torstai 26. heinäkuuta 2018

Boxycharm kesäkuu

Vaihdoin Borderlinxin muutama kuukausi sitten Shipitoon ja olen hillonnut sinne kerralla yhtäaikaa lähetettäväksi sellaisia boxeja, joita en ole ollut valmis menettämään missään nimessä. Olin päättänyt shipata ne yhdessä tämän kuun puolessa välissä Fedexillä, jotta kulut olisivat jokseenkin järkevät.

Toukokuun laatikko saattaa saapua jonain päivänä X tontille, mutta en menisi enään takeisiin että tulee saapumaan perille.

Boxycharm on kuukausittain ilmestyvä 21 dollarin hintainen kuukausiboxi, joka keskittyy pääosin värikosmetiikkaan, mutta joukossa on myös ihonhoitoa aika ajoin yksittäisiä tuotteita. Boxycharm lupaa 4-5 täysikokoista tuotetta aina laatikkoonsa tällä hinnalla. Yleisesti osttaen joukossa on aina yksi kalliimman hintaluokan tuote, jolla käytännössä ottaen maksaa koko boxin arvon.

TUOTTEET
* ALAMAR Reina del Caribe - luomiväripaletti 28$
* BATTINGTON  Monroe Silk Lashes 28$
* SOL DE JANEIRO Brazilian Bum Bum Cream
* LUXIE - siveltimet 42$
* JONTEBLU Waterproof Eyeliner pencil, ruskea 5$
* OFRA Long Lasting Liquid Lipstick, Verona 21$

YHTEENSÄ: 119 dollaria ( noin 100€)

Kulut rahteineen ja tulleineen oli noin 33€ eli ihan asiallinen arvo hintaansanähden. Boxycharm ei pettänyt arvossaan tälläkään kertaa. Oma suosikki tuotteeni on ehdottomasti Alamarin luomiväripaletti ja Battingtonin ripset. Ofran huulipunasta en osaa innostua, koska se on juuri samanvärinen kun mitä on viimeisen 6kk aikana tullut kaikista boxeista vuorotelleen. Mielenkiintoisin tuote kokeilla on kyllä tuo Bum Bum Cream. En todellakaan usko sen tehoon, mutta hauskahan se on kokeilla lähteelö appelsiini-iho tuolla rasvalla.

Tässä video boxin avaamisesta Youtube-kanavallani



Ja jos haluat järkihintaisen rahtifirman, joka toimii niin voin suoritella Shipitoa. Voit avata oman ilmaisen tilin osoitteessa.

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.