sunnuntai 5. huhtikuuta 2020

Maaliskuun boxi: Glossybox

Meinasin ihan kokonaan unohtaa esitellä täällä blogissa maaliskuun boxin, joka oli GLOSSYBOX. Tilasin tarkoituksella tämän GOODIEBOXin kilpailijan heti sen perään, jotta voisin vertailla niitä kohtuu hyvin. Odotukseni GLOSSYBOXille oli kyllä korkealla, koska teeserinä oli ollut SLEEKin highlighterpaletti, jota oli himoinnut jo muutama vuosi sitten, mutta päädyin Sephoran reissulla toiseen palettiin tämän sijaan.

Mikä GLOSSYBOX?

GLOSSYBOX on kerran kuukaudessa ilmestyvä kauneustuotteiden kuukausiboxi, jonka myötä pääset testaamaan tuttuja ja tuntemattomia tuotteita helposti kohtuu hinnalla. Boxi maksaa 17,99€, joka sisältää boxin postituksen lähimpään postin toimipisteeseen tai lokeroon. Boxi sisältää 5 kauneudentuotetta, joissa voi olla ihonhoitoa, karvojenhoito tai värikosmetiikkaa, riippuen siitä mikä on kuukauden teemana. Joka kuukausi muuttuvan teeman mukaan valikoituu tuotteet boxiin, joka on omalla tavallaan hauskaa.

Boxi toimitetaan pahvilaatikossa, jonka säsltä ilmetyy varsinainen GLOSSYBOX. Varsinainen boxi on tyylikäs kestävä laatikko, jonka voi kierrättää kotonaan kauneustuotteiden säilytykseen. Toki näitä laatikoita kertyy useita ja itse kaipaisin jotain uutta keksintöä tähän, mutta ymmärrän myös niiden mainosarvon yritykselle, kun ne säilyvät käytössä.

Maaliskuun boxin sisältö


Maaliskuun boxi oli omaan mieleeni erittäin hyvä, vaikkakin on minullakin kritiikkini sen suhteen. Boxi oli tällä kertaa hyvin vanvasti meikkipainotteinen, joka ei välttämättä ole kaikkien mieleen.

Boxissa oli tällä kertaa
* NOUGHTY HAIRCARE, täysikokoinen tuote, arvo 8,18€
(Hinta esittelyssä 10,90€ Toki nyt tarjouksessa muutamassa paikassa, halvin tarjoushinta 8,18€)
* SLEEK MAKEUP, highlighter paletti, täysikokoinen tuote, arvo 11,95€
* EYEKO - ripsiväri 4ml, näytekoko, arvo 12,00€
(Hinta esittelyssä 24,45€, mutta näytteen arvo suhteessa markkinoiden halvimpaan 24€ hintaan 12€)
* LUNA by LUNA Eyeliner Duo, arvo 27€
(Ei saatavilla mistään Euroopasta, Jenkeissä hinta 30 dollaria eli arvo linjassa)
* THE BROWGAL kulmageeli, arvo 19,90€
(Hinta esittelyssä 21,90€, halvin hinta netissä 19,90€)

ARVO YHTEENSÄ 79,03€

Arvo on mielestäni asiallinen boxin hintaan nähden. Toki itse en noille rajauskynille ihan hirveää arvoa laske, koska niitä tulee boxeista ihan hirveästi vuoden aikana, jos useampaa tilaa. Varsinkin tämä brändi on Googlen perusteella vähän jokaisessa boxissa jenkeissä esillä. Mutta vaikka nekin otetaan pois, niin arvoksi jää yli 50€, joten olen hyvin tyytyväinen.

Kuten kritiikiksi ennemmin sanoin, niin voisin kritisoida meikkipainotteisuutta, mutta senkin osalta tuotteet on monipuoliset. Hiustenhoitotuote on mielenkiintoinen ja mielelläni testaan sen. Näytekokoisia tuotteita on vain yksi, josta iso plussa. Ylipäätään antaisin tälle boxille 4/5 arvosanan oman mieltymykseni mukaan.

Toki kuulin pidempiaikaisilta tilaajilta, että boxissa oli toistuvia tuotteita viimeisen vuoden ajalta. Eli en oi koko vuoden tilausta suositella, mutta esim 3kk tilaus voi olla hyvää vaihtelua.

Ensimietteeni Youtubessa


Haluatko tilata?

Jos tämän esittelyn periaatteella haluat tilata tämän kuukasiboxin itsellesi, niin saat klikkaamalla allaolevaa linkkia -20% ensimmäisestä boxistasi.

Tilaa GLOSSYBOX



Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.