keskiviikko 9. toukokuuta 2018

Totaalinen yllätys - AVON ANEW Essential Sheet Mask

Ystäväni on AVONin "kauneuskonsultti" ja tilaan aina silloin tällöin mielenkiintoisia tuotteita hänen kauttaan testiin. Nyt löysin tilauskirjalta ensimmäistä kertaa sheet maskin ja olihan minun se pakko tilata testiin. Ennakkoajatukseni oli ehdottomasti, että tämä tuote ei voi toimia, koska se on verkostomarkkinointi tuote ja vielä sen lisäksi länkkäreiden tekemä.

No, joudun nyt syömään sanani. Otin tämän maskin käyttöön sellaisena hetkenä kun koko naama oli räjähtänyt hormonaalisista syistä ja herkuttelusta. Olin totaalisen täynnä pientä finniä ja punaista paukamaa. Koko naama oli ärtynyt ja mietin otanko tämän naamion ollenkaan, koska sillä en luultavimmin voi korjata tilannetta, mutta olin päättänyt kokeilla sinä päivänä juuri tämän maskin. Olin jo viikkoja siirtänyt testiä, kun ei ollut läytynyt insporaatiota.

Syön siis sanani. Naamio erittäin hyvä sheet mask. Se tasoittaa välittömästi ihon värivirheitä ja rauhoittaa punoittavat kohdat. Itse käytin naamion aamulla ennen töihin lähtöä ja voin sanoa, että vasta seuraavana aamuna huomasin ne loput muutokset. Kaikki paukamat ja finnit olivat poissa. Iho oli tasainen ja kaunis. Ihokriisi oli selätetty vain yhdellä maskilla. Toki naamion lisäksi käytin boostina Hadalabon Hyolurini mistiä ja SecretKeyn Toneria sekä kosteusvoidetta. Minulla tämä naamio siis toimii erittäin hyvin tällä yhdistelmällä.

Tuoksultaan naamio on hyvin perinteinen vihreän kosmetiikan hajuinen. Tiedät mitä tarkoitan, kun haistat tuotteen. Minulle tuli mieleen Yves Rocherin tuotteet, joita äiti tilasi, kun olin nuori. Niissä monessa oli tällainen tuoksu. Kritisoisin kuitenkin tämän tuotteen kohdalla maskin muotoa. En vain pidä sen ihmeellisestä leikkauksesta. Muodon lisäksi itse kangasnaamio on hyvin paksu. Paksuuden vuoksi se kuivuu kohtuullisen nopeasti kun sen laittaa naamalle. Poskien kohdalla olevat ihme viikkot vaikeuttavat naamion asettumista naamalle. Kun naamio kuivataa, niin se ei enään tahdo pysyä koko vaikutusaikaa naamassa kunnolla kotitöiden lomassa. Toisaalta se toimi hyvin jo lyhyemmällä vaikutusajalla.

Viimeinen kritiiki on kyllä hinta. 7,90€ on kyllä aika suolainen hinta kertakäyttöisestä tuotteesta, mutta tätä luultavimmin saa tarjouksista aika ajoin, jolloin voi ottaa muutaman ehkä halvemmalla säästöön. Saatavilla kaikilta AVONin edustajilta ympäri Suomen. Tässä siis yksi sellainen tuote, jonka voi hyvillä mielin ottaa, kun tuttava haluaa sinut mukaan AVON kutsuille. Tämä on yksi parhaista AVONin tuotteista, joihin olen törmännyt.

Oletko kokeillut tätä tuotetta? Jos olet, niin mitä olet tykännyt?

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.