tiistai 12. kesäkuuta 2018

Testissä Kocostar Tropical Eye Patch

Keskuun Betteboxista tuli näyte Kocostarin silmänalus lapuista, joiden tulisi hoitaa ja kosteuttaa silmänalusihoa. Olen ollut huono käyttämään tällaisia lappuja, mutta pakkohan noita on testata jotta tietää onko ne hyviä.

Näitä myy Stockman 30 parin pakkauksessa hintaan 24,90€. Tripical (kookos) version lisäksi löytyy Princess versio valikoimista. Sen "makua" ei oltu mainittu. Tuotteen vaikuttava aine on kookosuute ja se on tuoksuton, joten sopii kaikille, myös herkkiksille.

Itse tuote on erittäin ohus geelipadi, joka asetetaan silmän alle. Helppo laittaa paikalleen, mutta minun silmät olivat minusta hieman liian kapeat ja pitkät tämän maskin täyttöön. Sisäkulma ei tuntunut asettuvan  paikalleen kunnolla, vaan nousi aina silmäkulmaan ärsyttämään. Tute ei tuoksu kookokselle olleenkaan eikä sen tuoksu ärsytä näin ollen silmiä.

Vaikutusaika on 10-15 minuuttia. Padit pysyvät hyvin paikallaan, vaikka touhuaa kotitöitä. Ne tuntuvat miellyttviltä tuota mutota lukuunottamatta. Padien vaikutus on nähtävissä heti kun ne poistaa paikaltaan. Silmien ympäysiho on selkeästi siloittuneempi ja kosteutetun näköinen. Ihan pienimmät juonteet katosivat hoidon aikana. E kuitenkaan usko tämän olevan kuin lyhytaikaista vaikutusta, mutta esimerkiksi jos illalla on juhlat, niin näillä saa siloitettua ennen meikiä ihon hyvin.

Yhdelle hoitokerralle jää hinnaksi 0,83€ eli ei mielestäni paha hinta. Itseltäni tosiaan jäisi ostamatta tuon muodon takia. Eli minä jään etsimään vielä itselleni sopivaa tuotetta, mutta voin suositella tuotetta nii, joille sen muoto sopii.

ARVIO: 💖💖💖

------------------------------------
ARVIOT
👽 = yak, en käyttäisi tai koskisi uudestaan, kiertoon jo ennen loppua. Henkiläkohtainen inhokki.
💖 = hiin ja hiin tulisi käytettyä, jos ei muuta olisi vaihtoehtona, mutta kaupasta en ostaisi.
💖💖 = käyttäisin jos ilmaiseksi saisin, mutta en välttämättä ostaisi kaupasta.
💖💖💖 = ei aiheuta kriippsejä, eikä ikon hihkaisuja. Hyvä perustuote, jossa hinta kohtaa laadun. Saattaisin ostaa joskus mielijohteesta.
💖💖💖💖 = Ihana tuote, jonka ostaisin tuleaisuudessa, jos kaapissa olisi tilaa vanhoille tuttavuuksille. Toimii hyvin minun iholleni. 
💖💖💖💖💖 = Super tuote, jonka ihan varmasti ostan uudelleen kaappiini, koska harmittaa jopa, että se loppui liian aikaisin. Toimii minulla säännöllisessä käytössä.
😍 = Hanne super IHQ tuote, joka vaatii erityishuomiota. 

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.