sunnuntai 27. toukokuuta 2018

L'oreal Smooth Sugars Clearing Scrub, kiivi



Tästä kuorintamaskista on hypetetty paljon ja suurena omenan ja kiivin ystävänä, oli toki minunkin syöksyttävä hyllyille, kun se saapui myyntiin. Omaan tapaani olen nyt käyttänyt tätä maskia moneen kertaan, jotta voin kertoa oikeasti oman mielipiteeni siitä ja sen toiminnasta. Toki olen samalla reissulla napannut hyllystä saman sarjan muita "makuja". Tämä kuitenkin puhutteli niistä eniten ja siksi ajattelin sen ottaa syyniin ensin.

Tämän tuotteen tuoksu on ihan mielettömän upea. Makea, mutta raikas. Jo värikin kertoo sen. Sokerin ja maskin joukossa on kiivin siemeniä, jotka luovat hyvin mielikuvaa kiivistä, vaikka sitä ei olisikaan edes lisätty tuotteeseen. Pelkän tuoksun takia minun on käytettävä tuote loppuun.

Sokerikuorinnaksi tämä maski on hyvin mieto ja sitä voi huoletta käyttää useampana päivänä viikossa. Niille, jotka kaipaavat vahvaa kuorintaa, tämä tuote ei ole se oikea. Sillä saavuttaa hyvin miedon kuorinnaan eli sopii mainiosti herkkäihoisemmille, jos vain kestää jonkin verran tuoksuja. Toisaalta tässä tuotteessa ei ole vahvaa parfyymistä tuoksua.

Kyllä tuote on hypetyksen arvoinen hoitavuutensa puolesta ainakin mielen osalta. Jos todella haluaa kuoria ihonsa, niin ei tämä nyt ihan ole kuorintavoide, mutta mukava tuote käyttää useammin, jos haluaa mieluummin kuoria useasti vähemmän viikon aikana. Miellyttävä tuote mielestäni, mutta kuorivuuteen olisi voitu antaa lisää tuntumaa. Sokeri kuitenkin sulaa käytössä ja sen vuoksi kuorinnasta tulee helposti vain maski, jos ei ehdi heti hieroa nassua. Tai no, ratkaisuhan on että äiteen ei tarvitse käyttää tätä missään nimessä kun lapset on mukana suohkussa, vaan kun saa yksin nauttia. Saunaan sen kanssa ei kannata kiitehtiä, koska se vähäkin sokeri ehtii sulaa ennen lauteille asettumista.

Kuten huomaatte olen tästä tuotteesta oikeastaan kahta mieltä. Tykkään ihan överisti tuoksusta ja ajatuksesta kiivin sekä sokerin yhdistämisestä. Toisaalta olen hieman pettynyt, ettei se kuori oikein kunnolla naamaa. En oikeastaan vielä tiedä 2kk käytön jälkeenkään onko tämä minusta oikeasti hypetyksen arvoinen. Ehkä kun pääsen pohjille asti voin kertoa teille. Siihen voi toki mennä aikaa, koska olen viime aikoina tarttunut saman sarjan kaakaon tuoksuiseen yksilöön. Mutta voin todeta, että kiivi kausi tulee taas jossain vaiheessa.

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.