torstai 28. kesäkuuta 2018

Vanessa's Vanity Mystery Box - pettymys

Vanessa's Vanity Mystery Box
Olin suunnitellut jo jonkin aikaa, että tilaan Vannessa's Vanityltä luomivärejä testiin, koska niistä on alettu hypettää pitkin sosiaalista mediaa vahvalla kädellä. En kuitenkaan halunnut testaamatta kuluttaa kovinkaan suurta summaa rahaa, jos tuotteet eivät vastaisikaan isojen gurujen hypettämää laatua. Valikoimiin oli nyt tullut Mysterybox, joka lupaa 25€ summalla vähintään 35€ tuotteet. Rahtikulujen ollessa noin 12€ ajattelin, että tämä voisi olla hyvä tapa testata heidän tuotteiden laatu.

Tilasin boxin 22. toukokuuta ja paketti lähti matkaan USAsta 16. kesäkuuta. Tuotankoaika oli hieman yli luvatin maksimin 3 viikkoa. Se ei sinänsä haitannut minus ollenkaan, mutta...

Arvatkaa olinko innoissani, kun postinkantaja toi postin ilmoituksen, että tämä ihana lähetys olisi noudettavana lähikaupassamme. Enhän minä edes malttanut aamulla istua aamukahvia, kun piti kipaista kauppaan hakemaan paketti. No, kun pääsin avaamaan paketin, niin pettymys oli kyllä aika suuri...

Highlighterit
TUOTTEET
* Irtohighlighter ANGEL WINGS
* Highlighter WHITE GOLD
* Highlighter ATHENA
* Highlighter ROSE GOLD
* Luomiväri ATOMIC RAIN
Nämä 5 tuotetta Etsyn verkkokaupassa hintaan noin 37€ myynnissä erikseen ostettuna.

Oma suurin harmini oli, että omalle kohdalleni sattui pääasiallisesti highlightereita, enkä olisi niinkän välittänyt saada kerralla 4 sellaista. Yksi olisi riittänyt. Lisäksi ainoa luomivärikin on highlighter väri, vaikkakin kiva kameleonttiväri, mutta jotenkin en vaan pääse pettymyksestä yli. Olisin halunnut kokeilla heidän luomivärejään, kun ne vat olleet ne, joita on hypetetty niin suuresti.
 

Se mitä swatsasin nuo highlighterit, niin ne ovat todella pigmenttisiä. Ehkä omaan makuuni liian pehmeitä. Voolla että tuon pehmeyden vuoksi väriä tulee aina liikaa, mutta tarvitsee testailla. Värit ovat kauniita ja kimaltelevat kauniisti auringonvalossa. Niitä voisi jopa käyttää luomivärinä, varsinkin Rose Goldia. Irtohighlighteriä en edes avannut, koska en pidä siitä ollenaakn, joten se lähtee arvontaan. Luomiväri on todella pieni nappi valtamerkkeihin nähden. Toisaalta se ei maksa esikseen kuin 5,30€, joka ei ole paljoa, jos tuote on laadukas. Väri on kaunis, mutta tässä tapauksessa nuo highlighterit sokaiseen sen totaalisesti jalkoihinsa. Tuotteet ovat kauniita ennen kuin ne ottaa käyttöön, mutta pinta rikkoutuu heti, kun ottaa käyttöön. Eli, jos haluat kauniita kuvia, niin ne pitää ottaa ensimmäisenä heti kun ne tulevat sinulle.

Näin ensi kokeilulla en voi suositella tuon Mystery Boxin tilaamista. Riski ei ole sen arvoinen, että olisi kannattaavaa. Valitse mieluummin oman makusi mukaan irtotuotteita.


1 kommentti

  1. Kiva tietää. Katselin just itsekin mystery boxia ja noita luomivärejä, mutta jätin vielä postikulujen takia tilaamatta.

    VastaaPoista

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.