perjantai 4. toukokuuta 2018

Lumene Sisu Deep Clean Purifying Mask - yllätys

Joku aika sitten Betteboxista tuli Lumenen Syväpuhdistava Sisu naamio. Pakkaus on 15ml kokeilupakkaus, josta riittää noin 2 käyttö kertaan. Säästeliäämpi voi saada käytettyä useammin, mutta itse tykkään läträtä kunnolla. Pakkaus on nyt odottanut kokeiltavien laatikossa pidemmän aikaan ja jonkun kumman syyn takia en vain ole löytänyt inspiraatiota sen kokeiluun. Jostain syystä Lumene sarjana on ollut minulle punainen vaate ja olen jättänyt melkein kaikki tuotteet kokeilematta. Minulla on ehkä kevyesti sanottuna asenne vamma varsinkin Lumenea kohtaan.

Nyt kuitenkin päätin yhtenä hiljaisena päivänä ottaa suihkuun mukaan tuon putelin ja testata samalla, kun uitan kylpyankkoja pikku sankarin kanssa. Tämä toimi on osa projektiani kokeilla kaikki ne tuotteet, jotka olen siirtänyt kokeilu koriin ja käyttää suosikkeja pois huhti-toukokuussa. Nyt on kertynyt nurkkiin niin paljon kaikkea että pitää systemaattisesti käyttää pois tuotteita.

Sainkin yllättyä positiivisesti tämän tuotteen kanssa. Varoituksen sana heti kaikille: Tämä tuote haisee vahvalle tervalle. Jos joku teistä muistaa lapsuudesta sen savusaunakokemuksen kun tultiin ulos ihan mustina noesta ja pulahdettiin kylmään lampeen, niin tämän tuotteen tuoksu vie takaisiin niihin muistoihin. Se saa hymyilemään. Toki jollekin ulkomaalaiselle, joka ei tunne suomalaista kulttuurimaisemaa, niin voi olla aika shokki, koska eihän se mikään kukkaistuoksu ole.

Tuotteessa ei kuitenkaan ole tervaa ollenkaan, mutta sen sijaan männynkaarna- männynoksatyviuutetta. Nämä ydessä luultavimmin luovat tuon tervan tuoksun. Positiivbista on ettei näistä tulevaa, joillekin jpa epämiellyttävää tuoksua ole yritetty peittää millään tuoksulla.

Tuote on syväpuhdistavien omianaisuuksiensa lisäksi myös kevyesti kuoriva. Itse en kyllä kuorivuutta lupailisi tämän tuotteen kohdalla. Joitain pieniä knöllejä on joukossa, mutta ei niiden teho riitä kuorivuuteen.

Muutoin tuote on todella kosteuttava ja puhdistava. Ihohuokosisa näkyi selkeä ero ennen ja jälkeen käytön. Lisäksi iho oli naamion jölkeen ihanan kosteutettu ja pehmeä. Itse yllätyin ja pidin todella paljon tuotteesta, vaikka olinkin ennakkoluuloinen. En kuitenkaan ole vakuuttunut tuoksusta ja sen vuoksi tämä tuote saattaisi jäädä kokonaan hyllyyn tulevaisuudessa minun kohdallani.

75ml pakkaus on Sokokselle 28.90€, joka on minusta aika kova hinta Lumenen tuotteeksi. Vaikkakin Lumene on parantanut tuotteidensa raaka-aineita ja laatua huimasti, mutta en ole vielä vakuuttunut että se on ihan tuon hinnan tasolla. Toki 75ml pakkaus on jo aika kookas ja siitä pääsee nauttimaan useamman kerran. Hinta onkin minusta tämän tuotteen ainoa kompastuskivi.

* Pakkaus 5/5
* Tuote 4/5
* Tuotelupaus 4/5
* Hinta-laatusuhde 3/5


Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.