perjantai 11. toukokuuta 2018

Lindsay All-in-One ICE Hyaluronic Acid Modelling Mask


Ne, jotka ovat seuranneet Intagram tiliäni @never30again , ovat huomanneet jo jonkin aikaa sitten, että olen hurahtanut Lindsayn naamioihin. Ensireaktio näihin epämääräisiin pussukoihin oli kyllä aika laillla epäilevänen. Tilasin tutulta Ebay kauppiaalta yhden kokeiluun muutamia kuukausia sitten ja testasin jopa videolla ensireaktioni tuotteeseen ja rakastuin samantien. Tilasin heti kaikki muutkin "maut" näistä naamioista. Tänään päätin hemmotella itseäni ja testata ICE versiota sarjasta. 

Heti ensimmäisenä varoituksen sana, että tämän tuotteen kanssa joutuu harrastamaan pienimuotoista askartelua ennen käyttöä. Tuote tulee pussin sisällä jauheena. Pussin kyljessä on ohje ja sisällä sekoittamista ja veden mittaamista varten kauhan. Pussukan pohja aukeaa myös niin, että sen saa "seisomaan" pöydällä sekoittamisen ajan. Vaikka joutuu askartelemaan. niin helppoa pikku toimintaahan se vain on. Maskia ei kannata sekoittaa mitekään enakkoon, koska se alkaa jähmettymään heti kun se saa veden joukkoon. 

Maski tuoksuu ihanasti piparmintulle. Tuoksu ei ole vahva, mutta selekeä. Jos on pientäkään nenän tukkoisuutta, niin aukeaa tässä samalla. Naamalla piparminttu tuntuu kevyesti kylmäävältä ja lämpimän kevätpäivän jälkeen todella miettyttävä. 
Pakkauksessa on hyvin kahdelle naamiolle eli kannattaa kokeilla kaverin kanssa tai laittaa siipan naama kuntoon samalla keikalla. Maski tosiaan aloittaa kuivamisprosessin samantien, kun vesi on lisätty eli ripeästi naamaan ja odottelemaan. Jos haluat saada maskin irti kohtuullisen helposti naamasta, niin suosittelen laittamaan paksun kerroksen ihan reunoille asti. Se tuntuu oudolta ajatukselta ja epäilys herää kuivuuko se ollenkaan, kun sitä on paksulti naamassa. Kyllä se kuivuu, uskokaa pois. Kun maski on levitetty tasaisen paksusti, niin reunojen rippeitä ei joudu niin pahasti rapsuttelemaan. Hiuksia ja kulmakarvoja kannattaa välttää. Kuitenkin, jos maskia päätyy hiuksiin tai kulmiin, niin sen saa kyllä irti ilman karvojen menetystä. Se toki vaatii hieman rapsuttelua.


Vaikka maski on peel off -tyylinen maski, niin se ei ole iholle yhtä rankka kuin mitä on perus ohuet peel off -maskit. Itse en niitä pysty käyttämääm ollenkaan. Lähestulkoon kaikki peel off -maskit kuivattavat minun naamani totaalisen korpuksi. Tämä naamio on enemmän kuminaamiomainen, joten se säilyttää ihon kosteuden hyvin. 


Maski kuivuu noin 15-20minuutissa. Kun maski on kuiva huomaa että se alkaa repeillä irvistäessä. Naamio kuoriutuu isoina levyinä irti ja jäljelle jää reunat, jotka joutuu kevyesti rapsuttamaan. Kynsiharja auttaa hyvin rippeiden poistamisessa tai jokin muu pehmeä harja. Kun maskin saa pois, niin voi vain ihailla hehkuvaa ja kosteutettua ihoa. Tämä maski oikeasti kosteuttaa ja jättää kosteutetuksi. Pehmoinen vauvan peppu ei ole kaukana tästä. 

Ensi kerralla ehdottomasti kokeilen laittaa tämän maskin alle jokin seerumin muhimaan. Voisi toimia ihan super mega kosteutuksena ja hoitona. kaksi kärpästä yhdellä iskulla.
Tuote voisi hyvin toimia myös after sunina, koska se viilentää ihanasti ihoa.

Arvosana ehdottomasti täydet 5/5, vaikka askartelu kuuluikin mukaan. Plussaa se että materiaalit tekemiseen on kaikki mukana. Ei tarvitse sotkea omia lusikoita, kun kaikki on mukana pussissa.

Tässä alla vielä Spiruliina maskin first impression, jotta voitte nähdä ihan livenä miten tuo maski kuivahtaa. Samalla videolla pääsee kurkkaamaan mun kylppärin kaappiin, mitä siellä on.

Mitä tykkäsitte tästä tuotteesta? Onko joku jo ehtinyt testatakin sitä jossain vaiheessa?

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.