tiistai 29. toukokuuta 2018

Yes Oh Yas! - halpa värikosmetiikka boxi

Minuun otii yhteyttä Yes Oh Yas! - kuukausiboxin edusta ja ehdotti yhteistyötä. No, mitä kuukausoboxihullu mamma tekee, tietenkin sanoo kyllä. Boxi on kohtuulisen uusi myös USAssa, joten se ei ole vielä ollut kovinkaan pinnalla Tubettajien kanavilla.

Yes Oh Yas! on värikosmetiikkaan keskittyvä kuukausittain ilmestyvä boxi, jossa on lupauksena 3-7 täysikokoista kosmetiikka tuotetta. Hintaa boxilla on 14,99$, joka on noin 13,50€. Tällä kertaa käytin Shipitoa lähetykseen ja rahtikuluiksi tuli 7,50€ eli boxin lopullinen hinta oli 21€. Tämä on vain muutaman euron enemmän kuin kotimainen Betteboximme.

Yes Og Yas! boxissa tulleet tuotteet lähemmin
Innolla toki olin heti avaamassa boxia ja hypistelemään tuotteita. Osa tuotteista oli jo merkin puolesta tuttuja, koska ne ovat olleet aika hyvin edustettuna kevään kuukausiboxeissa. Minulle tuttuja merkkejä oli Larizy ja Cosmoholic. Molemmat olleet minulla käytössä eri värisinä ja ole tykännyt paljon.
TUOTTEET:
COSMOHOLIC Liquid Lipstick with LED light - 25$
NOMAD COSMETICS Havana Eyeshadow - 12$ (verkkosivuilla tämä ei 18$)
ESTATE COSMETICS Baked Highlighter - 10$ (verkkosivuilla tämä ei 12$)
 SORMÉ COSMETICS Eyeliner - 12$ (verkossa useamman kaupassa ei 18$)
LARIZY COSMETICS Lip Liner - 18$

YHTEENSÄ 77$
Hieman olisvat laskenee nuo arvot ylöspäin. Paperissa luki että arvo olisi 91$


Tuotteiden lisäksi lukee kortissa, että kyseisten yritysten nettisivuilta saa 10-20% alennuksen ja muuta koodilla YAS. No, tarvitsihan sitä kuikata mitä se muu on. Cosmoholicilla muu oli osta 2 maksa 1 eli todella hyvä tarjous. Boxin hinnan säästää heti yhdess tilauksessa. Nomadilta alennus oli 20% eli hyvä sekin. Niillä on muuten todella kiva luomiväripaletti, jota kuolasin.

Koko boxin höpöin tuote on kyllä tuo Cosmoholicin huulikiilto. Siinä on lamppu mukana. Mihin hittoon jenkit tarvii lamppua huulikiiltoon? Onhan se tosiaan kätevää, kun tulet kotiin, etkä löydä avaimen reikää. Voi tuolla sitten sihdata pimeässsä. Itse tuo ei mielestäni ole huulipuna, vaan huulikiilto. Väri on mukava ja kesäinen ja tulee ehdottomasti käyttöön. Tämä tuote onkin oma suosikkini tästä boxista.

Yleisarvosana boxille on 3/5. Se täyttää lupauksen, mutta ei vielä vakuuta totaalisesti, mutta ehdottomasti haluan nähdä mitä seuraavissa boxeissa tulee. On niin halpa boxi, että annan tulla ainakin 3kk ennen kuin päätän onko tilaamisen arvoinen jatkossa.

Mitä mieltä olitte?

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.