perjantai 24. huhtikuuta 2020

KotiSpa: Bernard Cassiere

*Tuotteet saatu testiin Bernard Carrierea maahantuovalta Eurocosmetics Oyltä*

Bernard Cassiere Meikinpoistoöljyllä lähtee kaikki
meikki helposti ja vaivattomasti kuivattamatta ihoa.
Kun korona on mienyt meidät kotiin ja aika tuntuu pikkuhiljaa polkevan paikallaan, stressitasot kohollaan ja iho sekä mieli kärsii tilanteesta, on aika ottaa hetki aikaa itselleen. Hyvä tapa ottaa aikaa itselleen on hemmotella itseään pienellä kotispa hoidolla. Moni hoitolamerkki myy myös kotikäyttöön omia tuotteitaan. Normaalisti näitä suositellaan kasvohoidon jatkeeksi ja jatkohoidoksi kotiin, mutta ne toimivat hyvin myös itsellään kotihoitona laatunsa puolesta. Samalla voit tukea lähikosmetologisi toimintaa, vaikka et voi ostaakkaan varsinaista palvelua juuri nyt. Hyvä tapa tukea on hankkia lahjakortti syksyä varten tai itsehoitotuotteita kotiin.

Bernard Cassiere on minusta hyvä valinta kotispa ajatukseen. Olen nyt lähes vuoden verran testannut heidän tuotteita arjessani ja olen löytänyt omat super suosikit, mutta yksikään minulle lähetetty tuote ei ole pettänyt käytössä. Palaan tuotteisiin aina aika-ajoin uudestaan, joka kertoo että ne eivät ole olleet huonoja. Yleensä ei niin tykätyt tuotteet vaan jäävät laatikkoon ja pysyvät siellä pohjalla pitkään, kunnes heitän ne pois.

Bernard Cassierella on laaja valikoima kotihoitotuotteita, joita heidän edustajansa myyvät. Lista yhteistyökosmetologeista tässä alla. Tsekkaa jos lähelläsi joku näistä pienyrittäjistä myy tuotteita ja voit tukea hänen toimintaansa ostamalla hemmottelua kotiin. Se että et uskalla/halua/pysty nyt käymään lempihoitolassasi, ei estä tuomaan hoitolaa kotiin tuotteiden muodossa. Jokaisessa hoitolassa neuvotaan tuotteiden kotikäyttö aivan varmasti.

Bernard Cassiere hoitolat ja kosmetologit


Minun suosikit Bernard Cassierelta

Sain lähes vuosi sitten sain valita heiltä testiin tuotteita. Pyrin valitsemaan eri tuoteryhmistä, jotta saisi tuntumaa. Mikään valitsemistani tuote ei ole ollut huono, mutta jos pitää valita laajasta valikoimasta omat suosikkini, niin kolme tuotetta on yli muiden.

Ehdottomiksi suosikeiksi nousi suklaa kuorinta ja kosteuttava bambu-aloemmaski, jotka yhdessä tekevät ihos pehmeän ja kosteutetun jopa talven pakkasilla. Suklaakuorinta on myös tuoksunsa puolesta mieltä lämmittävä. Retinol-voide yllätti minut myös positiivisesti, vaikkakaan en niin välitä retinoltuotteista muutoin, koska ihoni ei ole niistä perustanut. Tämä voide kuitenkin yllätti positiivisesti.

Omat Bernard Cassiere suosikkini
​Gommage aux fèves de cacao - Kaakaopapukuorinta 50ml
Kohtuu rouhea, mutta hellävarainen kuorinta. Omaan mieleeni juuri riittävän kuoriva, mutta herkempi ihoinen voi tykätä, että on liian rouhea. Eli kyseessä on tehokas kuorinta, eikä mikään pallojen pyörittely iholla. Naamion voi jättää kuorinnan jälkeen hetkeksi kasvoille, niin tuote toimii myös naamiona. Tämän tuotteen tuoksu on huumaavan ihana ja saa hyvälle tuulelle joka kerta, kun sen laittaa kasvoille.

Masque haute hydration Bambou / Bambu-Aloe vera - Tehokosteuttava naamio 50ml
Ihana kasvojen tehokosteuttaja. Naamio antaa iholle aimoannoksen kosteutta tukien ihon joustavuutta sekä kirkastaa ihoa. Kiireisen stressaavan työviikon jälkeen tämä naamiö jääkaapissa jäähdytettynä rentouttaa mieltä ja ihoa sekä parantaa viikon stressin aiheuttamia ongelmia iholla.

​Grenade et AHA crème retinol - Ikääntymisen merkkejä hoitava retinoli-voide 50ml
AHA hedelmähapot kuorivat hellästi ihoa antaen sille kirkkautta. Tuotteen terinol häivyttää ajan kanssa pieniä juonteita ja tasaa ihon väriä. Retinolin vuoksi en suosisi tätä voidetta päivävoiteena, mutta yötä vasten erittäin toimiva kosteuttava voide. Ei liian tuju retinol, mutta juuri sopiva päivittäiseen käyttöön. Täytyy kuitenkin sanoa, että ei ihmevoide, jolla häviäisi yhdessä yössä ikääntymisen merkit vaan päivittäin käytettävä tuote.

Nämä kosme tuotetta on testaamistani omat suosikkini ja ne ovat olleet säännöllisessä käytössä itselläni pidempään. En sano, että muut kokeilemani tuotteet olisivat olleet huonoja, mutta jokin muu vastaava tuote on ollut toistaiseksi mielekkäämpi. Tämä on ihan normaalia.

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.