keskiviikko 2. toukokuuta 2018

PremiumSaippuat.fi Kasvonaamio: Avokado ja Porkkana


Satuin tehdessäni tilausta PremiumSaippuat.fi:lle huomaamaan, että heillä on artesaani kasvonaamio tarjolla. Siinä vaiheessa, kun tuoteselosteessa kerrottiin sen sisältävän avokadoa ja porkkanaa, niin minun oli pakko tutustua lähemmin tuotteeseen. Toki teistä jo moni tietää, että en savinaamioista välitä, mutta ajattelin antaa kotimaiselle tuotteelle mahdollisuuden. Olen nyt testannut tuotetta useamman kerran, jotta voisin ihan varmasti kertoa teille oman mielipiteeni. Olen päässyt yli savinaamioiden inhostani tämän tuotteen suhteen.

Pakkaus ehkä huijaa hieman ulkomuodollaan. Pakkaus itsessään on hyvin kotikutoisen oloinen ja jos se tulisi vastaan kaupan hyllyssä, niin jättäisin varmaan hankkimatta ensivaikutelman takia. Itse odotan artesaanituotteesta myös panostusta pakkaukseen. Tarvitsee kuitenkin myöntää, että ei sillä purkilla hoideta naamaa, vaan sillä sisällössä.
Koetin selvittää tuotteen alkuperää heidän verkkosivuiltaan sekä pakkauksesta ja sen mukana tulleesta lehtisestä. Missään ei suoraan kerrota tuotteen alkuperää. Heidän nettisivuillaan mainitaan, että saippuat tulevat Briteistä, mutta kasvonaamioista ei mainintaa ole. Saattaa siis olla, että tämä tuote ei ole kotimainen, vaikka pakkaus viittaisikin siihen hyvin vahvasti. Tässä on selkeästi tämän tuotteen kompastuskivi. 

Tuotteeseen itseensä ei ole työnnetty turhia ainesosia ja kun purkin avaa, niin tulee käsintehty olo. Ei huonolla tavalla vaan hyvällä. Tuoksu on täysin neutraali saven ja rasvan tuoksu. Tuotetta ei ole värjätty tai hajustettu ollenkaan, joka on minusta yksi suuri plussa. Kun ei ole lisätty mitään sellaista mitä oikeasti ei tuotteen toimimiseksi tarvita, on luotu miellyttävä tuote.

Vaikuttavina aineina on pääosissa kaoliini savi ja glyseriini. Hoitavina öljyinä joukossa on manteliöljy, arganöljy, sheavoi, avokadoöljy ja porkkanansiemen öljy. Ainesosaluettelo on täynnä ihoa kosteuttavia ainesosia, jotka hellivät ihoa koko sen ajan, kun naamio on naamassa. Itselläni usein savinaamiot kuivattavat ihon totaalisesti ja hoidon jälkeen joutuukin lisäämään kosteutta muilla tuotteilla hyvinkin paljon.

Kaikki hoitavat ainesosat oikeasti tuntuvat iholla. Naamio ei myöskään kuivu korpuksi vaikutusaikana. Se pitää hyvin kosteutensa hyvin, eikä sen vuoksi kuivata ihoakaan. Jos vaikutusaika pääsee venähtämään, niin ei hätää. Tuote ei kuivi ihan heti. Pientä joustoa vaikutusajassa on. Pois peseminen on ihan yhtä hankalaa kuin savinaamioita yleensäkin. Itse käytän apuna Etude Housen halpaa konjac sientä. Pesun jälkeen ei tarvitse puskea kosteutta muilla tuotteilla heti. Nahka ei pääse kiristämään, mutta suosittelen sittenkin jatkamaan ihon hoitamista vähintään hyvällä kasvovedellä ja kosteusvoiteella.

Tuote on riittoisa ja purkista saa naamioitua kymmenkunta kertaa, jos käyttää säästeliäästi. Itse tahdon yleensä läträtä paksummin, jotta naamio ei pääse kuivahtamaan niin saisiko tuosta noin 5-6 naamiota tehtyä. Yleisesti ottaen voin suositella tuotetta.  Toivon mukaan pakkaus saatetaan hyvän artesaanituotteen ansaitsemalle tasolle jossain vaiheessa.  Se on sen ansainnut. Super plussa sille, ettei tuotteeseen ole laitettu mitään tarpeetonta kuten tuoksua.

Hinta tuotteella on 9,90€ / 100g pakkaus. Vaihtoehtoja on useampia, mutta itse olen tutustunut vasta vain tähän Avokado&Porkkana versioon.

* Pakkaus 2/5
* Tuote 4/5
* Tuotelupaus 5/5
* Hinta-laatusuhde 4/5

2 kommenttia

  1. Kiva että tykkäsit tuotteesta! :)

    Pahoittelumme alkuperämerkinnän unohtamisesta. Tuote on valmistettu pienessä brittiläisessä perheyrityksessä käsityönä. Puute on nyt korjattu tuleviin pakkauksiin ja verkkokauppaamme.

    VastaaPoista
  2. Olette saattaneet markkinoille upean tuotteen ja ehdottomasti alkoi tehdä mieli testata muitakin tuotteita samasta tuoteperheestä. Toivon mukaan moni uskaltautuu kokeilemaan tätä tuotetta.

    VastaaPoista

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.