maanantai 14. toukokuuta 2018

Foamie Mocca Peel - ihana, mutta niin pieni

Olen totaalisen kahvin tuoksuisiin tuotteisiin koukuttuva persoona ja siksipä perus Citymarketti reissulla jarrutin yhden päätyhyllyn kohdalla, kun näin kahvintuoksuisen tuotteen. Hyllyyn oli laitettu itkettävän pieni määrä Foamie - sieniä. Saatavilla oli 3 tuoksua: Aloe, Marjat ja Mocca. Ei siis ollut vaikea valita minkä otan - kahvin tietenkin.

Foamie on sieni, jossa on saippua sienen sisällä eli enää ei tarvitse kaivella sientä ja saippaa, vaan ne on kimpassa naulassa odottamassa. Sienestä luvataan 30 käyttökertaa. Vaahdon PHn luvataan olevan 5,5. Tämän vuoksi Foamien käyttöä suositella kaikille ihotyypeille. Foamie ei sisällä parabeneja, silikoneja, sulfaatteja, väriaineita, mineraaliöljyjä tai muita iholle tarpeettomia aineita, jonka vuoksi tuote sopisi herkkäihoisillekin. Tuoksunsa puolesta vin kyllä sanoa, että herkkänenäisille tuo Mocca ei ainakaan sovi.

Itse sieni on erittäin hyvin rakennettu. Kuvista poiketen saippuat ovat pieninä pimpuloina sienen sisälle, joten vaahto syntyy helposti ihan muutamalla puristuksella. Mocca versiossa sienen toinen puoli on karheampi ja kuorii mukavasti ihoa. Ei ole liian karhea minun makuuni, vaan juuri sopiva. Ainoa mitä itse tuotteessa joudun kritisoimaan, on sen koko. Se on toki käteen sopiva, mutta itselläni käytössä ripustusnarun muovipampula raapii ikävästi ihoa jos ei ole tarkka miten sieni on kädessä. Toivoisin tästä ns. jumboversiota meille isokätisille.

Mocca version tuoksu on todella vahva kahvin ja rasvan yhteinen tuoksu. Ihmettelin itse ensimmäisten päivien jälkeen, että mikä kylpyhuoneessa tuoksuu. Huomasin tuoksua seuraten että se tuli sienestä. Omalla tavallaan kiva idea, että kuivanakin nuo tomivat ns. kylpyhuonetuoksuina. Mutta varmasti herkkänenäisemmille tämä voi olla tuotteen hankinnan suhteen tärkeä tieto. Muita tuoksuja en ole vielä kokeillut, joten en osaa sanoa toimisivatko ne paremmin.

Itse vaahto, joka sienestä tulee, on miellyttävä ja levittyy hyvin. Vaahdon määrää saa säädeltyä hyvin ihan kastelemalla sientä useammin., niin saa vaahtoa lisää. Sienen käytön jälkeen huuhtelu on hastavin jos haluaa, ettei sieni valuta saippuaa pitkin seinää kuivuessaan. Sitä se kyllä tekee huuhteli sen miten päin tahansa. Toki tähän ratkaisu voisi olla jokin saippua kulho, mutta itse pidän ripustamisesta.

Pesun jälkeen minun kuivakka ihoni ei ole tarvinnut ylimääräistä rasvausta pahemmin eli toimii sen suhteen niin kuin lupaa. Iholle jää pesun jälkeen hyvin vieno kahvin tuoksu, mutta ei mitään sellaista joka leijailisi ympärillä pitkään.

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.