lauantai 2. kesäkuuta 2018

Vanha ulos, uusi sisään 1: Innisfree / Heimish Cleansing Balm

Aloitetaan uusi sarja, jossa esittelen aina kaksi tuotetta, joista toinen korvaa toisen ihonhoitorutiinissani. Olen kokeilunhaluinen ihminen ja minusta on hyvä muuttaa rutiinia myös vuodenajan ja kuukauden mukaan, riippuen siitä mitä iho kaipaa sillä hetkellä. Saatte aina arvostelun vanhasta ja muutaman sanan uudesta, koska uusihan tulee taas vastaan, kun se lähtee vastaan ja silloin voin kertoa todellisen fiiliksen pitkäaikaisesta käytöstä. Kommentoikaa ihmeessä mitä olette itse pitäneet näistä tuotteista, jos olette niitä testanneet.


VANHA: Innisfree Apple Seed Cleansing Oil Balm

Tämä puhdistusvoide on ihan super tuote omasta mielestäni. Voisin elää sen tuoksulle, tuoreet Grammy Smith omenat tuoksuvat luonnollisesti tässä tuotteessa. Ei keinotekoista tuoksua, vaan aito puhdas omenan tuoksu. Tuoksy on hyvin voimakas, joten ei sovi tuoksu herkkiksille. Tuoksu ei ole yhtään parfyyminen vaan hyvin luonnollinen.
Tuote poistaa tehokkaasti ja hellästi sekä silmämeikin että pohjan tehokkaasti, mutta hellästi. Jos ensimmäisestä käyttökerrasta rakastuin tähän tuotteeseen ja siitä lähtien tämä on ollut luottotuotteeni meikinpoistotuotteena. En käyttänyt sitä peruspuhdistuksessa päivittäin vaan aina, kun poistin meikkiä nasulasta. Tällä lähtee hankalimmatkin ripsivärit ilman hankaamista. Myös vedenkestävä meikki lähtee tällä ilman ongelmia.
Parikseen tämä puhdistusvoide tarvitsee hyvän vaahtoputsarin kaverikseen, jolla puhdistus saadaan hoidettua loppuun asti. Tämän kanssa voi käyttää jopa tehokkaampaa tuotetta parina, koska tämä kosteuttaa erittäin hyvin pohjalle ihon, jotta se kestää raisummankin puhdistusaineen. Itse olen yhdistänyt tämän Neogenin Real Fresh Foam Green Tea:hen. Nämä kaksi parina toimivat kuin unelma minun iholla.
Tuote on riittoisa, mutta silmämeikkiin joutuu yleensä ottamaan oman knöllin, jotta se riittää irroittamiseen. Toki minä olen nopean puhdistuksen ystävä ja siksi käytän reilusti tuotetta. Näin saa nopeutettua prosessia paljon ja iho ärtyy vähemmän. Sormenpään kokoisellä knöllillä pesee koko naaman helposti.
Tämä tuote on myös hinnaltaa hyvin huokea. Muistaakseni hinta pyöri 10-15 dollarin välillä Ebayssa luotettavimmilla myyjillä. Tarjouksia kannattaa kytätä jos muutaman euron haluaa säästää.

HANNEN ARVIO: 😍

Alla on video ihan ensi ajatuksestani tästä tuotteesta. Paljoa ei muuttunut matkalla :)


UUSI: Heimish All Clean Balm 

Uusi tuote kaapissani on Heimishin kulttituote, josta saa kokoajan kuulla Yourubessa ja Instagramissa kuinka hyvä se on meikin poistossa. Pakkohan se on kokeilla, kun kaikki kehuu sitä niin suuresti. Jotenkin olen vähän skeptinen koska hyvpetys on niin tolkuton tämän suhteen. En ole varmaan tösmännyt yhteenkään huonoon kommenttiin siitä. Vielä en ole tuotteeseen koskenut suuremmin, joten katsotaan mikä fiilis siitä jää. Palaan astialle, kun olen käyttänyt ja voin kertoa oikeasti onko hyvä tuote.

------------------------------------
ARVIOT
👽 = yak, en käyttäisi tai koskisi uudestaan, kiertoon jo ennen loppua. Henkiläkohtainen inhokki.
💖 = hiin ja hiin tulisi käytettyä, jos ei muuta olisi vaihtoehtona, mutta kaupasta en ostaisi.
💖💖 = käyttäisin jos ilmaiseksi saisin, mutta en välttämättä ostaisi kaupasta.
💖💖💖 = ei aiheuta kriippsejä, eikä ikon hihkaisuja. Hyvä perustuote, jossa hinta kohtaa laadun. Saattaisin ostaa joskus mielijohteesta.
💖💖💖💖 = Ihana tuote, jonka ostaisin tuleaisuudessa, jos kaapissa olisi tilaa vanhoille tuttavuuksille. Toimii hyvin minun iholleni. 
💖💖💖💖💖 = Super tuote, jonka ihan varmasti ostan uudelleen kaappiini, koska harmittaa jopa, että se loppui liian aikaisin. Toimii minulla säännöllisessä käytössä.
😍 = Hanne super IHQ tuote, joka vaatii erityishuomiota. 

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.