torstai 7. kesäkuuta 2018

Ellit testissä - millä tää irtoo naamasta

Minä ja luonnonkosmetiikka ei olla oikein kävelty käsikädessä koskaan. Ehkä yksi syy on se, että en ole törmännyt tuotteisiin, jotka olisivat oimineet mun naamaan ilman poppaskonsteja tai toimineet olleenkaan. Minulla on ollut laatikossa kaksi Ellin tuotetta dottamassa päivää ihanaa, kun uskaltaudun ne avaamaan testaamaan nasulaan.

Tilasin nämä tuotteet Love Lulalta Briteistä samalla, kun tilasin muitakin luonnonkosmetiikan edustajia testiin itselleni. Heiltä saa muuten ilmaiset postikulut Suomeen kun tilaa 35 punnalla eli todella hyvä diiili, jos luonnon kosmetiikka kiinnostaa. Tilasin aika ison kasan sitä  sun tätä ja tähän mennessä olen uskaltanut puoleen koskea ja löytänyt yhden suosikin.

Tänään oli kuitenkin vuorossa Ellin Face Scrub ja Face Mask. No.... Mulla on kyllä jokin kirous näiden luonnon kosmetiikan aineiden kanssa. Kuorinta oli mielstäni totaalisen liian rankka minun iholleni. Erittäin rouhea sokeri melkein raapii naamaa, koska sen sodisaineena ei ole riittävästi nestettä. Tunne on kuin hieroisi naamaan sokeria kovalla voilla. JOnkin verran tunnetta sai pehmitettyä vedellä, mutta ei minusta riittävästi, jotta tuote olisi miellyttävä käyttää. Huuhtelun hetkellä iski paniikki, koska tää tuote ei lähetenytkään naamasta irti. Sen rasvat jäi iholle killumaan, eikä lähde vedellä irti. En oikein tiedä mikä sen tekee, mutta tuote jäi myös killumaan veden pinnalle, joten saan saaminen viemäristä alas oli myös haaste.

Sitten olikin aika otaa käteen saman sarjan kasvonaamio. Tietenkin läträsin tuota tuotetta maskin verran naamalleni. Jo levittäessä alkoi hälyytyskellot soimaan. Lähteekö tää tahma naamasta. Koostumus oli hyvin samanlainen kuin scrubissa, mutta rasvaisempi ilman sattumia. Halusin kuitenkin antaa tuotteelle mahdollisuden. Olihan se jo naamassa. 15 minuuttia myöhemmin palasin toiveikkaana kylpyhuoneeseen ja päätin kokeilla lähteekö. EI LÄHDE!!!! Epätoivo!

Tuote lähti sitten lopultakin saippualla irti. Saatoin hyvästellä kaikki hoitavat aineet ja toivoa että naama ei ihan ota itseensä tästä koekeilusta. Toki lisäsin extra hoitoaineet tämän päälle naamaan, jotta olisin aamulla edes semi asiallisen näköinen ihonipuolesta.

Aamulla huoli räjähdyksestä oli turhaa, mutta ei iho hyvältä näyttänyt. Toisaalta mikä tahansa olisi voinut aiheuttaa tällaisen ihon. Mutta tämän kokemuksen perusteella nämä kaksi tuotetta eivät osu uudestaan ostoskoriini.

Mitä luonnon kosmetiikan putsareita te olette käyttäneet? Koitan löytää jonkin josta olisi hyvää sanottavaa, mutta mun karma näiden luonnonkometiikan yksilöiden kanssa on turkasen huono.

ARVIO: 👽

------------------------------------
ARVIOT
👽 = yak, en käyttäisi tai koskisi uudestaan, kiertoon jo ennen loppua. Henkiläkohtainen inhokki.
💖 = hiin ja hiin tulisi käytettyä, jos ei muuta olisi vaihtoehtona, mutta kaupasta en ostaisi.
💖💖 = käyttäisin jos ilmaiseksi saisin, mutta en välttämättä ostaisi kaupasta.
💖💖💖 = ei aiheuta kriippsejä, eikä ilon hihkaisuja. Hyvä perustuote, jossa hinta kohtaa laadun. Saattaisin ostaa joskus mielijohteesta.
💖💖💖💖 = Ihana tuote, jonka ostaisin tuleaisuudessa, jos kaapissa olisi tilaa vanhoille tuttavuuksille. Toimii hyvin minun iholleni. 
💖💖💖💖💖 = Super tuote, jonka ihan varmasti ostan uudelleen kaappiini, koska harmittaa jopa, että se loppui liian aikaisin. Toimii minulla säännöllisessä käytössä.
😍 = Hanne super IHQ tuote, joka vaatii erityishuomiota. 

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.