torstai 5. heinäkuuta 2018

Kesäkuun maskit


Kesäkuusta eteenpäin otetaan käyttöön uusi maskimuistio, johon kirjaan läpi kuukauden maskien arviot, jotta voitte saada tunnelmia tarkemmin. Julkaisen edelleenkin Youtube-kanavallani maskimuistion ja sanalliset ajatukseni, mutta lyhyelle videolle ei saa kaikkia ajatuksia ahdettua, jotta video olisi kompakti. Näin ollen kirjaan läpi kuukauden ajatuksia kun naamiot ovat naamassa ja miltä on niiden jälkeen tuntunut. Toivon mukaan tämä antaa teille seuraajille enmmän ja saatte parempia vinkkejä maskien valintaan.

1. NARUKO Raw Job's Tears 
Kesäkuussa käytetyt maskit

LUPAUS: Ihohuokosten pienentäminen ja ihon kirkastaminen
Olen tykännyt Narukon maskeista aina aikaisemmin, kun aloitin maskien käytön. Ne ovat ohuita, niin kuin tämäkin. En kuitenkaan muistanut, että ne olivat näin kosteita ja valuvia. Maskissa on hyvin ohut seerumi, joka kuivahtaa ennen määräaikaa jo vähän. Tuoksu on hyvin kliininen, mutta ei epämiellyttävä. Toki tekee iholle mitä lupaa, mutta mun jätti ihohuokoset ei vaan pienestä pienene, joten siltä osin ei vaan toimi minulla. Kirkastaa ihoa kuitenkin. Ei välittömästi, mutta yön yli, kun saa iho levätä, niin aamulla iho on tasaisempi väriltään. 
ARVIO: 💖💖💖💖

2. SULWHASOO First Care Activating Mask
LUPAUS: Auttaa palauttamaan ihon elinvoimaisuutta, kimmoisuutta, kirkkautta, uusiutumista ja luonnollista kuulautta.
Kun laitat tämän naamaan, niin muista poistaa tukiverkko. Maskin haju ei kyllä ole miellyttävä. Positiivista on että se asettuu namaan hyvin ja pysyy hyvin paikallaan. Ei pahemmin valu vaikka olisikin ylhäällä ja tekisi kotitöitä. Maski pysyy hyvin kosteana koko vaikutusajan ja ylimääräinen seerumi imeytyy ihoon nopeasti. Miellyttävä tuote, kunhan tuon tuoksun unohtaa. 
Seuraavana aamuna iho oli ihanana kuulas ja tasainen. Punaisuus oli kaikonnut yön aikana. Jostain syystä tuntui, että ihosta olisi muutama vuosi ikää hukkunut yön aikana. Kyllä toimi ja on niiden eurojen arvoinen mitä tämä on kalliimpi kuin perusmaskit.
ARVIO: 💖💖💖💖💖

3. KOCOSTAR Tropical Eye Pacth Coconut 
Linkki pitkään arvosteluun blogissa.

4. ORIGINS Flower Fusion Rasberry
LUPAUS: Raikastava
Jo heti kun tämän naamion avaa, niin vastassa on paksu kangasnaamio. Itse olen ohuiden naamioiden ystävä, joten heti tuntui siltä, että tämä tuote ei ole minun juttuni, mutta eihän se voi olla huono, kun se on Originsin. Tuoksu ei ole todellakaan vadelmainen millään lailla. Lisäksi naamio kuivahtaa aivan liian nopeasti naamaan mielestäni. Paksun naamion takia se ei myöskään oikein pysy naamassa kunnolla. 
ARVIO: 💖💖

5. GARNIER Ambre Solaire AfterSUN tissuemask
LUPAUS: Intensiivinen kosteutus ja kauniimpi rusketus
Omalla kohdallani en voi kommentoida rusketukseen liittyvää aspektia, kun en pahemmin rusketu, mutta kevyesti palaneiden kasvojen kohdalla tupte tekee juuri sitä mitä lupaa. Laitoin maskin illalla ennen nukkumaan menoa, niin illan punoitus oli aamulla poissa. Maski on miellyttävä kasvoilla, kuten muutkin Garnierin maskit ovat. Toimii ehdottomasti hintansa edestä. Prismassa hinta vain 2,09€. Suosittelen pitämään aina tätä tuotetta talessa, jos sinulla on taipumusta käräytellä naamaa kesän aikana. Kuitenkin muistutan, että tämä ei korvaa mitenkään aurinkosuojaa, mutta joskus mukavan päivän tuoksinnassa voi unohtaa aurinkosuojan lisäämisen.
ARVIO: 💖💖💖💖💖

6. MIZON Joyful Time Essence Mask Pomegranate
LUPAUS: Kiinteyttävä ja ravitseva
Olen jo aiemmin pitänyt Mizonin maskeista, koska ne ovat usein maskeja käyttävän supertuotteita. Nämä sopivat hyvin tehoviikoille, kun käytät paljon maskeja. Harvemmin maskeja käyttävälle nämä ei välttämättä anna riittävää apua ongemakohtiin. Maski on asiallinen perusmaski ja essence on hyvin imeytyvä ja oikeasti hoitava. Ainakin oma ihoni pitää tästä tuotteesta. Kuitenkaan varsinaista kiinteytymistä ei yhden käyttökerran jälkeen voi sanoa näkyneen.
ARVIO: 💖💖💖💖

7. SOUTH MANE, Under Eye Gels
LUPAUS: Vähentää turvotusta, vaalentaa mustia silmänalusia ja kosteuttaa silmänalusaluetta.
Mielestäni yksi miellyttävimmistä geelipadeista mitä olen tähän mennessä täyttänyt. Helpot laittaa paikalleen ja pysyvät aika kivasti paikallaan, kunhan ei tanssille rupea. Malliltaan juuri minun silmälle sopivat, eivät ärsyttäneet mistään kohdasta. Tekee mitä lupaa. Kosteutus ehdottomasti näistä ihanin ja silmäpussien hoito. Itse en kärsi tummista silmänalusista, joten en osaa sanoa, että toteuttvatko ne lupauksensä niiden osalta. Ehdottomasti voin suositella niitä, jos saat niitä jostain käsiisi.
ARVIO: 💖💖💖💖

8. KNC BEAUTY, All Natural Collagen Infused Lip Mask
LUPAUS: Hoitaa, kosteuttaa ja turvottaa huulia
Kosteuttavana hoitona itse pidän näistä todella paljon. Olen muutaman näitä käyttänyt, mutta en välttämättä ostaisi uudestaan. Omalla kohdallani jos suunympärysiho on hyvin kuiva, niin tuote pistelee hieman laitettaessa. Tämä maski ei pysy paikallaan, jos et sinäkin ole paikallaan, jonka vuoksi en niin siitä välitä. Maski on riittävän iso kosteuttamaan koko suunympärysihon, jonka se tekee hyvin. En kuitenkaan sanoisi että se turvottaisi huulia mitenkään omalla kohdallani. Hoitotuotteena pidän siitä itse, mutta en ostaisi uusia kaappiini.
ARVIO: 💖💖

10. ORIGINS, Flower Fusion Orange
Tähän tuotteeseen pätee aika pitkälti samat kuin edellä olleeseen vadelmaversioon. En tykännyt ja mielestäni hinta-laatusuhde ei vaan kohtaa. 
ARVIO: 💖💖

Mitä piditte tämäntyylisestä katselmuksesta?
------------------------------------
ARVIOT
👽 = yak, en käyttäisi tai koskisi uudestaan, kiertoon jo ennen loppua. Henkiläkohtainen inhokki.
💖 = hiin ja hiin tulisi käytettyä, jos ei muuta olisi vaihtoehtona, mutta kaupasta en ostaisi.
💖💖 = käyttäisin jos ilmaiseksi saisin, mutta en välttämättä ostaisi kaupasta.
💖💖💖 = ei aiheuta kriippsejä, eikä ikon hihkaisuja. Hyvä perustuote, jossa hinta kohtaa laadun. Saattaisin ostaa joskus mielijohteesta.
💖💖💖💖 = Ihana tuote, jonka ostaisin tuleaisuudessa, jos kaapissa olisi tilaa vanhoille tuttavuuksille. Toimii hyvin minun iholleni. 
💖💖💖💖💖 = Super tuote, jonka ihan varmasti ostan uudelleen kaappiini, koska harmittaa jopa, että se loppui liian aikaisin. Toimii minulla säännöllisessä käytössä.
😍 = Hanne super IHQ tuote, joka vaatii erityishuomiota. 

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.