keskiviikko 29. huhtikuuta 2020

Huhtikuun boxi: Look Fantastic

Look Fantasticin kuukausiboxi on tunnettu jo pitkään
Huhtikuun osalta heräsin jälleen aivan liian myöhään ajatukseen boxista, mutta yllätyksekseni Valitsemani Look Fantasticin* boxi tulikin kohtuu nopeasti perille. Näin sain sen vielä perille tämän kuun puolella. Look Fantasticin kuukausiboxi on ollut olemassa jo todella pitkään ja kerännyt omat kannattajansa myös Suomesta.

Tästä boxista on olemassa 4 erillaista tilaus ohjelmaa: kuukausi, 3 kk, 6kk ja 12kk. Vuoden tilauksessa kuukausittainen hinta on vain 15,50€, joka tekee boxista halvimman Suomeen saatavan boxin. Toisaalta 20€ kertatilauhintakaan ei ole kalleimmasta päästä. Kuitenkin on jo heti alkuunsa sanottava, että tämä boxi on hyvin tunnettu siitä, että siinä on paljon näytekokoisia tuotteita.

Boxi on hyvin helppo tilata Suomeen. Ihan niin kuin tilaist minkä tahansa tuotteen Look Fantasticiltä*. Tuotteet toimitetaan PostNordilla lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Se pitää kyllä sanoa, että yllätyin, kun saapumisilmoitusta ei tullut kuin sähköpostiin eli sitä kannattaa seurata, jotta huomaat paketin saapuneen.

Huhtikuun boxin teemana oli KEVÄT. Tuotteita oli juuri ne, jotka nettisivuilla oli esitelty eli variaatiota boxissa ei ole, joka on mielestäni hyvä asia. Näin asiakkaat ovat kaikki tasa-arvoisessa asemassa ja ruoho ei ole vihreämpää aidan toisella puolella. Toisaalta tämä tuottaa sen että ri ihotyypit tai -sävyt eivät ole huomioituna tms. Itse en sitä kaipaa vain mieluiten toimivia yleistuotteita. Yksi boxin mieluisimmista asioista itselleni on lehtinen, jossa esitellään tuotteet. Lehtisessä pon myös muuta hyödyllistä luettavaa kosmetiikasta, jota on Look Fantasticin* valikoimassa.

Look Fantastic Huhtikuun kuukausiboksi
Huhtikuun kuukausiboxin tuotteet:
* BELLAPIERRE Peach Blossom paletti, täysikokoinen tuote - ARVO 12€
Paletin arvoksi LookFantasticilla on merkitty 31,45€, joka minusta todella korkea. Tämän paletin oikea arvo Bellpierren verkkokaupassa on 12,50$ eli noin 12€
* ERNO LAZLO Hydra Skin Supplement 15ml, näytekokoinen tuote - ARVO 1,62€
Halvimmillaan tämän tuotteen täysikokoisen saa 38,95€, suhteutettuna tähän näytteen arvo on 1,62€
* AMELIORATE Transforming Body Lotion 30ml, näytekokoinen tuote - ARVO 5,09€
Täysikokoinen tuote on 16,95€, josta suhteutettuna hinta on 5,09€
* STARSKIN 100% Camellia 2-step Oil Sheet Mask, täysikokoinen tuote - ARVO 9,99€
* MINETAN Coffee Scrub 30g, näytekokoinen tuote - ARVO 1,79€
Täysikokoisen tuotteen hinta on 11,95€, josta suhteutettu hinta on 1,79€
* VINTAGE COSMETICS COMPANY Pinsetit - ARVO 9€

ARVO YHTEENSÄ: 39,49€

Vaikkakin muutaman tuotteen arvo oli viilattu vähän ylöspäin arvolupauksisa, niin sisällön arvo on suhteessa boxin arvoon. Toki joukossa on 3 näytekokoista, mutta toisaalta myös 3 täysikokoista tuotetta. Eniten ehkä harmittaa tuon paletin hinnan viilaaminen noin ylös, kun todellisuudessa on vain noin kympin tuotteesta kyse. Lisäksi tuo Erno Laxlon näyte on todella halvan oloinen tuotteen hintaan nähden. Jännää oli että sen hinta LookFantastivilla oli 40% kalliimpi kuin halvimmassa kohteessa. Kuitenkin oma mielipiteeni on että sisältö on ihan ok. Jos tuosta olisi maksanut sen vuositilaustaksan mukaisen 15.50€, niin sisältö olisi ollut jopa mainio.

Bellapierre on kauneusboksien kestotuote el
i sen tuotteita ilmestyy hyvin usein bokseista. Tuotteet eivät ole huonoja, mutta arvoltaan vähän pienempiä. Tässäkin boksissa oleva 4 luomivärin paletti on kiva, mutta tuleeko sitä käytettyä. Toisaalta paletissa on kyllä kauniit kesävärit.

Eli loppu yhteenvetona, omasta mielestäni boxi oli arvoisensa, koska itselläni oli tarve pinseteille. Jos pinsetit ja näytteet otettaisiin pois, niin voisin olla pettynyt. Kirjasesta tykkään eniten, koska se antaa enemmän kuin vain tuotetietouden.

Hakusanat: Look Fantastic , kuukausiboksi , kuukausiboxi , kauneusboksi 

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.