lauantai 18. huhtikuuta 2020

Minulla on addiktio

Olen tässä viikon pulannut ja lajitellut pikkuhiljaa kosmetiikka kasaani jonkin moiseen järjestykseen. Viimeisen vuoden ajan minulla on selkeästi ollut yksi addiktio ihonhoidon suhteen. Kyse on vartalokuorintatuotteista! Luulin, että addiktioni on kangasnaamiot, joiden määrä paisui vuosi takaperin lähes hallitsemattomiin mittoihin.

H&M Concious sarjassa on Inkiväärin tuoksuinen vartalokuorinta

Tällä kuorintatuotteiden määrällä pitäisi olla iho silonen kuin vauvan peppu vuosia. Myönnettäköön tässä vaiheessa, että ei näilläkään tehdä ihmeitä melkein 40-kymppiseen nahkaan. Kuitenkin pitää myöntää, ettei ole tarvinnut hirveästi viimeaikoina rasvata ihoa, kun kuorintatuotteet ovat olleet laadukkaita ja kosteuttavia. Kärsin selkeästi kosmetiikan osalta addiktiosta ja se addiktio kiertää kehää tuoteryhmä kerrallaan.

Vartalonkuorintatuotteet on siinä mielessä hyvä addiktio, että ne kuluvat tasaisesti pois, mutta liika on liikaa. Niitä on nyt jo kohta kymmenkunta jonossa tulevaisuutta varten. Vuosi takaperin hyvä jos minulla ollut yksi hyllyssä. Olen selkeästi muuttanut tämän kosmetiikan ostokiellon, niin että vartalotuotteet eivät kuulu siihen. Lisäksi olen kai tuudittautunut, että ne kuluvat.
The Organic Shopilla on hinta-laatusuhteessa parhaat vartalokuorinnat

Kun pohdin taaksepäin sitä mitkä ovat kriteerit tuotteiden valintaan, niin tuoksu taitaa olla yksi tärkeimmistä. Itse nautin ihanista tuoksuyhdistelmistä, enkä osaa vastustaa niitä, kun törmään. Toinen on hoitavuus. Mitä öljyisempi tuote, sen enemmän pidän siitä. Heikkoutena on kuitenkin kaikki mahdolliset kahvituotteet eli sellaisesta en voi kieltäytyä, vaikka yksikään nistä kahvituotteista ei osu suosikkilistalleni.

TOP 3 vartalokuorintatuotteet

Flow Cosmeticsin Cocolemon vartalokuorinta huumaa tuoksullaan
Tässä oma viimeaikainen TOP 3 suosikit vartalokuorintatuotteiden suhteen. Lista toki elää aina sen mukaan mitä ihanuuksia on kokeillut. Toki näiden lisäksi on paljon muitakin tuotteita, joista olen pitänyt, mutta näissä tuotteiss on milestäni ollut joku asia, jonka vuoksi olen rakastunut tuotteeseen.

3. sija THE ORGANIC SHOP
The Organic Shopin ihonkuorinnan jätti pöntöt ovat ehdottomasti TOP sijan ansainneet, koska niissä on jumalaisia tuoksuja omaavia tuotteita useampia. Lisäksi ne ovat tehokkaita kuorintoja kropalle. Lisäksi niitä käyttäessä ei tarvitse säästellä, koska purkki on oikeasti iso.

Näitä saa: House of Organic*, Sokos, Oletkaunis.fi*

2. sija FLOW COSMETICS, Cocolemon vartalokuorinta
Tämän tuotteen tuoksu huumasi minut jo heti kun näin sen ensimmäisen kerran I Love Me -Messuilla. Palasin jopa tuntien kiertelyn jälkeen ostamaan sen kotiin. Ihan ihoa hellivä sokerikuorinta.

Näitä saa: Flow CosmeticsHyvinvoinnin Tavaratalo*, TwistBe*,

1. sija CATTECO, Sitrustarha
Ihanan öljyinen ja hoitava vartalokuorinta. Niin hoitava ja öljyinen, että ensin voit kuoria sillä sääret ja sen jälkeen heti ajaa säärikarvat, koska tuote on niin öljyinen. Tuotteen öljyjen lisäksi ihoa hoitaa suola, joka sulaessaan kosteuttaa ihoa. Tuoksu on juuri sopivan sitruksinen piristämään mieltä. Tuote pääsee oikeuksiinsa varsinkin talvella, mutta kesäkäytössäkin se toimii. Iho tarvitsee kosteutusta kaikkina vuoden aikoina - emmehän unohda sitä!

Näitä saa: Catteco

Ehkä tämä vieroitushoito alkaa siitä, että myöntää ongelman ja keräilyintonsa. Nyt minun tulee vain hallita taas vartalokuorintojen hankinta ja keskittyä niiden pois käyttömiseen. Toki voin jo melkein taata, että jokin muu keräilyn kohde tulee tilalle ihan varmasti jossain kohtaa.

Onko sinulle kosmetiikka addiktio?

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.