sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Tyhjät Huhtikuu & Toukokuu

Lupasin itselleni, että en osta uutta kosmetiikkaa huhti-toukokuussa. No, pieni poikkeus oli tuo Tukholman reissu jolta lupasin itselleni vapaat kädet ostaa kosmetiikkaa. Samalla omana haasteena itselleni oli käyttää järjestelmällisesti tuotteita pois kaapistani, jotta olisi tilaa uusille tuotteille tulevaisuudessa. Tässä tämän operaation satoa eli tyhjiä puteleita ja muutama sana niistä. Keskityin tyhjentämään pääasiallisesti niitä tuotteita, joista pidän.

1. ORIFLAME, Discover Miami Spirit suihkugeeli
Ihan tuoksuinen suihkugeeli. Peruskauraa, mutta toimiva. Sopiva sellaiselle, joka tykkää tuoksuvasta saippuasta. Tuoksu on vahva.
ARVIO: 💖💖💖💖

2. SKINFOOD Black Sugar Mask Wash Off, sokerinaamio
Ihan super tuote kasvojen kuorintaan. Ei ole turhaan hypetetty kulttituote maailmalla. On kaiken lisäksi todella halpa tuote, joten ei kukkaro kärsi kun tämän pitää hyllyssä. Hellävarainen kuorinta tai kovempi käsittely samalla tuotteella, koska sokerin sulamisaika antaa mahdollisuuden tälle. Tuoksu on hyvin mieto.
ARVIO: 😍

3. DERMOSIL, Volume Shampoo Fine Hair
Kiva perussamppoo, jolle pesee koko perheen pään. Tuuheutta se ei välttämättä lupauksistaan huolimatta anna, mutta pitää hiukset pitkään puhtaana. Herkkäpäänahkakaan ei ärsyynny tästä tuotteesta. Taattua Dermosil laatua.
ARVIO: 💖💖💖

4. LUSH Fomo Jelly Face Mask
Sain tämän tuotteen kaupanpäällisenä, kun ostin Lushista muita tuotteita. Jostain syystä en pitänyt tämän tuotteen mallista. Miksi vaahtopesutuote pitää laittaa jellyksi, joka ei tunnu lohkeavan ollenkaan. Tuote vaatii todella paljon työtä, jotta sen saa naamaan. Mun naaman tuo kuivattaa aika pahasti.
ARVIO: 💖

5. MISSHA TIME REVOLUTION Night Repair - seerumi
Matkakokoinen testi puteli, jonka ostin testiin, koska halusin testata tämän kulttituotteen. Se on muuten ihana ja asiallinen seerumi. Hoitaa ihoa hyvin ja imeytyy nopeasti ihoon. Plussa pipetistä, jolla sai koko putelin tyhjäksi. Ainoat miinukset sen nesteen väri, joka on inha.
ARVIO: 💖💖💖💖

6. ORIFLAME, kirsikka käsivoide, matkakoko
Kivan kokoinen pakkaus juuri käsilaukkuun ja oikeasti toimiva peruskäsirasva, joka pitää kosteuden hyvin käsissä. Näitä tule muistaakseni 3 eri "makua", joista kaikki on hyviä, mutta tämän olen vasta saanut loppuun.
ARVIO: 💖💖💖

7. THE SAEM, Natural Conditionin Cleansing Oil
Ihana perus öljyputsari, joka soveltyy hyvin jokapäiväiseen käyttöön. Kevyt ja hyvä pesemään meikittömän naaman. Meikin poistoon tämä ei sovellu kunnolla. Kohtuullisen tuoksuton tuote eli sopii hyvin kaikille.
ARVIO: 💖💖💖💖

8. MISSHA TIME REVOLUTION, First Threatment Essence
Asiallinen Essence päivittäiseen käyttöön. Ohut ja imeytyy helposti ihoon. Tuo pieni matkakokoinen tuote riittää hyvin pitkäksi aikaa. Tämä tuote kosteuttaa hyvin kuivaa talvi-ihoa varsinkin. Toimii kaikille ihotyypeille ja 7 skin methodiin.
ARVIO: 💖💖💖

9. BP HAIR, BPcare Quick Mask
Vaalennettujen hiusten pelastus varsinkin jos ovat kuivahtaneet. Todella kosteuttava tuote, joka toimii lyhyessäkin ajassa erittäin hyvin syväkosteuttaen hiukset.
ARVIO: 💖💖💖💖💖

10. INNISFREE, Apple Seed Cleansing Oil Balm
Tästä on kyllä joka tuutista kuulleet mun seuraajat. Tuoksunsa puolesta ihanin mahdollinen, koska on omenan tuoksuinen ihanuus. Irroittaa hellävaraisesti meikin kuin meikin ärsyttämättä ihoa. Samalla kosteuttaa ihon hyvin.
ARVIO: 😍

11. NEOGEN Real Fresh Foam Green Tea
Todella hyvä vaahtoputsari, joka puhdistaa tehokkaasti ihon. Tarvitsee parikseen kunnon kosteuttavan öljyputsarin, ettei naama ole korppuna koko käsittelyn jälkeen. Ensimmäisillä kerroilla iho saattaa vähän pistellä, mutta kun iho tottuu, niin ihan super tuote. Todella riittoisa tuote.
ARVIO: 💖💖💖💖💖

------------------------------------
ARVIOT
👽 = yak, en käyttäisi tai koskisi uudestaan, kiertoon jo ennen loppua. Henkiläkohtainen inhokki.
💖 = hiin ja hiin tulisi käytettyä, jos ei muuta olisi vaihtoehtona, mutta kaupasta en ostaisi.
💖💖 = käyttäisin jos ilmaiseksi saisin, mutta en välttämättä ostaisi kaupasta.
💖💖💖 = ei aiheuta kriippsejä, eikä ilon hihkaisuja. Hyvä perustuote, jossa hinta kohtaa laadun. Saattaisin ostaa joskus mielijohteesta.
💖💖💖💖 = Ihana tuote, jonka ostaisin tuleaisuudessa, jos kaapissa olisi tilaa vanhoille tuttavuuksille. Toimii hyvin minun iholleni. 
💖💖💖💖💖 = Super tuote, jonka ihan varmasti ostan uudelleen kaappiini, koska harmittaa jopa, että se loppui liian aikaisin. Toimii minulla säännöllisessä käytössä.
😍 = Hanne super IHQ tuote, joka vaatii erityishuomiota. 

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.