keskiviikko 22. huhtikuuta 2020

Kolme Cosmeticsin uutuus kasvojen puhdistukseen

Kolme Cosmetics on julkaissut varmaan tasaiseen tahtiin uusia tuotteita, joska kaikki on tarkoin suunniteltu tukemaan yrityksen ZERO WASTE ajatusmaailmaa. Heidän uusin tuotteensa ei toki ollut millään lailla poikkeus jo vahvaan valikoimaan tuotteita. Kuitenkin he tekivät jotain aivan omalla twistillään jäljittelemättä ketään. Karusta ulkomuodostaan huolimatta tupte yllätti minut positiivisesti heti ensikäytöltä.
Kolme Cosmetics uutuus tuote Toxfree Ckeansing Milk Powder

Kasvojen pudistusta pullataikinalla?

Tämä oli ensimmäinen ajatukseni, kun kaadoin tuotetta käselleni. Olin kerran aikaisemmin käyttänyt vastaavan oloista tuottetta, mutta siitä en pitänyt. Toisaalta näiden kahden tuotteen ero toisiinsa verrattuna on tuoksu ja koostumus. Kolme Cosmeticsin tuote on hienojakoista ja siinä on ihana vieno greipin tuoksi, josta itse pidän paljon.

Kyse on siis Kolme Cosmeticsin uudesta PUHDISTUSMAITOPULVERISTA. Eli täysin kuivasta kasvojen puhdistustuotteesta, johon lisätään käytettäessä vesi oman mieltymyksen mukaan. Tuotetta voi käyttää päivittäisessä puhdistuksessa ohuempana tai paksumpana kasvonaamiona. Puhdistusmaitopulverista on olemassa Kolmen valikoimissa kaksi versiota OATSILK sekä syväpuhdistava ZEOLITE.

Moneksi muuntuva tuote, joka ei kiristä

Tämä tuote tosiaan muuntuu moneksi käyttäjän tarpeiden mukaan. Se sopii ohuempana päivittäiseen ihon puhdistukseen aamuin ja illoin. Tuotteen käyttö on helppoa: Kaada kädelle sopivamäärä ja lisää vesi mieltymyksien mukaan. Tuote on iholla ohutta ja silkkisen pehmeää. Toki pestessä tunne on outo, kun ei ole vaahtoa joka pesee vaan ohut voidemainen tahna. Oma ihoni jää tämän jälkeen pehmeäksi ja yllättävää kyllä puhtaan tuntuiseksi.

Tuotteesta voi myös tehdä kasvonaamion oman mieltymyksen mukaan lisäämällä yhden tai useamman ainesosan jääkaapista tai kuivaainekaapista lisäksi. Oma suosikkini tähän mennessä kokeilemistani on jugurtti ja hunaja yhdistettynä tähän jauheeseen. Saunaan yhdistettynä tämän naamio sai ihon hehkumaan. Selkeästi tästä tuotteesta on moneksi, mutta minun pitää vielä opiskella sen käyttöä lähemmin, jotta voin sano lopullisen mielipiteeni, mutta tähän astisista kokeiluista olen tykännyt.

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.