perjantai 27. heinäkuuta 2018

Neogen - Real Fresh Foam Green Tea

Kun luulet sen olevan loppu, huomaat salakätkön ja tuote riittää vielä viikoiksi

Tämä vaahtoputsari on minusta yksi korealaisen kosmetiikan aatelia. Neogen tuottaa todella hyviä tuotteita, varsinkin ihon puhdistukseen. Mutta varoituksen sanana kaikille, että nämä tuotteet tarvitsevat vähän aikaa käytössä, jotta iho tottuu niihin. Itse en ollut ensi käytön jälkeen ihan vakuuttunut siihen miltä tuote tuntui. Voit kuikata videolta ensi fiilikset testin alla olevasta videosta, jonka kuvasin ihan alkuainkoina, kun tuote tuli minulle.

Ensi fiilis on hyvin rapsahtelevan puhdas. Tämä tunne ei sovi kaikille, joten voi yllättää. Tuote on myös hyvin tehokas, jonka vuoksi se kutittelee pestessä ehkä jopa hieman ikävästi ensimmäisillä käyttökerroilla. Toiseksi tämä tuote pitää ehdottomasti yhdistää paksuun cleansing balmiin, joka puhdistää ensin ihon päällä olevat epäsuhtaudet, jotta tämä tuote pääsee pesemään ihoa syvemmältä.

Vaikka tuote on hyvin tehokas, niin sen vihreä tee toimii hyvin epäpuhtauksien puhdistukseen ja yhtä aikaa rauhoittaa ihoa, jos sinulla on hieman punaisuutta ihossa ärtyneiden epäpuhtauksien vuoksi. Mutta edelleenkin painotan, anna tälle tuotteelle aikaa, jotta epämiellyttävä tunne alku pesusita katoaa. Toki olen kuullut että kaikilla iho ei totu tähän tuotteeseen eli jos viikon käytön jälkeen vielä tunnet kutittelua, niin jätä tuote pois rutiinistasi.

Purkin alapohjassa siivilän takana on oikeaa vihreää teetä. Ne näyttävät kyllä hassuilta ja suomalaiseen kliiniseen mieleen roskilta, mutta eivät haitanneet, koska ne ovat tiukan siivilän takana. Kun tuote alkaa olemaan lopuillaan, niin musita kääntää pakkaus nurinperin vähäksi aikaa ja lehtien joukossa oleva neste noudee pumppuputken saataville. Se ei painu takaisin vaikka laittaisitkin purkin takaisin pystyyn. Näin saat purkista ihan kaiken käytettyä.

Tästä vesiputsarista tuli kertaheitolla oma suosikkini ja ehdottomasti hankin toisen Neogenin putsarin sen tilalle tulevaisuudessa, mutta nyt testaillaan muita tuotteita.


Ensi fiikikseni tuotteesta kun sen hankin


Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.