sunnuntai 10. kesäkuuta 2018

BetteBox, Kesäkuu 2018 - ensivaikutelma

Tilasin kesäkuun BetteBoxin, koska siitä oli tarjous 12,90€ (normaali hinta 18,90€). Ihan kiva alennus ja tietäens  edellisten boxien sisällön, niin en olisi uutta tilausta aloittanut, jos hinta olisi ollut normaalihinta. Olen tämän boxin suhteen kyllä totaalinen eäilevä eetvartti. Katsotaan siis sisään mitä boxissa on ja millä arvolle ne mydään oikeasti kaupassa. Lopussa ensifiilikset kokonaisuudesta. Tuotteet koitan testailla tämän kuun aikana ja kirjoittaa niistä yhteen vedon. Joitamkin tuotteita saatan nostaa ihan omaksi postaukseksi, jos ovat hyviä.

TUOTTEET
Bettebox kesäkuu 2018

Rexona suihkusaippua 1,79€
Biozell kuivashampoo 4,30€
XZ hiushuuhde 4,20€
Dove deodorantti 2,85€
Garnier After SunSheet mask 2,09€ ( tää oli Prisman hinta, ei 3,90€)
Lumene Lähde voide 2,98 € (suhteutettuna ison hintaan)
Vichy voide 7,80€ (suhteutettuna täysikokoisen hintaan)
YHTEENSÄ: 26,01€

Laatikossa oli todella paljon tuotteita, joten kappalemäärällisesti kiva määrä. Mutta kuten huomaatte laskelmasta, niin arvo ei ole kuin 26€ luokkaa, Itse en laskenut Kocostarin näytteelle arvoa, koska oli vain yksi pari ja tuote myydään oikeasti isommassa pakkauksessa. Näytteille en myöskään laske arvoa. Jos olisin paketista maksanut 18,90€, niin olisin kyllä todella pettynyt sisältöön, koska säästö marketista ostoon nähden olisi vain 7€. Minusta kuukausi boxienidea on, että säästät tuotteissa huomattavasti rahaa, jolloin ei harmita vaikka ihan kaikki tuotteet eivät tulisikaan käyttöön.

Itse tuote valikoima oli mielestäni hyvä, vaikkakin pääasiallisesti markettitavaraa. Toki joukossa muutama oikeasti minua kiinnostava tuote sekä perus käyttötavaraa, joka tulee aina käyttöön. Joukossa ei ollut tällä kertaa mitään höhö-tavaraa vaan puhtaasti kosmetiikkaa.

Tässä video avaamisesta

Mitä mieltä itse olet tällaisesta laatikosta? Olisitko maksanut täyden 18,90€ siitä?

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.