sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Kesäkuun tyhjät

Kesäkuussa jatkoin samaa selkeää linjaa tuotteiden tyhjentämisessä, jota ol
in kevään aikana aloittanut. Vaikkakin olen repsahtanut todella pahasti järkevästä kosmetiikan hankkimisesta, niin koitin ainakin kulutuksessani olemaan jokseenkin järkevä. Vajaita purnukoita on nimittäin ilmaantunut nurkkiin ihan mieletön määrä. Parasta tässä on se, että ne ovat suurin osa tuotteita, joista olen pitänyt, jonka vuoksi hilloan niitä hyllyssä käyttöä odottamassa.

Alla lista käytetyistä ja pikaiset arviot joko sanallisesti tai perinteisellä arvioinnillani.

REXONA, Aloe Vera deodorantti
Yksi suosikeistani marketista saatavista deodoranteista. Minun herkkikset kainaloni tykkäävät tästä tuotteesta. Tuoksu on myös tarpeeksi neutraali, jotta sen voi laittaa hajuveden kera arkinäyttöön. Toki se on vahvan tuoksuinen mutta selkeä aloe vera tms tuoksu.
ARVIO: 💖💖💖💖

SPA STUDIO, meikinpoistoliinat
60kpl pakkaus, joka maksoi All Cosmetic Wholesalella jonkin 3-4 dollaria. Miellyttävän tuoksuisia ja tehokkaita liinoja. Omat kasvoni eivät niistä pitäneet. Kuivattivat kasvojen ihon pahasti, mutta kun olen käyttänyt swatchien välissä käden ihon putsaamiseen, niin toimineet tehokkaasti kuivattamatta käden alueen ihoa. Voivat siis toimia muilla, ei niin herkän ihon omaavilla persoonilla.
ARVIO: 💖

L'OREAL PARADISE, ripsiväri
Oma tämän hetken suosikki tuote. Hyvä hinta-laatusuhde, vaikkakin minulla tahtoo tahrata alaluomen päivän mittaan kun alaluomi alkaa rasvoittumaan. Erottelee ripset hyvin ja tekee niistä omasta mielestäni kauniit. Tarvitsee ehdottomasti hankkia vedenkestävä versio pikimmiten testiin.
ARVIO: 💖💖💖💖💖

LUMENE, Sisu Deep Clean maski
Linkki blogitekstiin
Miellyttävä maski ja voin sanoa, että näin useamman kerran testanneena tykkään siitä edelleenkin. Kuikkaa blogiteksti, jossa lähemmin tuotteesta.
ARVIO: 💖💖💖💖

DHARMAZONE, Eco Energy Body Scrub
Hotellikosmetiikkaa, jos oikeasti pidin. Tämä vartalon kuorinta oli ihanan hellävarainen kropalle, eikä ollut sellainen raapiva olo. Tuoksu on mielestäni mentholinen, joka ei ole oma suosikkini. Ihan ehdottomasti jos törmäätte hotellissa, niin käärikää mukaan, jos ette paikalla käytä sitä pois.
ARVIO: 💖💖💖

BANILA CO. Clean it ZERO, Radiance
Ostin tästä sarjasta kaikki eri "maut" testiin. Ensimmäisenä pikkupurnukkana otin testiin Radiance version. Puhdistaa ihon tehokkaasti, niin kuin muutkin cleansing balmit. Meikin irroituksessa verraton. Sillä lähti tiukempikin setti hinkkaamatta naamasta. Ei mielestäni mitenkään maatamullistava, mutta erittäin hyvä puhdistus tuote.
ARVIO: 💖💖💖

YOUTH TO THE PEOPLE, Kale + Spinach Green Tea Hyaluronic Acid, rasva
Ihan mieletön rasva. Epäilin aluksi totaalisesti tätä vermettä, kun siitä tuli vain pieni purnukka näytteeksi jossain kuukausiboxeista. Mutta kun aloitin käytön, niin huomasin sen ihanuuden. Tuo pieni näytepurnukka kesti reilun kuukauden käytössä, koska se vain on niin riittäisaa. Yörasvaksi siitä ei mielestäni ole, mutta päivällä meikin alla ihanan kevyt ja hoitava. Ehdottomasti pohdin hankkimista varastooni, mutta kun on niin plajon muitakin ihanuuksia :)
ARVIO: 💖💖💖💖💖

Tässä minun arviot näistä tuotteita. Ovat sinulle tuttuja ja mitä olet tykännyt niistä omassa käyttössäsi?
------------------------------------
ARVIOT
👽 = yak, en käyttäisi tai koskisi uudestaan, kiertoon jo ennen loppua. Henkiläkohtainen inhokki.
💖 = hiin ja hiin tulisi käytettyä, jos ei muuta olisi vaihtoehtona, mutta kaupasta en ostaisi.
💖💖 = käyttäisin jos ilmaiseksi saisin, mutta en välttämättä ostaisi kaupasta.
💖💖💖 = ei aiheuta kriippsejä, eikä ikon hihkaisuja. Hyvä perustuote, jossa hinta kohtaa laadun. Saattaisin ostaa joskus mielijohteesta.
💖💖💖💖 = Ihana tuote, jonka ostaisin tuleaisuudessa, jos kaapissa olisi tilaa vanhoille tuttavuuksille. Toimii hyvin minun iholleni. 
💖💖💖💖💖 = Super tuote, jonka ihan varmasti ostan uudelleen kaappiini, koska harmittaa jopa, että se loppui liian aikaisin. Toimii minulla säännöllisessä käytössä.
😍 = Hanne super IHQ tuote, joka vaatii erityishuomiota. 

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.