maanantai 27. huhtikuuta 2020

Tue kotimaista: Iila Jewelry

Aloitan blogissani tästä postauksesta eteenpäin sarjaa, jossa esittelen omia kotimaisia suosikkeja sekä kosmetiikan, että muiden tuoteryhmien saralta. Toivon näiden olevan vinkkejä siihen millaisia ihania tuotteita voit ostaa kotimaasta ja tukea oman taloudellisen tilanteesi mukaan kotimaisia yrittäjiä tänä vuonna.

Yhdet mun viime vuonna käytetyimmät korvakorut sain yhteistyön yhteydessä Iila one.zerolta. Kevyet nahkakorvakorut toimivat niin arjessa kuin juhlassa. Yllätyksekseni ne eivät myöskään väsytä korvia vaikka ovat kohtuullisen isot. Olen aina ajatellut, että nahka materiaalina olisi painava, mutta nämä korvakorut osoittavat toisin.

Mitä pidän korvakoruissa, ja muutoinkin Iilan koruissa, on ajattomuus. Ne eivät ole muodin trendillä ratsastavia kertakäyttökoruja, vaan ne on suunniteltu kestämään aikaa ihan siinä missä katseita. Korut ovat saaneet paljon kehuja kun ne ovat olleet käytössä, joten tämä ei ehkä ole vain oma mielipiteeni.

Omaparini on nimeltään MUUSA.

Mikä Iila?

Iilan taustalla on ajatus materiaalien kierrätyksestä ja siitä, ettei mitään heitetä hukaan. Iilan korujen nahka tulee pääosin huonekalutehdas Iskun tuotanosta ylijäävästä leikkuujätteestä. Eli koruihin hankitaan uutena koskemattomana raaka-aineena vain korvakorun metalliosat. Yritys ei vaali varsinaista zero wate -ajatusta, mutta heidän toiminta on hyvin lähellä sitä ja yhtenä arvona on kestävä kehitys.

Ajattomuus on yksi yrityksen kriteeri korujen suunnittelussa, joka näkyy vahvasti valmiissa tuotteissa. Suunnittelussa on myös painotettu kolmiulotteisuutta ja keveyttä. Näillä koruilla voi helposti lisätä väriä arkeen ja juhlaan. Voin taata että ne herättävät keskustelua kahvipöydässä.


          

Jos innostut tämän perusteella tutkimaan lisää Iilan tuotteita, niin suuntaa suoraan heidön verkkokauppaan tai kurkkaa lähimmät jälleenmyyjäsi tästä linkistä.



Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.