllätyskaksikko

Murumuru kasvovesi & C-vitamiiniseerumi
Ostin I Love Me -messuilta testiin itselleni Murumurun kasvoveden sekä C-vitamiiniseerumin, mielenkiinosta brändiä kohtaan. Itse myyntitilanne ei ihan mennyt putkeen messuilla, kun kyselin C-vitamiinin tehokkuudesta. Itse en ole siis vielä löytänyt C-vitamiinituotetta, joka ei tarvitsisi toisia ihonhoitotuotteita tuekseen, jotta tehoaisi. Itselläni on siis viha-rakkaus-suhde C-vitamiiniin.

Mikä Murumuru?

Murumuru on kotimaisen Naviterin, joka on erikoistunut herkän ihon tuotteisiin, brändi. Murumuru-tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeettomia ja vegaanisia. Murumurun tuotteet on suunniteltu juuri herkkäihoisille, jotta hekin voisivat kokea pehmeän ihon, joka voi hyvin.

Tuotteiden perustana on murumuruvoi, Astrocaryum Murumuru, jolla on antimikrobisia ominaisuuksia. Tuoksuttomana raaka-aineena se on erittäin hyvä valinta herkkäihoisille tarkoitetun tuotesarjan pääraaka-aineeksi. Se myös estää saavutetun kosteuden haihtumista iholta, jolloin tehty ihonhoito ei mene ihan harakoille.

Yhä kasvava muoti on kuluttjien tietotaito ja halua tietää raaka-aineista. Murumurun sivuilla on avattuna kaikki heidän käyttämänsä raaka-aineet, jotta niiden tsekkaaminen olisi kuluttajalle mahdollisimman helppoa. Samalla tehdään INCI-listoista läpinäkyviä. Tuotteissa ei ole esimerkiksi käytetty synteettisiä hajusteita, silikoneja tai mineraaliöljyjä.

Minun testaamani kaksikko 

KASVOVESI
Tuotteen luvataan kosteuttavan ja virkistävän kasvoja. Sen lisäksi sen sisältämien probiottien pitäisi tukea ihon suojakerrosta arjen ongelmia vastaan. Kuitenkin tuoteselosteessa kerrotaan tuotteen olevan puhdistute myös eli sen pitäisi toimia meikin rippeiden puhdistukseen. Tuotteen inci on hyvin lyhyt, 8 raakaainetta. Pääraaka-aineina on veden lisäksi glyseriini, inkivääriuute sekä Alfaglukaanioligosakkaridi, joka on prebiootti. Sisältönsä puolesta erittäin hyvän kuuloinen tuote.

C-VITAMIINISEERUMI
Seerumista olen kuullut paljon jo ennen messuilla siihen törmäämistäni. Tuotteen luvataan olevan tehoratkaisu väsyneelle iholle. Sen tulisi antaa iholle tervettä hehkua ja energiaa. Käyttöohje on "Käytä kuuriluontoisesti aamuin illoin niin kauan, kun seerumia riittää", no sitähän riittää. 30ml purkista riittää varmasti melkein vuodeksi aamuin illoin. Seerumissa on incissä 19 raaka-ainetta. Pääraaka-aineina veden lisäksi on kaurauute (Avena Sativa Kernel Extract), Sodium Hyaluronate (Hyaluronihapon natriumsuola) ja C-vitaamiini (Magnesium Ascorbyl Phosphate). Mikä on ilo huomata, että C-vitamiini on listan kärjessä, eikä loppupäässä.

Kuinkas kävikään...

Olin hyvin skeptinen C-vitamiiniseerumin osalta varsinkin. En ole saanut C-vitamiinituotteita toimimaan ihollani muuten kuin tuotekikkailulla. C-vitamiinin ongelma on se, että se toimii parhaisten matalassa pH-arvossa. Kokeilin tätä kaksikkoa yhdessä useamman kerran ja iho tuntui kosteutetulta, mutta C-vitamiinin lupaamaa kirkastusta ei tuntunut tulevan. Tuotteet olivat yhdessä erittäin hyvät kosteuttajat. Iho tuntui kimmoisalta ja kosteutetulta. Mutta se jokin lisä jäi jotenkin puuttumaan.

Mutta yhtenä iltana yhdistin nämä kaksi tuotetta COSRXn Clear Padeihin ja voilá. Seuraavana aamuna iho oli kirkas ja tasainen. Yhtäaikaa mustapäät saivat kyytiä ilman, että iho teki kuivuuskuolemaa. Tällä kolmen kolmikolla voin sanoa, että ihoni hurrasi.

Kuuriluontoisena kombona tämä kolmikko jää kokoelmaani, koska se toimii varsinkin kun homonaalinen kukinta on pahimmillaan. Kahdestaan Murumurun tuote olivat erittäin hyvä kosteutuskaksikko, mutta tarvitsivat kolmannen tuotteen kaverikseen, jotta pääsivät loistamaan.  On kuitenkin muistettava, että kyse oli minun ihostani. C-vitamiini toimii niin eri tavoin eri ihoilla, että sinulla tämä kombo voi toimia kaksistaankin mainiosti. Voisin kuvitella että The Ordinaryn AHA&BHA kuorinnan jälkeen tuo C-vitamiiniseerumi voisi toimia vieläkin paremmin.

Mistä Murumurua voi ostaa?

Tässä muutama verkkokauppa, joista Murumurua voi hankkia, jos innostuit testaamaan näitä tuotteita

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.