torstai 16. huhtikuuta 2020

Tue kotimaista: BP Hair upeat pakettitarjoukset

*Yhteistyössä BP Hair kanssa*

Koodilla "NEVER30AGAIN" saat 10% alennuksen kaikista www.bphair.fi kuluttajaverkkokaupasta. Alennuksen saa myös alla esitellyistä jo super halvoista paketeista, jotka esittelen alla. Tekemällä ostoksia koodilla tuet kahta kotimaista yrittäjää, minua ja BP Hairia.

Onko BP Hair sinulle tuttu?

BP Hair pakettitarjous hiuksille
Monelle, jotka eivät työskentele kampaamoalalla on saattanut jäädä huomaamatta BR Hair yrityksenä, koska normaalisti heillä ei ole kuluttajakauppaa avoinna omilla sivuilla. Tuotteet ovat olleet myynnissä yleensä teidän lähikampaamojen hyllyissä. Yrityksen hiustenhoito sarjat on suunniteltu hiusten pidennyksille, mutta toimivat myös luonnonhiukselle erittäin hyvin. Niiden paras puoli on omasta mielestäni se että ne kosteuttavat hiuksia tehokkaasti. Lisäksi ne on tuotettu Suomessa.

Yritys on hyvin tuttu varsinkin hiustenpidennyksiä suosineille, koska heillä on valikoimassa laaja laadukas valikoima hiustenpidennyksiä. Nyt myös pidennysponnarit tarjolla, niille, joska eivät halua sitoutua pidennyksiin ja niiden huoltoon pitkäksi aikaa, mutta välillä olisi mukava saada muhkeampi kampaus.

Parhaat magneettiripset

Magneettiripsiä valitessasi ihan varmasti törmäät kyseisen yrityksen laadukkaisiin ripsiin. Itsekkin olen niitä käyttänyt ja pitänyt paljon. Pienen harjoittelun jälkeen magneettiripset on hyvä vaihtoehto, jos sinulla on herkät silmät, etkä haluat leikkiä ripsiliiman kanssa. Teen näistä ripsistä erillisen postauksen piakkoin blogiin.

Viime vuoden aikana BP Hairin valikoima laajeni erillaisilla "hiushärpäkkeillä", joilla voi kuorruttaa arkea ja suhlaa helposti. Valikoimassa on huiveja, donitseja pinnejä ja pantoja. Värivalikoima on huima ja materiaaleja on joka makuun. Verkkokaupan tähän osioon voi uppoutua pitkäksi aikaa ja kasata ostoskoriin värikkään kavalkadin erillaisia tuotteita.

BP Hair pakettitarjous kuluttajille

Hiushärpättimiä paketihintaan

Nyt BP Hairin verkkokaupassa on tarjolla tuotepaketteja, joilla säästät paljon yksittäin ostettuihin tuotteisiin mähden. Hiushärpätin pakkausten 5 tuotteen setit ovat tarjouksessa 20€, mutta kun käytät koodini "NEVER30AGAIN" kassalla, niin saat setit hintaan 18€.

Itse nappasin kaksi erillaista settiä itselleni. Settejä on tarjolla 6 erillaista, eri värisävyillä. Jokaisessa on:
    * Panta
    * 2kpl pinnejä
    * Scrunchie
    * Erikois-scrunchie

Settien joukossa on myös pinnisettejä, joissa on kolme samantyylistä pinnia yhdessä paketissa. Näissä paketeissa hinnoittelu on 15€/paketti eli saat käytännössä yhden pinnin kaupan päälle. Värit on näissä valittu aika perinteisesti timanttien ja helmien välillä. Jos et pidä näistä väri yhdistelmistä, niin voit valita juuri ne haluamasi normaalihintaiset pinnit satojen pinnien valikoimasta verkkokaupasta.

Pakettitarjouksista suosittelen myös käyttämään shampoo-hoitoainepakkausten tarjouksen, koska niissä BP Hairin loistavat hiustenhoitotuotteet on paketoitu huokeisiin pakettihintoihin. Oma suosikkini BP Hairin tuotteista on ehdottomasti Quick Mask, joka hoitaa kuivahtaneenkin käsitellyn hiuksen kauniimmaksi 3 minuutissa. Tuotetta voi käyttää joko pika maskina, 3 minuuttia ja pesu tai kuin hiusnaamio, jolloin hiukset saavat kunnon syväkosteutuksen.

Itse olen myös käyttänyt useamman pullon heidän Silver Shampoota, joka ylläpitää mainiosti hiusten kylmää vaaleutta eliminoiden keltaisia pigmenttejä. Tämä shampoo ei kuivata hiusta yhtään.


Hyvän kosmetiikan ja piristävien hiustuotteiden hamstraaminen on ok!

Kotimaisen hyvän kosmetiikan ja mieltä piristävien hiustuotteiden hankinta on aina hyvä päätös. Muista kuitekin hankinnoissasi oma taloutesi. Tee ostoksia vastuullisesti pohtien oma taloustilanteessi ja mihin varasi riittävät. Omaa taloutta ei kannata vetää tiukille vain siksi, että haluat tukea yrittäjiä.

Lisäksi muistutan tarkastamaan oma tarve tuotteille, koska jos hamstraa joka paikasta sekailaisesti suunnittelematta tuotteita, voi käydä niin, että et ehdikkään käyttää niitä ennen vanhenemista. Avaamattomissa kosmetiikka tuotteissa on kuitenkin onneksi hyvin pitkät säilyvyysajat. Avaa avain yksi hankittu tuote tuotevariaatiosta kerrallaan niin mikään ei unohdu kaappiin.

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.